Radovi polaznika

Sa ponosom predstavljamo radove polaznika sa Design & Multimedia Departmenta. Ovi, sada već uspešni Web, Print i Video dizajneri, pre samo nekoliko meseci bili su početnici. Izgleda neverovatno, zar ne?

Web Design

Nakon jednogodišnjeg školovanja, polaznici sa odseka Web Design kao završni rad izrađuju kompletan front-end web sajta. Kompleksnost izrade sajta je najbolji način da primene i prikažu sve veštine koje su savladali u toku školovanja, uključujući rad u Adobe alatima kao što su Photoshop, Illustrator, Dreamweaver,... ali i najnovije tehnologije iz web kodiranja: HTML5, CSS3, JavaScript, specijalne napredne jQuery efekte i mnoge druge.

Projekti su rađeni u responsive dizajnu, kako bi se sajt uspešno prilagođavao razlićitim uređajima i podjednako dobro prikazivao na svim dimenzijama ekrana, od desktop do tablet računara i smartphone uređaja. Pogledajte više klikom na slike:

   
   
  

Print & Graphic Design

Polaznici sa smera Print & Graphic Design po završetku školovanja izrađuju portoflio koji na najbolji način prezentuju stečeno znanje i realno ilustruje koliko uspešno su u toku prethodnih meseci ovladali alatima Adobe Photoshop, Illustrator i InDesign, da li su prihvatili koncept savremenog pristupa gafičkom oblikovanju, primenu modernih trendova u izradi postera, bilborda, kataloga itd, kao i koliko su uspešni u stvaranju inovativnih korporativnih identitet i kreiranju kompletnog imidža kompanije od logoa do websajta.

Profesionalan portfolio je lična karta svakog dizajnera i osnova za dalji razvoj uspešne karijere. Prikazani radovi, nastali još za vreme školovanja, su doneli polaznicima brojne poslovne angažmane i nagrade na svetskim konkursima. Pogledajte više klikom na slike:

 
  
 
 

Video & Sound Production

Posle uspešno savladanog nastavnog programa na oseku Video & Sound Production polaznici postaju profesionalaci u montaži, obradi i produkciji zvuka i svet to kroz stručan rad u programima Adobe Premier, After Effects, kao i u najnaprednijem programu za obradu zvuka – Adobe Audition.

Stečeno znanje prezentovano kroz završni rad je ujedno poslednja stepenica u jednogodišnjem školovanju na ITAcademy, a prva u izgradnji buduće uspešne karijere.

  
  

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se