Kursevi programiranja u Nišu

Ukoliko ste iz Niša i gajite strast prema tehnologiji, te želite da radite ono što volite i pritom ostvarujete solidan prihod, razmislite o našim kursevima programiranja. Oni su prilagođeni svima koji žele da unaprede svoje veštine i postanu konkurentniji na tržištu rada.

Kroz obrazovne programe koje nudi ITAcademy, ne samo da ćete imati priliku da steknete međunarodno priznate diplome, što je velika prednost prilikom traženja posla, već ćete i usvojiti praktična znanja iz programiranja kroz savremene nastavne metode.

Ukoliko imate ambiciju da unapredite svoje veštine u programiranju, ITAcademy vam nudi priliku za to kroz pažljivo osmišljene programe nastave. Ovi programi pružaju praktično znanje iz različitih programskih jezika, ključno za napredovanje u IT sektoru.

Naši kursevi su posebno osmišljeni tako da zadovolje individualne potrebe svakog polaznika, nudeći fleksibilnost u učenju i mogućnost da se uči sopstvenim ritmom. Osim toga, odlikuju se personalizovanim pristupom, gde naši iskusni instruktori pružaju konstantne povratne informacije kako biste što bolje savladali gradivo.

ITAcademy jednogodišnji obrazovni programi iz oblasti programiranja se mogu pohađati i online!

ITAcademy nudi platformu za učenje na daljinu, koja omogućava polaznicima da učestvuju u nastavi sa bilo koje lokacije u Nišu. Iz parka Čair ili nekog kafića na Trgu kralja Milana, uz Distance Learning program i svoj laptop, tablet ili telefon, možete otključati svoj puni potencijal i samouvereno slediti svoje težnje u karijeri.

ITAcademy je pravo mesto za ambiciozne Nišlije koje teže unapređenju ili promeni svoje struke. Nudimo različite programe koji obuhvataju učenje o različitim programskim jezicima, prilagođene svima – od srednjoškolaca do iskusnih profesionalaca.

ITAcademy traži ambiciozne Nišlije koje zanima programiranje

Naša ponuda uključuje specijalizovane IT programe pažljivo osmišljene tako da vam obezbede sve potrebne veštine za uspeh u IT sektoru. S obzirom na rastuću potražnju za stručnjacima u ovoj sferi, naš kurs osnova softverskog inženjerstva pruža vam osnovu da steknete ključne veštine i postanete konkurentni u industriji sa sve većom potražnjom.

Pored softverskog inženjerstva, naš kurs programiranja u Pythonu i osnova programiranja je pažljivo koncipiran kako bi vam pružio i osnovno razumevanje primene Pythona u naprednim industrijama poput mašinskog učenja i razvoja veštačke inteligencije. Ta osnova vam je neophodna za dalji rad u ovom programskom jeziku unutar AI & Python Development jednogodišnjeg programa.

Učenjem Pythona, stičete veštine koje su ključne za rad sa alatima zasnovanim na veštačkoj inteligenciji, kao što su ChatGPT ili Googleov Bard, čija se primena rapidno proširuje u svakodnevnom životu. Ovaj kurs vam pruža priliku da budete u korak sa najnovijim trendovima i tehnologijama, postavljajući vas na čelo inovacija u svetu veštačke inteligencije.

Imate na raspolaganju 10 programa od kojih svaki obrađuje zanimljivu i visokoprofitabilnu oblast programiranja

Java, PHP, JavaScript i Python su među najtraženijim programskim jezicima koji se danas koriste. Svaki jezik ima specifičnu primenu, a određivanje najprikladnijeg za vaše zahteve je prvi korak ka vašoj uspešnoj karijeri!

Java

Za pojedince koji žele da grade karijeru radeći na profesionalnom razvoju softvera za velika, uspešna preduzeća, kursevi Java programiranja mogu se pokazati kao dobar izbor. Java je svestran programski jezik koji nalazi široku primenu u razvoju softvera za preduzeća.

Ovaj programski jezik poznat je po svojoj pouzdanosti, pružanju nesmetanih tokova rada i pojednostavljenoj minimizaciji grešaka, dok njegova prilagodljivost omogućava pouzdan razvoj softvera. Štaviše, prenosivost Jave olakšava obradu koda na različitim računarskim platformama i sistemima.

U toku jednogodišnjeg školovanja na Java Development programu, osposobićete se za kreiranje desktop i web aplikacija, kao i za razvoj Android aplikacija.

Java vam deluje kao zanimljiv programski jezik? Pogledajte naš Java Development program.

