Kursevi programiranja u Kragujevcu

Za Kragujevčane koji žele da unaprede svoju karijeru u programiranju naši kursevi programiranja predstavljaju idealan izbor. Na ITAcademy možete steći nove veštine koje će vam pomoći da ostvarite svoje profesionalne ciljeve, bilo da se bavite tehnologijom iz hobija ili želite da izgradite karijeru u IT sektoru. Pridružite se našim kolegama iz Kragujevca i otkrijte sve mogućnosti koje vam ovi kursevi donose!

ITAcademy nudi obrazovne programe koji vam pružaju priliku ne samo da steknete međunarodno priznate diplome, koje će vam olakšati pronalaženje posla iz snova, već i da steknete praktična znanja iz oblasti programiranja korišćenjem najnaprednijih nastavnih metoda.

ITAcademy i u Kragujevcu ima visokokvalitetne kurseve programiranja, namenjene pojedincima koji žele da razviju nove veštine ili unaprede postojeće. Naši kursevi su osmišljeni tako da polaznicima pruže praktična znanja iz različitih programskih jezika, što je ključno za uspešnu karijeru u IT industriji. Sa nagrađivanim nastavnim metodama i fokusom na primenjenim veštinama, pružamo svojim polaznicima mogućnost da steknu neophodno znanje i veštine kako bi postali vodeći profesionalci u svojim oblastima.

Kursevi programiranja na ITAcademy prilagođeni su individualnim potrebama svakog polaznika. Ova personalizovana nastavna metoda omogućava učenje sopstvenim tempom, uz individualizovane povratne informacije naših iskusnih instruktora.

Tradicionalna ili onlajn nastava?

ITAcademy predstavlja jedinstvenu priliku za pojedince koji žive u Kragujevcu da unaprede svoje profesionalne kompetencije i karijeru. Bez obzira na to da li ste srednjoškolac koji razmišlja o budućoj karijeri u IT industriji, stipendista koji traži diplomu ili zaposleni profesionalac koji teži daljem usavršavanju, naša akademija nudi raznolik spektar programa iz različitih programskih jezika.

Uz naš Distance Learning program, polaznici mogu učestvovati u nastavi sa bilo koje lokacije u Kragujevcu. Ova fleksibilna platforma omogućava učenje prema sopstvenom rasporedu i omogućava pojedincima da ostvare svoj pun potencijal preko svojih prenosivih uređaja. Bez obzira na to da li preferirate atmosferu Velikog parka ili jezera Bubanj, Distance Learning program vam omogućava da samouvereno sledite svoje karijerne težnje iz udobnosti okruženja koje je prilagođeno vašim potrebama.

ITAcademy nudi tradicionalni pristup predavanjima putem nastave u učionici, u najsavremenijim objektima, koji su specijalno dizajnirani da pruže optimalno okruženje za učenje. Pored ovih resursa, naša akademija je opremljena najsavremenijim računarskim laboratorijama, bibliotekama i LINK Leaders Parkom – prostorom za saradnju koji je kreiran da promoviše umrežavanje, deljenje ideja i planiranje budućih poslovnih poduhvata sa kolegama. Naša sveobuhvatna ponuda resursa i moderni objekti omogućavaju jedinstveno obrazovno iskustvo prilagođeno svim stilovima učenja.

ITAcademy traži Kragujevčane željne napretka u programiranju

Tražimo pojedince u Kragujevcu sa velikim interesovanjem za programiranje i željom za stalnim profesionalnim usavršavanjem kroz specijalizovane kurseve. Naši IT programi su dizajnirani s ciljem da polaznicima pruže neophodna znanja i veštine za uspešnu karijeru u ovoj oblasti, uključujući veoma traženo PHP programiranje. Uz rastuću potražnju za stručnjacima u ovoj oblasti, naš kurs PHP programiranja u Kragujevcu pruža polaznicima jedinstvenu priliku da ovladaju osnovnim kompetencijama potrebnim da bi se istakli u ovoj oblasti i ostvarili impresivnu zaradu.

Nakon uspešnog završetka našeg kursa PHP programiranja polaznici će dobiti prestižni ZEND sertifikat, koji je globalno priznat kao garancija stručnosti u ovoj oblasti. Takođe, polaznici koji se odluče da upišu naš kurs Java programiranja u Kragujevcu imaće koristi od sveobuhvatnog nastavnog plana i programa, koji pruža temeljno znanje iz veb-programiranja, što će im omogućiti da povećaju svoje mogućnosti za ostvarivanje zavidne karijere u ovoj dinamičnoj oblasti.

Kursevi programiranja na ITAcademy raspoređeni su na 10 različitih departmana

U savremenom svetu programiranja postoji nekoliko jezika koji su neizostavni za uspešnu karijeru. PHP, Python, Java i JavaScript spadaju među najtraženije programske jezike, svaki sa svojom specifičnom primenom. Određivanje koji od ovih programskih jezika najviše odgovara vašim težnjama je ključni korak ka uspešnoj karijeri u ovoj oblasti.

