Nova ITAcademy Android aplikacija

Znanje na dodir i svuda sa Vama

Zaboravite na knjige i učionice! Kreirali smo alat za edukaciju podržanu najsavremenijim tehnologijama – ITAcademy Android aplikaciju za mobilno učenje i praćenje nastave.

slika
Da li ste spremni da promenite način na koji učite? Da nova znanja usvajate još brže i lakše? Da iskusite nešto potpuno revolucionarno i jedinstveno u oblasti obrazovanja na ovim prostorima?

Besplatna ITAcademy Android aplikacija omogućava Vam pristup jedinstvenoj e-Learning platformi za potpuno savremen način učenja na daljinu – preko Vašeg Android telefona ili tablet uređaja. Preuzmite aplikaciju.


Svi materijali za učenje na samo jedan dodir od Vas

Bilo da ste u prevozu, kafiću, u parku, ili na ulici, sada kod sebe imate moćan alat koji će Vam omogućiti maksimalnu slobodu u učenju. ITAcademy aplikacija proširuje iskustvo tradicionalne učionice, smeštajući celokupan nastavni materijal – na samo jedan dodir od Vas.

slika

Upravljajte kursevima, pristupite nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzmite materijale za učenje, uključite se uživo u predavanja, rešavajte testove, komunicirajte sa predavačem i organizujte svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara. Sve Vam je na dohvat ruke. Sve vreme.


Proverite svoje znanje bilo kada i bilo gde

Nikad nije bilo tako lako pripremiti se za test. Aplikacija Vam omogućava da u svakom trenutku rešavate assignmente, taskove i testove za kurs koji pohađate. U nekoliko klikova saznaćete koliko ste napredovali. Izaberite, prevucite ili dopišite tačan odgovor. Jednostavno i lako. Sada svoje znanje možete proveriti bilo kada i bilo gde.

slika

Pratite predavanja uživo

Više ne morate da posećujete učionicu. Od sada ćete, nezavisno od mesta gde se nalazite, preko live streama moći uživo da pratite najnovija predavanja i da sa ostalim kolegama ravnopravno učestvujete u nastavi. Iako ste kilometrima daleko od učionice u kojoj se nastava odvija.

slika

Ostanite povezani i van časa

Uz pomoć ITAcademy Android aplikacije uvek ćete biti u kontaktu sa svojim predavačima i kolegama. Na sva pitanja u vezi sa nastavom predavači Vam odgovaraju u roku od 24 sata, a o svemu što Vas zanima ili Vam nije jasno možete razgovarati i uživo, za vreme redovnih konsultacija i na predavanjima sa grupnim chat sesijama.

Na ITAcademy forumu i eduWallu ćete pronaći odgovore na najčešće postavljana pitanja, voditi diskusije sa kolegama o novim idejama, zajednički rešavati probleme i razmenjivati savete.

slika

Budite u toku sa svim informacijama

Ostanite u toku sa svim aktivnostima vezanim za nastavu, dešavanjima na ITAcademy i aktuelnostima iz oblasti u kojoj se edukujete. Poruke, vesti, instrukcije za učenje, priručnike i obaveštenja dobijaćete direktno na svom mobilnom telefonu ili tablet uređaju.

slika

Preuzmite aplikaciju odmah

ITAcademy Android aplikaciju možete preuzeti preko Google Play Store prodavnice (klikom na sliku) ili skeniranjem QR koda.

Ako želite da svakodnevno učite i napredujete, a da pri tom sami organizujete svoje vreme i ne zanemarujete obaveze, isprobajte učenje preko ITAcademy Android aplikacije!

slika