Website Tesla ways - Milan Petrović


Dizajn: Andrea Obradović
Web design: Milan Petrović
 

Sajt je deo velikog projekta „PutevimaTesle i Stanojevića”, koji su, između ostalih, podržalii Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstvo finansija i privrede i Ministarstvo energetike i razvoja životne sredine Republike Srbije.


Najbolji polaznici sa smera Web dizajn osmislili su i dizajnirali sajt ovoj kulturno-turističkoj ruti i, svojim talentom i znanjem, doprineli da tako značajan projekat na najbolji mogući način prezentuje naučnu, kulturnu, industrijsku baštinu Srbije.

 

Najveće zasluge i pohvale za ovakav izgled sajta idu web designeru Milanu Petroviću, dok je funkcionalan minimalistički dizajn kreirala Andrea Obradović sa odseka Print&Graphic Design.

Sajt je u potpunosti je responsive, ima 2 side bar-a, od kojih jedan, u manjim rezolucijama, prelazi u gornji deo, odnosno postaje header, dok je drugi uvek fiksan sa leve strane i služi za brzu navigaciju. Urađen je HTML5 i CSS3 tehnikom. Više o odseku Web Design >>


 
 
Klikom na slike možete pristupiti sajtu.

 

Klikom na slike pogledajte sajt.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

UpisDa saznate sve o upisu, kliknite ovde