Python

Python je široko rasprostranjen programski jezik, poznat po svojoj jednostavnosti i lakoći čitanja koda. Ovaj programski jezik se često koristi u analizi podataka i mašinskom učenju, kao i za pisanje skripata i automatizaciju ponavljajućih zadataka. Zbog svoje popularnosti smatra se jednim od najtraženijih programskih jezika u IT industriji, sa mnogim mogućnostima za karijeru u različitim oblastima.

Osim svoje jednostavnosti i čitljivosti, Python se izdvaja po širokom spektru dostupnih frejmvorkova.

Zanima vas Python? Pogledajte naš Python Development program.

Java

Za one koji žele da započnu karijeru radeći na profesionalnom razvoju softvera za velika i uspešna preduzeća kurs Java programiranja predstavlja odličan izbor. 

Java programski jezik je poznat po svojoj pouzdanosti (omogućava nesmetan tok rada i pojednostavljuje proces minimizacije grešaka), dok njegova prilagodljivost omogućava razvoj pouzdanog softvera. Osim toga, prenosivost Jave olakšava obradu koda na različitim računarskim platformama i sistemima.

Java se često koristi i u razvoju Android mobilnih aplikacija i igara, kao i u izgradnji cloud-based sistema. Široka primena Jave u razvoju softvera za preduzeća i rasprostranjenost Java aplikacija čine poznavanje Java programskog jezika veoma vrednom veštinom za programere, a njegova softverska rešenja poželjnim alatom za preduzeća.

Java vam deluje kao zanimljiv programski jezik? Pogledajte naš Java Development program.

JavaScript

Za one koji su zainteresovani za razvoj veb-sajtova učenje JavaScripta – programskog jezika koji se najčešće koristi u ovoj oblasti – može biti ključno za sticanje veština potrebnih za kreiranje profesionalnih, interaktivnih i dinamičnih frontend veb-sajtova.

JavaScript predstavlja neizostavnu komponentu frontend frejmvorkova kao što su React i Angular, koji se sve više koriste za izradu modernih veb-aplikacija. Pomoću JavaScripta programeri mogu dizajnirati interaktivne forme, animacije i veb-aplikacije koje mogu izvršavati različite funkcije.

S obzirom na široku primenu JavaScripta u savremenom veb-razvoju, poznavanje ovog programskog jezika je neophodno za ambiciozne veb-programere. Budući da se internet sve više razvija, ovladavanje JavaScriptom postaje sve vrednija veština za one koji žele da kreiraju visokokvalitetne veb stranice i aplikacije.

Zanima vas frontend? Pogledajte naš Frontend JavaScript Development program.

PHP

PHP (Hipertext Preprocessor) je popularan backend skriptni jezik koji se široko koristi u razvoju veb-aplikacija. U kombinaciji sa HTML-om i CSS-om PHP omogućava kreiranje interaktivnih i dinamičnih veb-sajtova. Uz upotrebu sistema za upravljanje bazama podataka poput MySQL-a, PHP se koristi i za izradu moćnih pozadinskih sistema i funkcionalnih baza podataka.

Učenje PHP-a može biti korisno za pojedince koji žele da kreiraju vlastite društvene mreže poput Facebooka, YouTubea itd. ili sisteme za upravljanje sadržajem (CMS) kao što su WordPress ili Joomla.

Zbog svoje sličnosti sa JavaScriptom mnogi veb-programeri koji su stručni za oba programska jezika poznati su kao Full-Stack Web Developeri i sposobni su da rade na razvoju veb-aplikacija i u frontendu i u backendu.

Uzbuđuje vas programiranje u ovom jeziku? Pogledajte naš PHP Web Development program.

Software Testing & QA

Kursevi testiranja softvera su od ključne važnosti za sve koji žele da razumeju proces verifikacije i validacije kako bi se osiguralo da softver ispunjava navedene zahteve i da nema nedostataka.

S druge strane, QA predstavlja osnovnu komponentu procesa razvoja softvera, uključujući identifikaciju, implementaciju i poštovanje standarda kvaliteta tokom životnog ciklusa razvoja softvera. Ovaj proces je ključan za garanciju da krajnji proizvod zadovoljava zahteve korisnika i ispunjava visoke standarde kvaliteta, uz minimalnu mogućnost bilo kakvih grešaka.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš Software Testing and QA program.

Software Development

Razvoj softvera odnosi se na sistematičan metodološki pristup procesu konceptualizacije, projektovanja, kreiranja i održavanja softverskih aplikacija.

Ovaj domen uključuje širok spektar aktivnosti – od preliminarnih faza dizajniranja softvera pa sve do njegove implementacije i održavanja softverskih rešenja za krajnje korisnike.