AI & Python Development

Python, kao open-source programski jezik, stekao je veliku popularnost zbog svoje čitljivosti i jednostavnosti koda. Ovaj jezik je postao nezamenljiv alat u oblastima kao što su analiza podataka, mašinsko učenje i automatizacija rutinskih zadataka.

U svetu veštačke inteligencije, Python je ključna tehnologija koju programeri koriste za razvoj projekata vezanih za AI i mašinsko učenje. Osim toga, njegova moć i fleksibilnost čine ga idealnim za primenu u različitim oblastima, uključujući razvoj web aplikacija, kreiranje igara, robotiku, data science i automatizaciju sistema. Python se takođe koristi u razvoju large language modela (LLM) i API developmentu, što potvrđuje njegovu svestranost i široku primenu.

Zanima vas Python? Pogledajte naš AI & Python Development program.

PHP

PHP je popularan backend skriptni jezik koji se koristi za razvoj dinamičkih sajtova. U kombinaciji sa HTML-om i CSS-om, omogućava izradu interaktivnih web stranica, dok se u kombinaciji sa bazama podataka poput MySQL-a koristi za kreiranje praktičnih backend sistema.

Ukoliko težite razvoju društvenih mreža poput Facebooka ili YouTubea, ili želite da kreirate sisteme za upravljanje sadržajem kao što su WordPress i Joomla, PHP program školovanja je idealan izbor za vas.

Interesantno je napomenuti da mnogi programeri koji vladaju PHP-om često poseduju i znanje JavaScripta. Takvi programeri se često nazivaju full-stack web developerima, jer su sposobni da rade na svim aspektima razvoja sajta, bilo da je reč o frontendu ili backendu.

Uzbuđuje vas programiranje u ovom jeziku? Pogledajte naš PHP Web Development program.

Software Testing & QA

Objedinjavanje fajlova projekata, stalna optimizacija i rast programa, rad sa više lokacija, česte greške, rast timova, samo su neki od izazova koji su naglasili važnost zanimanja softverskog testera.

Kursevi testiranja softvera i osiguravanja kvaliteta fokusiraju se na razumevanje procesa verifikacije i validacije, kako bi se moglo garantovati da softver zadovoljava postavljene zahteve i nema nedostataka.

Dok testiranje teži otkrivanju i ispravljanju nedostataka, QA se bavi osiguranjem da je sam proces razvoja softvera odgovarajućeg kvaliteta. To podrazumeva identifikaciju i primenu standarda kvaliteta kroz sve faze razvoja softvera, kako bi se osiguralo da finalni proizvod zadovoljava korisničke zahteve i ne sadrži greške.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš Software Testing and QA program.

JavaScript

Onima koje više interesuje razvoj sajtova nego razvoj softvera, učenje ovog vodećeg programskog jezika može olakšati sticanje veština neophodnih za frontend razvoj profesionalnih, interaktivnih i dinamičnih sajtova.

JavaScript čini integralnu komponentu frontend frameworkova kao što su React i Angular, koji uživaju široku primenu u izgradnji modernih web aplikacija. Sa JavaScriptom, programeri mogu da dizajniraju interaktivne forme, animacije i web aplikacije sposobne za izvršavanje raznih funkcija.

Na ovom programu, naučićete kako da koristite Adobe Photoshop i Adobe Illustrator softver za izradu vizualnih elemenata. Takođe, program pokriva tehnike manipulacije DOM-om i upotrebu biblioteka kao što su JQuery i JQuery UI za dizajniranje interfejsa, a poseban segment programa je fokusiran na razvoj web igara kroz JavaScript.

Zanima vas frontend? Pogledajte naš Frontend JavaScript Development program.

Software Engineering

Softver je postao nezaobilazan deo savremenog života i igra ključnu ulogu u funkcionisanju različitih sistema. U mnogim sektorima, od industrije do medicine, od telekomunikacija do vojne industrije, softver je ključna komponenta koja omogućava efikasno funkcionisanje i inovacije. Postao je ne samo osnovni alat za poslovno odlučivanje već i temelj za naučna istraživanja i inženjerska rešenja.

Ako težite da postanete stručnjak u oblasti softverskog inženjeringa, bilo da je to kroz praktičnu primenu ili kroz naučna istraživanja, ovaj smer je idealan izbor za vas. Fokusira se na sve aspekte razvoja softvera, od planiranja i kreiranja do testiranja i održavanja.

Ukoliko vas razvoj softvera zanima, pogledajte naš Software Engineering program.

Software Development

Razvoj softvera obuhvata sistematski i metodički pristup konceptualizaciji, projektovanju, konstruisanju i održavanju softverskih aplikacija.

