Kursevi programiranja u Kragujevcu

Ako ste iz Kragujevca i želite da se profesionalno usmerite ka IT sektoru, ITAcademy vam pruža priliku da to postignete. Naši kursevi programiranja su koncipirani tako da vam pruže sve neophodne veštine, bilo da ste početnik ili već imate određeno predznanje.

Pridružite se velikom broju zadovoljnih polaznika iz Kragujevca i iskoristite sve prednosti koje naša akademija nudi. Osim što ćete sticati praktična znanja kroz najmodernije metode nastave, imaćete priliku da dobijete i međunarodno priznate diplome koje će vam biti od velike koristi prilikom traženja posla.

Bilo da želite da se bavite programiranjem kao hobijem ili da izgradite ozbiljnu karijeru, tu smo da vam pomognemo u ostvarivanju vaših ciljeva.

ITAcademy ima visokokvalitetne kurseve programiranja, namenjene pojedincima koji žele da razviju nove veštine ili unaprede postojeće. Naši kursevi pružaju polaznicima praktična znanja iz različitih programskih jezika, bilo da su zainteresovani za web programiranje, softversko inženjerstvo ili izradu desktop ili mobilnih aplikacija.

Sa naprednim nastavnim metodama i fokusom na primenjenim veštinama, pružamo svojim polaznicima mogućnost da steknu neophodno znanje i veštine kako bi postali vodeći profesionalci u svojim oblastima.

Kursevi programiranja na ITAcademy prilagođeni su individualnim potrebama svakog polaznika. Ova personalizovana nastavna metoda omogućava učenje sopstvenim tempom, uz individualizovane povratne informacije od naših iskusnih instruktora.

Mogućnost praćenja nastave online

Ako živite u Kragujevcu i razmišljate o unapređenju svoje karijere u IT sektoru, ITAcademy je pravo mesto za vas. Naša akademija nudi širok spektar programa koji pokrivaju različite programske jezike, prilagođene svim nivoima znanja, od početnika do iskusnih profesionalaca. Zahvaljujući Distance Learning programu, možete pratiti predavanja iz bilo kog dela Kragujevca, bilo da se opuštate pored jezera Bubanj ili uživate u Velikom parku.

Ova platforma je osmišljena tako da pruža fleksibilnost u učenju, omogućavajući vam da prilagodite tempo i mesto učenja svojim potrebama.

ITAcademy traži Kragujevčane željne napretka u programiranju

Za sve entuzijaste programiranja iz Kragujevca koji teže kontinuiranom profesionalnom usavršavanju, naši IT kursevi predstavljaju idealnu priliku. U kontekstu rastuće potrebe za IT profesionalcima, naš kurs PHP programiranja vam nudi priliku da razvijete znanja i veštine iz sfere backend web programiranja.

Za one koji uspešno završe kurs PHP programiranja, tu je i mogućnost sticanja ZEND sertifikata, koji je globalno priznat kao dokaz stručnosti u programiranju. Takođe, nudimo i kurs osnove JavaScript programiranja, savršen za one koji žele da se usmere ka frontend web programiranju. Ovaj kurs vam daje temeljna znanja i veštine koje predstavljaju osnove za izradu dinamičkih web stranica ili web aplikacija.

Kursevi programiranja na ITAcademy raspoređeni su na 10 različitih departmana

U savremenom svetu programiranja postoji nekoliko jezika koji su neizostavni za uspešnu karijeru. PHP, Python, Java i JavaScript spadaju među najtraženije programske jezike, svaki sa svojom specifičnom primenom. Određivanje koji od ovih programskih jezika najviše odgovara vašim težnjama je ključni korak ka uspešnoj karijeri u ovoj oblasti.

Python

Python je široko rasprostranjen programski jezik, poznat po svojoj jednostavnosti i lakoći čitanja koda. Ovaj programski jezik se često koristi u analizi podataka i mašinskom učenju, kao i za pisanje skripta i automatizaciju repetitivnih zadataka. Zbog svoje popularnosti, jedan je od najtraženijih programskih jezika u IT industriji, sa mnogim mogućnostima za karijeru u različitim oblastima.

Učenje Python programiranja je ključni korak za ulazak u svet veštačke inteligencije, koja je trenutno dominantan trend u IT industriji.

