Web Animation Kurs

Opis kursa:

U ovom kursu upoznajemo se sa najmodernijim tehnikama animiranja weba i oživljavanja naših sajtova koristeći Adobe Animate CC. Tokom kursa ćemo dopuniti i proširiti postojeće znanje iz web dizajna mogućnostima animiranja kako bismo postigli neverovatne interaktivne efekte i elemente. Za interaktivnost koja je donedavno zahtevala Flash animacije, sada ćemo koristiti aktuelnu HTML5 Canvas tehnologiju podržanu JavaScript jezikom, današnjim defacto standardom u web programiranju, kako bi kreirali animacije i druge interaktivne sadržaje za web. Sve to ćemo činiti kroz Adobe Animate CC koji umnogome olakšava i ubrzava proces kreiranja takvog sadržaja.

Cilj kursa:

Cilj kursa je nadogradnja postojećih znanja u oblastima web dizajna, ali sa posebnim osvrtom i težištem na interaktivnosti na webu i stvaranjem najboljeg korisničkog doživljaja kroz kreiranje animacija, upotrebom Adobe Animate CC softvera. Po završetku kursa, polaznik će vladati tehnikama i znanjem potrebnim za kreiranje modernih, savremenih animacija u upotrebi na današnjim web projektima i van njega.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih ITAcademy programa: Web Design Program.

Kurs Web Animation Kurs

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se