Domen razvoja softvera obuhvata širok spektar aktivnosti – od početnih faza dizajna softvera do njegove implementacije i održavanja softverskih rešenja za krajnje korisnike.

Razvoj programskih jezika, naročito jezika četvrte generacije i objektno orijentisanog programiranja, kao i težnja ka kreiranju univerzalnih programskih alata, rezultirali su softverom koji je sve bliži korisniku i sve jednostavniji za korišćenje. Iako su postignuti značajni rezultati, mogućnosti razvoja softvera i dalje ostaju velike i neslućene.

Ukoliko vam razvijanje softvera deluje uzbudljivo, pogledajte naš Software Development program.

Microsoft Development

Na ITAcademy, obrazovanje na Microsoft Development programu vam pruža priliku da se detaljno upoznate sa najnovijim tehnikama i pristupima u oblasti projektovanja, implementacije i razvoja desktop aplikacija, kao i sa izradom naprednih web aplikacija, sajtova i mobilnih aplikacija za iOS i Android platforme.

Ovaj program će vas uputiti u napredne tehnike desktop app programiranja specifične za Windows OS, koristeći .NET specijalizovane klase za izradu Windows Forms i WPF aplikacija. Dodatno, kroz upotrebu tehnologija kao što su ADO.NET, LINQ, WCF Data Services i Entity Framework, sticaćete veštine potrebne za efikasno upravljanje podacima unutar baza podataka.

Interesuje vas Microsoft development? Pogledajte naš Microsoft Development program.

Microsoft Desktop Apps Development

Kroz ovaj program, sticaćete znanja i veštine potrebne za izradu desktop aplikacija koristeći programski jezik C# i najnovije Microsoft tehnologije kao što su Visual Studio, SQL Server, .NET, Azure, Unity...

Fokusiraćemo se na osnovne i napredne tehnike Windows programiranja, posebno kroz .NET specijalizovane klase namenjene za kreiranje Windows Forms i WPF aplikacija.

Ukoliko vas zanima razvijanje desktop aplikacija pomoću Microsoft alata, pogledajte naš Microsoft Desktop Apps Development program.

Microsoft Web Apps Development

Microsoft Web Apps Development program fokusira se na projektovanje i implementaciju modernih web aplikacija kroz Microsoft tehnologije i alate unutar .NET ekosistema.

Ovaj kurs pruža uvid u web razvoj kroz prizmu Microsoft tehnologija, uključujući jezike kao što su HTML, CSS, JavaScript i C#.

Za kreiranje aplikacija koje funkcionišu u pregledačima ili kao hibridne aplikacije na različitim platformama, Microsoft nudi niz alata i okvira koje programeri mogu iskoristiti.

Kroz ovaj obrazovni program, cilj je osnažiti vas da samostalno kreirate razne moderne web aplikacije, poput sistema za upravljanje sadržajem (CMS), web trgovina, foruma, blogova i sličnih platformi.

Ukoliko vas privlači ova oblast, pogledajte naš Microsoft Web Apps Development program.

Kako da se prijavite za kurseve programiranja u Nišu?

Ukoliko želite da se prijavite na neki od naših programa, možete iskoristiti prijavu koja se nalazi na ovom linku ili kontaktirati sa nama na broj telefona +381 (0)11/40-11-200 tokom radnog vremena (od 9 do 20 časova radnim danima). Nakon što uspešno podnesete prijavu, naši savetnici za upis biće vam na raspolaganju za detaljan razgovor i pružiće vam sveobuhvatne informacije o našim programima i procedurama upisa.

Unapredite svoje potencijale i obezbedite sebi posao iz snova

Kako upisni period počinje, preporučuje se da zainteresovani kandidati bez odlaganja provere dostupnost pozicija u okviru svog željenog programa, pošto je broj slobodnih mesta ograničen. Podstičemo blagovremeno podnošenje prijava kako biste obezbedili sebi mesto na programu po izboru.

U nastavku je dat pregled dostupnih mesta po odeljenjima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Prolećni upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Prepoznajemo i nagrađujemo odlučnost i posvećenost. Imate priliku da birate između tradicionalnog ili onlajn načina učenja (preko naše platforme za učenje na daljinu). Bez obzira na način studiranja koji odaberete, naši programi su dizajnirani s namerom da ispune visoke standarde koje postavlja naš konzorcijum sačinjen od pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda preko 950 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
15.4.2024.*
Puna cena 12 rata 18 rata
Online školovanje 1549 2500 137 101
Tradicionalno školovanje 1649 2500 146 107

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde