Nova ITAcademy iOS aplikacija

Znanje na dodir i svuda sa Vama

Zaboravite na knjige i učionice! Kreirali smo alat za edukaciju podržanu najsavremenijim tehnologijama – ITAcademy iOS aplikaciju za mobilno učenje i praćenje nastave.

Da li ste spremni da promenite način na koji učite? Da nova znanja usvajate još brže i lakše? Da iskusite nešto potpuno revolucionarno i jedinstveno u oblasti obrazovanja na ovim prostorima?

Besplatna ITAcademy iOS aplikacija omogućava Vam pristup jedinstvenoj e-Learning platformi za potpuno savremen način učenja na daljinu – preko Vašeg iPhone ili iPad uređaja

Preuzmite aplikaciju.

Iskusite nešto potpuno revolucionarno u oblasti obrazovanja na ovim prostorima

Besplatna ITAcademy iOS aplikacija omogućava Vam pristup jedinstvenoj e-Learning platformi za potpuno savremen način učenja na daljinu – preko Vašeg iPhone ili iPad uređaja.

ITAcademy aplikacija proširuje iskustvo tradicionalne učionice, smeštajući celokupan nastavni materijal u Vaš omiljeni Apple gedžet. Preuzmite aplikaciju.

Proverite svoje znanje bilo kada i bilo gde

Nikad nije bilo tako lako pripremiti se za test. Aplikacija Vam omogućava da u svakom trenutku rešavate assignmente, taskove i testove za kurs koji pohađate. U nekoliko klikova saznaćete koliko ste napredovali. Izaberite, prevucite ili dopišite tačan odgovor. Jednostavno i lako. Sada svoje znanje možete proveriti bilo kada i bilo gde.

Pratite predavanja uživo

Više ne morate da posećujete učionicu. Od sada ćete, nezavisno od mesta gde se nalazite, preko live streama moći uživo da pratite najnovija predavanja i da sa ostalim kolegama ravnopravno učestvujete u nastavi. Iako ste kilometrima daleko od učionice u kojoj se nastava odvija.

Ostanite povezani i van časa

Pomoću ITAcademy iOS aplikacije uvek ćete biti u kontaktu sa svojim predavačima i kolegama. Na sva pitanja u vezi sa nastavom predavači Vam odgovaraju u roku od 24 sata, a o svemu što Vas zanima ili Vam nije jasno možete razgovarati i uživo, za vreme redovnih konsultacija i na predavanjima sa grupnim chat sesijama. Na ITAcademy forumu i eduWallu ćete pronaći odgovore na najčešće postavljana pitanja, voditi diskusije sa kolegama o novim idejama, zajednički rešavati probleme i razmenjivati savete.

Budite u toku sa svim informacijama

Ostanite u toku sa svim aktivnostima u vezi sa nastavom, dešavanjima na ITAcademy i aktuelnostima iz oblasti u kojoj se edukujete. Poruke, vesti, instrukcije za učenje, priručnike i obaveštenja dobijaćete direktno na svoj iPhone ili iPad.

Svi materijali za učenje na samo jedan dodir od Vas

Bilo da ste u prevozu, kafiću, parku ili na ulici, sada kod sebe imate moćan alat koji će Vam omogućiti maksimalnu slobodu u učenju

Pristupite kursevima, nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzmite materijale, uključite se uživo u predavanja, rešavajte testove, komunicirajte sa predavačem i organizujte svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara. Sve Vam je nadohvat ruke. Sve vreme