Kursevi programiranja u Nišu

Ako živite u Nišu i razmišljate o načinima da steknete nove veštine iz programiranja koje bi unapredile vašu karijeru, imate strast prema tehnologiji i težite ostvarivanju pristojnog prihoda radeći ono što volite, onda ne tražite dalje od naših kurseva programiranja koje možete pratiti u Nišu.

ITAcademy nudi obrazovne programe koji ne samo da vam pružaju priliku za sticanje međunarodno priznatih diploma, što vam može uveliko olakšati traženje posla iz snova, nego vam i omogućavaju da steknete praktična znanja iz programiranja kroz najsavremenije nastavne metodologije.

ITAcademy i u Nišu ima kurseve programiranja, prilagođene pojedincima koji žele da razviju nove veštine ili unaprede postojeće. Ovi kursevi su pažljivo osmišljeni s namerom da ponude praktično znanje i stručnost iz različitih programskih jezika, što je neophodno za uspešnu karijeru u IT industriji.

ITAcademy kursevi programiranja odlikuju se personalizovanim pristupom učenju. Dizajnirani s težnjom da zadovolje individualne potrebe svakog polaznika, naši kursevi nude fleksibilnost, koja se ogleda u učenju sopstvenim tempom, kao i personalizovane povratne informacije naših iskusnih instruktora.

Tradicionalno ili onlajn praćenje nastave

ITAcademy predstavlja posebnu priliku za pojedince iz Niša da unaprede svoje profesionalne kompetencije i unaprede svoje karijere. Bilo da ste srednjoškolac koji još razmišlja o budućoj karijeri, stipendista koji traži diplomu ili zaposleni profesionalac koji teži napredovanju u karijeri, naša akademija nudi širok veliki izbor programa na kojima se uči o različitim programskim jezicima.

Pored toga, za one koji ne mogu lično da prisustvuju predavanjima, ITAcademy nudi platformu za učenje na daljinu, koja omogućava pojedincima da učestvuju u nastavi sa bilo koje lokacije u Nišu. Iz Čair parka ili nekog kafića na Trgu kralja Milana, uz Distance Learning program i svoj tablet ili telefon možete otključati svoj pun potencijal i samouvereno slediti svoje težnje u karijeri.

Ukoliko vam je pak draži tradicionalni način učenja, ITAcademy nudi nastavu u najsavremenijim objektima, dizajniranim s težnjom da obezbede optimalno okruženje za učenje. Pored ovih resursa, ITAcademy se može pohvaliti i najsavremenijim računarskim laboratorijama, bibliotekama i LINK Leaders Parkom – prostorom za saradnju stvorenom da promoviše umrežavanje, deljenje ideja i planiranje budućih poslovnih poduhvata sa kolegama. Sa našim sveobuhvatnim resursima i modernim objektima, ITAcademy pruža jedinstveno obrazovno iskustvo prilagođeno svim stilovima učenja.

ITAcademy traži ambiciozne Nišlije koje zanima programiranje

Tražimo pojedince u Nišu koji imaju izraženo interesovanje za programiranje i želju za stalnim profesionalnim usavršavanjem kroz specijalizovane kurseve. Naši IT programi dizajnirani su s ciljem da pruže polaznicima potrebna znanja i veštine za uspešnu karijeru u ovoj oblasti, uključujući veoma traženo PHP programiranje. S obzirom na rastuću potražnju za stručnjacima u ovoj oblasti, naš kurs PHP programiranja u Nišu pruža polaznicima jedinstvenu priliku da ovladaju osnovnim kompetencijama potrebnim da bi se istakli u ovoj oblasti i ostvarili zavidne zarade.

Po uspešnom završetku našeg kursa PHP programiranja polaznici će dobiti željeni ZEND sertifikat, globalno priznat sertifikat koji potvrđuje njihovu stručnost iz ove oblasti. Pored toga, oni koji se odluče da upišu naš kurs Java programiranja u Nišu imaće koristi od sveobuhvatnog nastavnog plana i programa koji pruža temeljno znanje iz veb-programiranja, čime će povećati svoje prilike za ostvarivanje zavidne karijere u ovoj dinamičnoj oblasti.

