Integrating Digital Media

Opis kursa:
Na ovom kursu polaznici će se upoznati sa važnošću integrisanja različitih medija u komunikaciji i analiziraće izazove koji tu integraciju prate, u online i offline svetu. Proučavaće se i velika uloga koju u komunikaciji danas igraju društvene mreže. Danas se neophodno razviti jedinstvenu taktika za kreiranje sadržaja koji na najbolji način promovišu jedan brend i potrebno je uvideti bitnu razliku koja dolazi od upotrebe različitih gedžeta u korišćenju interneta kao što su tablet računari i mobilni telefoni.

Cilj kursa:
Kroz upoznavanje sa novim vidovima komunikacije i neophodnosti njihovog povezivanja razviti veštine integrisane komunikacije koja omogućava formiranje pozitivne slike o brendu.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih ITAcademy programa: PPC & Digital Channels ManagerContent & SEO Manager i Social Media, Online PR & Community Manager.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se