Zanima vas Python? Pogledajte naš Python Development program.

Java

Za one koji žele da započnu karijeru radeći na profesionalnom razvoju softvera za velika i uspešna preduzeća, kurs Java programiranja predstavlja odličan izbor.

Java programski jezik je poznat po svojoj pouzdanosti (omogućava nesmetan tok rada i pojednostavljuje proces minimizacije grešaka), dok njegova prilagodljivost omogućava razvoj pouzdanog softvera. Osim toga, prenosivost Jave olakšava obradu koda na različitim računarskim platformama i sistemima.

Java se često koristi i u razvoju Android mobilnih aplikacija i igara, kao i u izgradnji cloud-based sistema. Široka primena Jave u razvoju softvera za preduzeća i rasprostranjenost Java aplikacija čine poznavanje ovog programskog jezika veoma vrednom veštinom za programere, a njegova softverska rešenja poželjnim alatom za preduzeća.

Java vam deluje kao zanimljiv programski jezik? Pogledajte naš Java Development program.

JavaScript

Za one koji su zainteresovani za razvoj sajtova, učenje JavaScripta – programskog jezika koji se najčešće koristi u ovoj oblasti – može biti ključno za sticanje veština potrebnih za kreiranje profesionalnih, interaktivnih i dinamičnih frontend web sajtova.

Upoznavanje sa HTML i CSS tehnologijama, kao i sa JavaScript programskim jezikom, čini osnovu naših kurseva. Takođe, proučavaćete objektno orijentisano programiranje i njegove napredne koncepte.

Poseban akcenat stavljen je na tri vodeća JavaScript okvira za razvoj klijentskog dela web aplikacija: Vue.js, Angular i React.

Zanima vas frontend? Pogledajte naš Frontend JavaScript Development program.

PHP

Tokom obuke, prvo ćete se upoznati sa osnovama PHP-a, uključujući instalaciju alata kao što su Apache i PHP, kao i sa osnovnom sintaksom. Nakon toga, preći ćete na proširenu sintaksu PHP-a. Kako budete napredovali, preći ćete na napredne tehnike PHP-a i MySQL-a, učeći o bazama podataka i njihovoj integraciji sa PHP-om. Na kraju, biće vam predstavljene osnove objektno orijentisanog programiranja u kontekstu PHP-a.

Nakon završetka ovog programa, bićete opremljeni veštinama potrebnim za samostalnu izradu web aplikacija. Program se fokusira na PHP i MySQL programiranje i administraciju, ključne komponente za uspešnu karijeru u internet programiranju.

Uzbuđuje vas programiranje u ovom jeziku? Pogledajte naš PHP Web Development program.

Software Development

Iako smo već postigli značajne rezultate u oblasti softverskog razvoja, potencijal za dalji razvoj softvera je ogroman. Približavanje softvera korisnicima i njegova sve veća jednostavnost za upotrebu rezultat su evolucije programskih jezika, posebno jezika četvrte generacije i objektno orijentisanog programiranja, kao i nastojanja da se kreiraju univerzalni programski alati.

Kroz obuku ćete sticati veštine neophodne za izradu kvalitetnog softvera. Naučićete kako da dizajnirate korisne i moćne aplikacije, kako da pišete efikasan i čist kod, kako da testirate i verifikujete ispravnost softvera, kao i metode za njegovo održavanje i unapređenje.

Ukoliko vam razvijanje softvera deluje uzbudljivo, pogledajte naš Software Development program.

Microsoft Web Apps Development

Program Microsoft Web Apps Development pruža sveobuhvatno razumevanje softverskog razvoja potrebno za kreiranje i implementaciju savremenih web aplikacija. Fokus je na Microsoft tehnologijama i alatima, posebno na .NET ekosistemu.

Tokom obuke, polaznici će se upoznati sa razvojnim okruženjem Microsoft Visual Studio i tekstualnim editorom Visual Studio Code. Programski jezik koji se koristi za kreiranje backend logike web aplikacija je C#.

Ukoliko vas privlači ova oblast, pogledajte naš Microsoft Web Apps Development program.