Kursevi programiranja na ITAcademy raspoređeni su na 10 različitih departmana

Java, PHP, JavaScript i Python su među najtraženijim programskim jezicima koji se danas koriste. Svaki jezik ima specifičnu primenu, a određivanje najprikladnijeg za vaše zahteve je prvi korak ka vašoj uspešnoj karijeri!

Python

Python je popularan programski jezik poznat po svojoj jednostavnosti i čitljivosti. Često se koristi u analizi podataka i mašinskom učenju, kao i za pisanje skripata i automatizaciju zadataka koji se ponavljaju.

Širok spektar modula i frejmvorkova čine ga izuzetno svestranim alatom za nauku o podacima i razvoj veštačke inteligencije.

Zanima vas Python? Pogledajte naš Python Development program.

Java

Za pojedince koji žele da grade karijeru radeći na profesionalnom razvoju softvera za velika, uspešna preduzeća, kursevi Java programiranja mogu se pokazati kao dobar izbor. Java je svestrani programski jezik koji nalazi široku primenu u razvoju softvera za preduzeća.

Ovaj programski jezik poznat je po svojoj pouzdanosti, pružanju nesmetanih tokova rada i pojednostavljenoj minimizaciji grešaka, dok njegova prilagodljivost omogućava pouzdan razvoj softvera. Štaviše, prenosivost Jave olakšava obradu koda na različitim računarskim platformama i sistemima.

Java programski jezik se često koristi za razvoj Android mobilnih aplikacija i igara, kao i za izgradnju cloud-based sistema. Njegova široka primena u razvoju softvera za preduzeća i rasprostranjenost aplikacija zasnovanih na Javi čine poznavanje ovog jezika vrednom veštinom za programere, a njegova softverska rešenja veoma poželjnim za preduzeća.

Java vam deluje kao zanimljiv programski jezik? Pogledajte naš Java Development program.

JavaScript

Onima koje više interesuje razvoj veb-sajtova nego razvoj softvera učenje najčešće korišćenog programskog jezika može olakšati sticanje veština neophodnih za razvoj profesionalnih, interaktivnih i dinamičnih frontend veb-sajtova.

JavaScript čini integralnu komponentu frontend frejmvorkova, kao što su React i Angular, koji uživaju široku primenu u izgradnji modernih veb-aplikacija. Sa JavaScriptom programeri mogu da dizajniraju interaktivne forme, animacije i veb-aplikacije sposobne za izvršavanje raznih funkcija.

S obzirom na njegovu široku upotrebu u savremenom veb-razvoju, poznavanje JavaScripta je ambicioznim veb-programerima preduslov za uspešnu karijeru. Kako internet nastavlja da se širi i razvija, ovladavanje JavaScriptom postaće sve vrednija prednost za one koji žele da kreiraju visokokvalitetne veb stranice i aplikacije.

Zanima vas frontend? Pogledajte naš Frontend JavaScript Development program.

PHP

PHP (Hipertext Preprocessor) je široko prihvaćen backend skriptni jezik za razvoj veba. Koristi se u kombinaciji kako sa HTML-om i CSS-om za izradu interaktivnih i dinamičnih veb-aplikacija, tako i sa sistemima za upravljanje bazama podataka kao što je MySQL za stvaranje moćnih pozadinskih sistema i funkcionalnih baza podataka.

PHP kursevi u Nišu predstavljaju optimalan izbor za pojedince koji žele da kreiraju društvene mreže kao što su Facebook, YouTube itd. ili sisteme za upravljanje sadržajem (CMS) kao što su WordPress ili Joomla.

Štaviše, zbog njegove sličnosti sa JavaScriptom, mnogi veb-programeri koji su stručni za oba jezika zovu se Full-Stack Web Developeri i sposobni su da rade na razvoju veb-sajtova i u frontendu i u backendu.

Uzbuđuje vas programiranje u ovom jeziku? Pogledajte naš PHP Web Development program.

Software Testing & QA

Testiranje softvera i osiguranje kvaliteta (QA) predstavljaju osnovne komponente procesa razvoja softvera. Kursevi testiranja softvera pokrivaju razumevanje procesa verifikacije i validacije kako bi se osiguralo da softver ispunjava navedene zahteve i da nema nedostataka.

