Enterpreneurship

Opis kursa

Na kursu stičete znanja o tome šta čini jednog preduzetnika, koje dominantne osobine odlikuju taj tip ličnosti i kako razmišljaju preduzetnici. Na kursu saznajete da li ste preduzetni, da li se Vaše trenutne osobine i obrazovanje podudaraju sa utvrđenim osobinama uspešnih preduzetnika. Upoznajete tok celokupnog procesa - od poslovne ideje do osnivanja i vođenja preduzeća. Bavite se ulogom preduzetnika u različitim fazama razvoja biznisa što je od ključnog značaja za uspešno prilagođavanje kompanije novim potrebama.

Cilj kursa

Cilj kursa je da razumete osobine i poziciju preduzetnika i preduzetnika-menadžera kao i zahteve koje pred njih može postaviti vođenje jednog preduzeća. Cilj kursa je da usvojite znanja potrebna za uspešno upravljanje preduzećem u svim njegovim životnim fazama, od osnivanja do nestanka preduzeća, bez obzira na njegovu veličinu.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih ITAcademy programa: Web Project Manager & Data AnalystE-commerce Manager & EntrepreneurOnline Sales & E-business Development Manager i Content & SEO Manager.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se