Ukoliko vam razvijanje softvera deluje uzbudljivo, pogledajte naš Software Development program.

Microsoft Web Apps Development

Proces razvoja Microsoft veb-aplikacija zahteva konceptualizaciju i implementaciju sofisticiranih veb-aplikacija korišćenjem Microsoft tehnologija i alata kao i HTML, CSS, JavaScript i C# jezika.

Microsoft pruža širok spektar alata i okvira koji omogućavaju programerima da kreiraju aplikacije koje rade u veb-pregledačima ili hibridne aplikacije na više platformi.

Kursevi razvoja Microsoft veb-aplikacija pružaju sveobuhvatnu edukaciju o korišćenju Microsoft tehnologija za razvoj veb-aplikacija, pokrivajući sve faze – od konceptualizacije i dizajna do implementacije i održavanja.

Ukoliko vas privlači ova oblast, pogledajte naš Microsoft Web Apps Development program.

Microsoft Desktop Apps Development

Program za razvoj desktop aplikacija kompanije Microsoft namenjen je programerima koji žele da se usredsrede na dizajn i implementaciju desktop aplikacija korišćenjem Microsoft tehnologija i alata. Ovaj program obuhvata kreiranje aplikacija sa mnoštvom funkcionalnosti, pružajući širok spektar mogućnosti i performansi na desktop uređajima.

Kursevi u okviru ovog programa pružaju sveobuhvatnu edukaciju o korišćenju Microsoft alata i tehnologija za razvoj desktop aplikacija, obuhvatajući sve faze – od dizajna do implementacije i održavanja.

Ukoliko vas zanima razvijanje desktop aplikacija pomoću Microsoft alata, pogledajte naš Microsoft Desktop Apps Development program.

Microsoft Development

Microsoft nudi raznolik izbor alata i okvira za razvoj softverskih aplikacija, što omogućava programerima da razviju širok spektar aplikacija, uključujući veb, desktop, mobilne i cloud-based aplikacije.

Ovi alati i okviri omogućavaju programerima da koriste različite tehnologije, jezike i platforme za razvoj i omogućavaju izradu inovativnih, funkcionalnih i skalabilnih softverskih rešenja.

Interesuje vas Microsoft Development? Pogledajte naš Microsoft Development program.

Software Engineering program

Softverski inženjering predstavlja sistematski i disciplinovan proces koji se bavi dizajnom, razvojem, testiranjem i održavanjem softverskih aplikacija. To podrazumeva primenu inženjerskih principa i tehnika kako bi se kreirao softver koji je pouzdan, efikasan i održiv.

Kurs softverskog inženjeringa obuhvata širok spektar tema, uključujući upravljanje projektima, upravljanje zahtevima, modeliranje sistema, testiranje i održavanje softvera.

Cilj ovog programa je da studenti steknu znanja i veštine koji su im potrebni da bi uspešno projektovali, razvijali i održavali kvalitetan softver, koji ispunjava potrebe korisnika i tržišta.

Ukoliko vas razvoj softvera zanima, pogledajte naš Software Engineering program.

Kako da upišete kurseve programiranja u Kragujevcu?

Da biste se prijavili za naše programe, možete popuniti prijavni obrazac na ovom linku ili možete kontaktirati sa nama na broj telefona (0)11/40-11-200 radnim danima, u toku radnog vremena (od 9 do 20 časova). Nakon uspešne prijave naši savetnici za upis biće vam na raspolaganju za detaljan razgovor i pružanje sveobuhvatnih informacija o našim programima i procedurama upisa.

Molimo vas da imate u vidu činjenicu da je broj mesta na našim programima ograničen. Iz tog razloga preporučujemo vam da se prijavite što je moguće ranije kako biste obezbedili svoje mesto na vreme.

Unapredite svoje potencijale i obezbedite sebi posao iz snova

Kako se bliži početak upisnog perioda, zainteresovanim kandidatima savetujemo da što pre provere raspoloživost mesta na željenom programu, s obzirom na to da je broj slobodnih mesta ograničen. Podstičemo vas da blagovremeno podnosite prijave kako biste osigurali sebi mesto na željenom programu.

U nastavku je dat pregled dostupnih mesta po odeljenjima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Jesenji upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Prepoznajemo i nagrađujemo odlučnost i posvećenost. Imate priliku da birate između tradicionalnog i onlajn načina učenja (preko naše platforme za učenje na daljinu). Bez obzira na to koji način studiranja odaberete, naši programi su dizajnirani s namerom da ispune visoke standarde koje postavlja naš konzorcijum sačinjen od pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 700 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.12.2023.*
Puna cena 12 rata 14 rata
Online školovanje 1799 2500 158 134
Tradicionalno školovanje 1849 2500 162 137

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2023/24 počinje ovde