Microsoft Desktop Apps Development

Kroz Microsoft Desktop Apps Development program, naučićete kako da koristite C# programski jezik i najnovije Microsoft tehnologije i alate kao što su Visual Studio, SQL Server, .NET, Azure, Unity i mnogi drugi za projektovanje, implementaciju, razvoj i izradu desktop aplikacija.

Nakon uspešnog završetka ovog programa, bićete sposobni da kreirate i izvršavate potpuno funkcionalne aplikacije za operativni sistem Windows, bilo da je reč o poslovnom softveru ili video-igrama.

Ukoliko vas zanima razvijanje desktop aplikacija pomoću Microsoft alata, pogledajte naš Microsoft Desktop Apps Development program.

Microsoft Development

Kroz Microsoft Development program obrazovanja, stičete duboko razumevanje naprednih tehnika desktop app programiranja specifičnih za Windows OS. Ovaj program vas vodi kroz .NET specijalizovane klase za izradu Windows Forms i WPF aplikacija. Pomoću tehnologija kao što su ADO.NET, LINQ, WCF Data Services i Entity Framework, postaćete vešti u rukovanju podacima unutar baza podataka.

Osim toga, ovaj program vas upoznaje sa Xamarinom, snažnim alatom za cross-platform razvoj. Korišćenjem Microsoft .NET platforme, C# programskog jezika i tehnologija kao što su .NET i Xamarin.Forms, bićete osposobljeni za razvoj native mobilnih aplikacija, kako za Android tako i za iOS.

Interesuje vas Microsoft development? Pogledajte naš Microsoft Development program.

Software Engineering

Softversko inženjerstvo predstavlja interdisciplinarnu oblast koja kombinuje elemente računarske nauke, računarskog inženjerstva, menadžmenta, projektnog menadžmenta, upravljanja kvalitetom, softverske ergonomije i sistemskog inženjerstva. Ova oblast je usmerena na primenu sistematičnih, disciplinovanih i strukturiranih pristupa u procesima softverskog razvoja, upravljanja i održavanja.

Kroz program Software Engineering, stičete sveobuhvatna znanja i veštine potrebne za efikasan dizajn, razvoj, kontrolu i dokumentaciju softverskih rešenja. Ovaj program kombinuje najbolje prakse iz računarske nauke, tehnika upravljanja projektima, inženjerskih principa, dizajna i drugih relevantnih disciplina kako bi vam pružio sveobuhvatno obrazovanje u oblasti softverskog inženjerstva.

Ukoliko vas razvoj softvera zanima, pogledajte naš Software Engineering program.

Software Testing & QA

U svetu savremenog programiranja, gde softverska rešenja postaju sve kompleksnija, postoji sve veća potreba za osiguravanjem njihove ispravnosti, brzine i kvaliteta.

Za to je odgovoran proces software testing and quality assurance, koji se bavi otkrivanjem grešaka ili bagova u računarskim programima i sistemima. Cilj je da se garantuje da softver zadovoljava postavljene standarde. Ako ste perfekcionista ili imate oštro oko za detalje, ova oblast IT-ja može biti idealna za vas. Osim što je ovo jedna od najtraženijih karijera u IT industriji, vaša uloga će biti ključna u osiguravanju kvaliteta softverskih proizvoda.

Zanima vas ova oblast? Pogledajte naš Software Testing and QA program.

Kako da upišete kurseve programiranja u Kragujevcu?

Da biste se prijavili za naše programe, možete popuniti prijavni obrazac na ovom linku ili možete kontaktirati sa nama na broj telefona (0)11/40-11-200 radnim danima, u toku radnog vremena (od 9 do 20 časova). Nakon uspešne prijave naši savetnici za upis biće vam na raspolaganju za detaljan razgovor i pružanje sveobuhvatnih informacija o našim programima i procedurama upisa.

Molimo vas da imate u vidu činjenicu da je broj mesta na našim programima ograničen. Iz tog razloga preporučujemo vam da se prijavite što je moguće ranije kako biste obezbedili svoje mesto na vreme.

Unapredite svoje potencijale i obezbedite sebi posao iz snova

Kako se bliži početak upisnog perioda, zainteresovanim kandidatima savetujemo da što pre provere raspoloživost mesta na željenom programu, s obzirom na to da je broj slobodnih mesta ograničen. Podstičemo vas da blagovremeno podnosite prijave kako biste osigurali sebi mesto na željenom programu.