S druge strane, QA osigurava da je proces razvoja softvera visokog kvaliteta. To obuhvata identifikaciju, implementaciju i poštovanje standarda kvaliteta tokom životnog ciklusa razvoja softvera kako bi se garantovalo da krajnji proizvod ispunjava zahteve korisnika i da je bez kvarova.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš Software Testing and QA program.

Software Development

Razvoj softvera obuhvata sistematski i metodički pristup konceptualizaciji, projektovanju, konstruisanju i održavanju softverskih aplikacija.

Domen razvoja softvera obuhvata širok spektar aktivnosti – od početnih faza dizajna softvera do njegove implementacije i održavanja softverskih rešenja za krajnje korisnike.

Ukoliko vam razvijanje softvera deluje uzbudljivo, pogledajte naš Software Development program.

Microsoft Web Apps Development

Proces razvoja Microsoft veb-aplikacija podrazumeva kreiranje i implementaciju veb-aplikacija koje koriste Microsoft tehnologije i alate, kao i HTML, CSS, JavaScript i C# jezika.

Microsoft obezbeđuje različite alate i okvire koje programeri mogu da iskoriste za kreiranje aplikacija koje rade u veb-pregledačima ili hibridnih aplikacija na više platformi.

Ovi kursevi nude sveobuhvatnu edukaciju o korišćenju Microsoft tehnologija za razvoj veb-aplikacija, obuhvatajući sve faze od dizajna do implementacije.

Ukoliko vas privlači ova oblast, pogledajte naš Microsoft Web Apps Development program.

Microsoft Desktop Apps Development

Microsoft program za razvoj desktop aplikacija fokusira se na dizajn i implementaciju desktop aplikacija koristeći Microsoft tehnologije i alate. Fokus ovog programa je na kreiranju aplikacija koje rade na desktop uređajima, nudeći širok spektar funkcionalnosti i mogućnosti.

Ukoliko vas zanima razvijanje desktop aplikacija pomoću Microsoft alata, pogledajte naš Microsoft Desktop Apps Development program.

Microsoft Development

Microsoft pruža širok dijapazon alata i okvira koje programeri mogu da iskoriste za izradu raznovrsnog spektra softverskih aplikacija, uključujući veb-aplikacije, desktop aplikacije, mobilne i cloud-based aplikacije.

Interesuje vas Microsoft Development? Pogledajte naš Microsoft Development program.

Software Engineering program

Softverski inženjering je proces koji uključuje sistematski i disciplinovan pristup dizajnu, razvoju, testiranju i održavanju softverskih aplikacija.

Program softverskog inženjeringa obuhvata niz kurseva koji polaznike podučavaju primeni inženjerskih principa i tehnika za kreiranje softvera koji je pouzdan, efikasan i održiv.

Ukoliko vas razvoj softvera zanima, pogledajte naš Software Engineering program.

Kako da se prijavite za kurseve programiranja u Nišu

Ukoliko želite da se prijavite na neki od naših programa, možete iskoristiti prijavu koja se nalazi na ovom linku ili nas možete kontaktirate na broj telefona (0)11/40-11-200 tokom radnog vremena (od 9 do 20 časova radnim danima). Nakon što uspešno podnesete prijavu, naši savetnici za upis biće vam na raspolaganju za detaljan razgovor i pružiće vam sveobuhvatne informacije o našim programima i procedurama upisa.

Unapredite svoje potencijale i obezbedite sebi posao iz snova

Kako upisni period počinje, preporučuje se da zainteresovani kandidati bez odlaganja provere dostupnost pozicija u okviru svog željenog programa, pošto je broj slobodnih mesta ograničen. Podstičemo blagovremeno podnošenje prijava kako biste obezbedili sebi mesto na programu po izboru.

U nastavku je dat pregled dostupnih mesta po odeljenjima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Jesenji upisni rok je u toku. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Prepoznajemo i nagrađujemo odlučnost i posvećenost. Imate priliku da birate između tradicionalnog ili onlajn načina učenja (preko naše platforme za učenje na daljinu). Bez obzira na način studiranja koji odaberete, naši programi su dizajnirani s namerom da ispune visoke standarde koje postavlja naš konzorcijum sačinjen od pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 750 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
30.11.2023.*
Puna cena 12 rata 14 rata
Online školovanje 1749 2500 154 134
Tradicionalno školovanje 1799 2500 158 137

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2023/24 počinje ovde