Google Developers sertifikacija

Zvanična sertifikacija za programere kompanije Google svetski je priznato zvanje koje vam omogućava da kompanijama i poslodavcima pokažete svoju stručnost i umeće u radu sa Google proizvodima i alatima.

Google Developers

Ovi sertifikati dodeljuju se samo stručnjacima koji su uspešno položili odgovarajući Google test koji ispituje njihovo programersko umeće korišćenja odgovarajućeg Google alata, softvera ili operativnog sistema u realnim okolnostima i zadacima. Drugim rečima, Google Developers sertifikati predstavljaju globalno svedočanstvo vašeg umeća i stručnosti i stoga su izuzetno cenjeni ne samo kod poslodavaca već i njihovih klijenata širom sveta. Jednostavno, kompanija Google sinonim je kvaliteta i stručni autoritet koji se zaista uvažava u digitalnom okruženju.

Kada položite ispit za sertifikaciju, naći ćete se u zvaničnom registru Google sertifikovanih stručnjaka. Dobićete i svoju digitalnu značku koju možete postaviti u svoj e-mail potpis i objaviti na svojim LinkedIn i Tvitter profilima.

Associate Android Developer

Android je najpopularniji i najmasovniji operativni sistem današnjice. Koristi se na širokom spektru različitih uređaja, od telefona, tableta i laptopova, preko digitalnih foto-aparata, pametnih satova, slušalica, informacionih sistema automobila, televizora, prenosnih medija plejera i konzola za video-igre, pa sve do pametnih kućnih frižidera, rerni, veš-mašina i kafe-aparata. Može se reći da je Android svuda oko nas. Prema poslednjim podacima, u svetu postoji više od 2,5 milijardi aktivnih Android uređaja. U narednim godinama očekuje se da ovaj broj premaši broj ljudi na planeti. 

Sa znanjem i veštinama Android developera nećete imati problem da nađete posao, a nema boljeg svedočanstva o vašoj stručnosti za poslodavce od onog koje direktno izdaje kompanija Google, vlasnik operativnog sistema Android.

Na jednogodišnjem programu Android Mobile Development na ITAcademy možete se pripremiti za sticanje zvaničnog Associate Android Developer sertifikata kompanije Google, koji predstavlja industrijski standard za sve one koji žele da se bave Android programiranjem i razvojem Android aplikacija.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

UpisDa saznate sve o upisu, kliknite ovde