U nastavku je dat pregled dostupnih mesta po odeljenjima:

ITAcademy  Tradicionalno Online
Programming-Cambridge Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Design and Multimedia Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Administration Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
IT Business Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
3D Design & CAD Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku
Mobile Development Proverite da li ima slobodnih mesta Upis u toku

Prolećni upisni rok se zatvara. Cene za upis će uskoro biti povećane.

Što pre se upišete, cene školovanja su niže.

Prepoznajemo i nagrađujemo odlučnost i posvećenost. Imate priliku da birate između tradicionalnog i onlajn načina učenja (preko naše platforme za učenje na daljinu). Bez obzira na to koji način studiranja odaberete, naši programi su dizajnirani s namerom da ispune visoke standarde koje postavlja naš konzorcijum sačinjen od pet vodećih svetskih univerziteta.

Vaša ušteda do 900 evra, ako se upišete danas:

ITAcademy program Za prijave do
31.5.2024.*
Puna cena 12 rata 17 rata
Online školovanje 1599 2500 142 110
Tradicionalno školovanje 1699 2500 150 116

*Iznos školarine je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena. Sve cene su navedene u evrima. Obezbeđujemo specijalne popuste za dva ili više polaznika iz iste porodice, kao i za dva ili više polaznika iz iste kompanije i za članove njihovih porodica. Za više informacija pozovite 011/40-11-200.

Za nezaposlene: platite kada se zaposlite

Ako trenutno niste zaposleni, obezbedićemo vam finansiranje 20% cene školovanja.

Saznajte uslove ovde »

Šta se dobija u paketu školovanja?

U cenu školovanja ITAcademy uračunato je:

 • pun fond časova prema jednogodišnjem programu;
 • prisustvo predavanjima u prostorijama ITAcademy, uživo ili od kuće putem live streama;
 • stalna dostupnost profesora za konsultacije po rasporedu konsultacija;
 • sve informacije o školovanju preko korisničkog servisa za polaznike;
 • kompletan set materijala za vežbe;
 • po polaganju ispita za stručna zvanja i sertifikaciju - u zavisnosti od odseka - dobijanje:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Azure Fundamentals, Microsoft Certified Associate, 
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • MikroTik Certified Network Associate, MikroTik Certified Routing Engineer,
  • The Institute of Commercial Management sertifikati;
  • Chartered Institute of Marketing i International Qualifications Network sertifikati;
 • fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika;
 • besplatno korišćenje dodatnih materijala za pripremu polaganja međunarodnih ispita preko online servisa;
 • neograničeno korišćenje biblioteke i ostalih resursa ITAcademy;
 • online servis na raspolaganju polaznicima 7/24h;
 • neograničen pristup sadržajima na online edukativnoj televiziji LINKeduTV tokom 18 meseci;
 • jedinstven paket profesionalnih veština u okviru Personal Development Programa;
 • prisustvo vannastavnim seminarima u organizaciji LINKgroup;
 • sertifikat ITAcademy o odslušanoj nastavi ili završenom školovanju;
 • poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy;
 • izdavanje LINK sertifikata za engleski i nemački jezik po povlašćenim uslovima;
 • upotreba interneta, skenera, štampača i računara na lokaciji ITAcademy;
 • rad na realnim projektima u okviru IT Practice centra;
 • LINK Apprentice Internship Program − program tromesečne prakse u internacionalnoj kompaniji LINKgroup, osnivaču ITAcademy;
 • 100 radnih sati u coworking HUBovima za polaznike tradicionalne nastave u Beogradu;
 • 50 vaučera za stručne seminare Centra za razvoj karijere;
 • izrada profesionalnog CV-ja i zvanična profesionalna orijentacija kao pomoć pri zaposlenju ili dolasku do bolje radne pozicije po završetku školovanja;
 • podršku LINK Business Incubatora u realizaciji inovativnih biznis ideja;
 • pomoć i podrška Savetnika za pomoć u učenju i Savetnika za pomoć u karijeri tokom školovanja.

Prijava za klasu 2024/25 počinje ovde