IT kursevi u Pančevu

Želite da promenite svoju karijeru? Usvojte znanja i veštine za neka od najplaćenijih zanimanja današnjice.

Školujte se na ITAcademy i steknite priliku da polažete za međunarodno priznate sertifikate učeći online, iz Pančeva.

Ako osećate da je vreme da promenite nešto u svojoj karijeri, želite da je unapredite i da napravite korak dalje, IT kursevi u Pančevu su pravo rešenje za vas. Možete da učite kada god vi poželite i, što je još važnije, odakle god vama odgovara. Ako ne želite da vreme provodite u učionicama, zahvaljujući ITAcademy online sistemu učenja, predavanja možete pratiti u svojoj kući, na Trgu kralja Petra, u parku Barutana, dok se odmarate u Narodnoj bašti ili iz bilo kog dela sveta. Sve što vam je potrebno jesu računar i internet konekcija, i školovanje na ITAcademy može da počne.

Online nastava uređena je po principima najvećih svetskih univerziteta

Sistem online učenja organizovan je po principima pet vodećih svetskih univerziteta. Iskoristite priliku da, učeći iz Pančeva, dođete do Microsoft, Adobe, Oracle, Cambridge zvanja ili da polažete za neki od međunarodno priznatih sertifikata kao što su ZEND PHP, ATC Android, AutoCAD, CIM i mnogi drugi.

Zahvaljujući najsavremenijoj Distance Learning platformi za učenje preko interneta, sami organizujete svoj tempo učenja. Predavanja su vam dostupna online – bilo u direktnom prenosu, bilo da želite da ih odgledate kasnije. Nastava je organizovana tako da ste i vi aktivni učesnik predavanja. Možete pitati profesore da vam razjasne sve nejasnoće koje imate, a odgovor će stići u najkraćem mogućem roku.

Predavanje možete da odgledate i više puta, što je dobar trening znanja koje ste stekli. Na DL platformi dostupan vam je i multimedijalni sadržaj koji je povezan sa predavanjima, razni testovi, sažetak predavanja, sve ono što vam je neophodno za što bolje savladavanje gradiva.

Ukoliko ste ipak pristalica tradicionalnog školovanja, dobrodošli ste u moderno opremljene prostorije ITAcademy u Ulici cara Dušana 34 u Zemunu. U učionicama ćete pronaći sve što vam je potrebno da neometano učite i savladate gradivo, a ako želite da saznate nešto više o prostoru, pogledajte ovu stranicu.

IT kursevi u Pančevu omogućavaju vam da postanete međunarodno priznat ekspert

Programeri danas ne moraju da brinu da li će pronaći posao. Naprotiv, uglavnom su u mogućnosti da biraju gde žele da rade, a odlično zarađuju i od freelance poslova. Kurs PHP programiranja u Pančevu obučiće vas za ovo veoma traženo zanimanje. Naučićete da kreirate kodove u PHP programskom jeziku, koji je veoma popularan, jer je, pre svega, jednostavan za korišćenje i na njemu je napravljeno više stotina miliona web sajtova. Više o ovom kursu pogledajte ovde.

Još jedan kurs programiranja koji je veoma popularan u IT svetu možete pohađati u Pančevu. Reč je o Java kursu programiranja, koji je vrlo tražen jer onima koji znaju da ga koriste na profesionalnom nivou ovaj programski jezik donosi visoku zaradu. Java programiranje je jedno od najzastupljenijih danas, posebno imajući u vidu sve veću primenu u izradi aplikacija za mobilne uređaje kroz Android operativni sistem. Više o ovom kursu saznajte ovde.

Ako volite da surfujete web stranicama i ako vas fasciniraju dobri sajtovi, onda je kurs web dizajna u Pančevu pravi izbor za vas. Naučićete da kreirate zanimljive i dinamične web prezentacije. Osposobićete se za formatiranje teksta, boja i pozadine, upotrebu modela okvira, raspoređivanje elemenata na stranici i svim bitnim aspektima atraktivnog web sajta. Cilj programa je da vas osposobi da samostalno izrađujete atraktivne web sajtove, da ih postavljate i održavate. Ako ste zainteresovani za ovaj kurs, više detalja potražite ovde.

Steknite zvanje IT stručnjaka, izaberite neki od programa raspoređenih u šest odseka

Nastava na ITAcademy raspoređena je u šest odseka, koji su podeljeni na ukupno 33 programa. Odlučite se između Programiranja, Administracije, Dizajna i multimedije, 3D dizajna i CAD, IT poslovanja i Kreiranja mobilnih aplikacija.

Programiranje

Odsek programiranja podeljen je na sedam programa, a vi birate da li želite da savladate programiranje u PHP i Java programskom jeziku, web, Microsoft ili softverski development ili softverski inženjering. Steknite znanja i veštine koji su potrebni da biste se bavili ovim profitabilnim zanimanjem.

Kursevi HTML-a i CSS-a i Wordpressa samo su dva od mnogo zanimljivih kurseva koji vas čekaju na odseku programiranja.

Administracija

Administratori mrežnih i IT sistema visoko se kotiraju na tržištu rada. Ljudi koji imaju znanje iz ove oblasti lako pronalaze dobre i visoko plaćene poslove. Ovaj odsek podeljen je na tri programa: Microsoft administracija, Linux administracija i administracija mrežnih sistema. Koji god program da izaberete, nećete pogrešiti.

Na ovom odseku, između ostalih, srešćete se i sa kursevima MySQL i Linux, koji će vam pomoći da u potpunosti steknete administratorske veštine na Linux operativnom sistemu.

Dizajn i multimedija

Upotrebite svoju kreativnost tako da vam donosi zaradu. Izaberite jedan od četiri programa na ovom odseku: web dizajn, print i grafički dizajn, new media dizajn ili video i sound produkciju i steknite praktična znanja i postanite ekspert u svom poslu.

Kursevi grafičkog dizajna i Photoshopa samo su neki od kurseva sa kojima ćete se sresti na ovom odseku, a koji će doprineti da postanete multimedijalni umetnik.

3D dizajn i CAD

Ako volite da crtate i želite da svoj talenat da pretvorite u profitabilno zanimanje, neki od programa sa ovog odseka bio bi pravi izbor za vas. U zavisnosti od toga šta izaberete, naučićete 2D i 3D projektovanje. Znaćete kako da dizajnirate, nacrtate, modelujete i vizuelizujete prostorne forme, date im treću dimenziju i postavite ih u virtuelni prostor. Na kraju programa dolazite u priliku da polažete za prestižni AutoCAD sertifikat.

Kursevi CAD i Indesign samo su dva od mnogobrojnih kurseva koji vas čekaju na ovom odseku.

IT poslovanje

Školovanjem na ovom odseku naučićete da rukovodite računarskim sektorom i da vodite razvoj softverskih projekata. Naučićete i sve o principima na kojima funkcioniše digitalni marketing, zašto je važna SEO optimizacija i još dosta toga na devet različitih programa, na koliko je podeljen ovaj odsek. Steći ćete kompletno znanje o tome kako funkcioniše poslovanje jednog biznisa na internetu.

Kursevi SEO i Internet marketing samo su neki od kurseva sa kojima se susrećete na ovom odseku, a koji vam pomažu da naučite sve tajne internet poslovanja.

Kreiranje mobilnih aplikacija

Na ovom odseku pruža vam se prilika da naučite programske jezike i alate koji su specijalno dizajnirani za iOS, Android ili Windows Phone operativne sisteme, koji danas pokreću praktično sve mobilne uređaje poput smart telefona i tableta. Bilo da želite da radite kao freelancer ili da budete zaposleni u nekoj kompaniji, sa veštinama i znanjima iz ove oblasti moći ćete da birate poslove.

Kursevi Android i Android Animation and Game Development neki su od kurseva sa ovog odseka koji će vam dočarati kako izgleda kreiranje aplikacija za Android platformu.

Kako da postanete polaznik ITAcademy iz Pančeva?

Ako ste odlučili da budete jedan od mnogih Pančevaca koji su svoju karijeru već unapredili zahvaljujući završenoj ITAcademy, sve što je potrebno jeste da popunite prijavu putem linka ili da nas pozovete na broj telefona +381 (0)11 4011 200, radnim danima od 9 do 20 sati. Sa vama će kontaktirati naš savetnik za upis koji će vas uputiti u sve i pomoći vam ako imate bilo kakvih nedoumica. Proverite da li ima mesta na željenom odseku i donesite odluku koja bi mogla da vam bude prekretnica u karijeri.

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Letnji upisni rok je otvoren. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Na taj način nagrađujemo one polaznike koji pokazuju spremnost i odlučnost. Izaberite da li želite da se školujete u učionici ili na daljinu, upotrebom Distance Learning platforme preko interneta. Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 900 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
16.6.2024.*
Puna cena 12 rata 16 rata
Online školovanje 1599 2500 142 117
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 124

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde

IT kursevi u Pančevu | JAVA, PHP, Android, Web Dizajn, JavaScript, WordPress | ITAcademy   Kliknite na ovaj link da se prijavite na ITAcademy »»