Birajte između šest odseka. Garantujemo Vam visoku stručnost iz bilo koje od ovih oblasti

Želite IT stručnost i zvanična zvanja eksperata koja možete dobro naplatiti?

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači. Pred vama su šest glavnih odseka, podeljenih u 33 odeljenja: od klasičnog, internet i AI programiranja, preko kompletnog usavršavanja dizajnera za rad sa vodećim softverskim alatima, administracije kompleksnih mreža, IT poslovanja, stručnjaka za dizajn, crtanje i projektovanje uz pomoć računara pa sve do izrade mobilnih aplikacija.

Za svaku oblast koju izaberete imamo dva jednostavna cilja za Vas.

Prvi je da posle školovanja napredujete, dobijete odlično plaćen posao. Drugi cilj je da Vam pružimo iskustvo školovanja koga ćete se sećati sa uživanjem.

Mislimo da su to dobri ciljevi i znamo kako da ih ispunimo.

Zato se školovanje vodi po naprednom programu za računarske tehnologije, po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i vodećih svetskih IT sertifikacionih programa. Kompaktno je i traje 12 meseci, podeljeno u dva semestra. Znanja i veštine za napredan rad na računarima izučavaju se kroz 87 nastavnih jedinica na ukupno 386 časova. Zbog tolikog intenziteta, na ITAcademy ćete steći realnu stručnost u radu sa IT tehnologijama.

U zavisnosti od izabranog odeljenja, po polaganju dobijate odgovarajuća zvanična stručna zvanja, overena u Kembridžu, od korporacija Microsoft i Adobe, kao i od specijalizovanih asocijacija za odgovarajuće oblasti.

Odseci na ITAcademy

Programiranje


Postaćete profesionalni, visoko plaćeni programer. Radićete i učićete sa timom koji iza sebe ima preko 180 hiljada radnih sati na razvoju softverskih projekata. Izaberite specijalizaciju za desktop, internet programiranje, AI programiranje ili softverski inženjering... Čak i ako ste trenutno bez iskustva. 
Odsek Programming: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke » 

Dizajn i multimedija


Pretvorićete svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera, eksperta za grafički dizajn, web, multimediju. Kada spojite prirodni osećaj za vizuelno sa pravilnim rukovanjem sa inovativnim alatima za dizajn, otvaraju vam se brojne mogućnosti primene stečenog znanja, kreiranja i istraživanja lične umetnosti.
Odsek Design and Multimedia: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke » 

Administracija


Obezbedićete stalno dostupan IT posao, stabilnu platu i najveći broj preduzeća za izbor zaposlenja. Na kraju programa, polažete za zvanična Microsoft, ComptTIA, Linux ili Cisco zvanja, najjačih kompetenci traženih u vodećim IT kompanijama i organizacijama.
Odsek Administration: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke » 

IT poslovanje


Ovaj odsek je idealan za osobe koje žele da postanu stručnjaci za e-poslovanje, online marketing, internet prodaju ili vođenje IT projekata. Program IT Business je baziran na sticanju znanja iz oblasti menadžmenta i biznisa u IT oblasti, digitalnog marketinga i online advertisinga koji će vam doneti brzo zaposlenje i dobru zaradu.

Odsek IT Business: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke »

3D Dizajn i CAD


Dizajnirajte, crtajte i projektujte – kao profesionalac. Čak i ukoliko nemate prethodnog iskustva u ovoj oblasti, naučićete da korišćenjem CAD programa nacrtate bukvalno sve što možete da zamislite – od atraktivnih 3D modela proizvoda, objekata i likova, preko specijalnih efekata i animacija, do arhitektonskih projekata, dizajna enterijera i prostora.
Odsek 3D Design & CAD: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke » 

Razvoj mobilnih aplikacija


Na odseku razvoj aplikacija za mobilne uređaje naučićete programske jezike i alate, specijalno dizajnirane za iOS ili Android operativne sisteme koji danas pokreću sve mobilne uređaje, poput smart telefona i tableta. Ovaj program će vam omogućiti da samostalno stvarate napredne mobilne aplikacije.
Odsek Mobile Development: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke »

Sloboda u načinu pohađanja nastave

ITAcademy obezbeđuje nastavu na dva načina:

Budući da ITAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Ako odaberete učenje preko interneta, dobijate pristup posebnoj e-learning tehnologiji. Online nastavu pohađate od kuće ili sa posla, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke. Polaznici koji se školuju online slušaju svako predavanje, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke, rade sa profesorima i konsultantima, kao da su prisutni u učionici. Saznajte više o online školovanju.

Prvi pozitivan utisak polaznika koji nastavu pohađaju tradicionalno je tehnička opremljenost učionica na ITAcademy. Svaki polaznik ima pojedinačan pristup licencnim softverima. Vrednost softvera koje koristimo na ITAcademy, po polazniku, iznosi preko 7.000 evra. Svako mesto u učionicama ima rezervisan laptop. Na predavanjima se koriste projektori i moderni alati za vođenje nastave.

Za bilo koji od odseka preuzimate zvanična stručna zvanja

Ekspertska zvanja koja dobijate na ITAcademy garantuju da imate veštine za vođenje projekata u bilo kojoj od šest glavnih oblasti upotrebe IT tehnologije, bez obzira na prethodno radno iskustvo. Jedini uslov je vaša spremnost da prihvatite izazov.

Konkretno, osim zvanja koje vam obezbeđuje Cambridge University, u zavisnosti od smera, po polaganju dobijate i industrijska stručna zvanja od svetski poznatih kompanija i specijalizovanih IT asocijacija: Microsoft, Adobe, Google, CompTIA, Cisco, Oracle, ISTQB®, Autodesk, Linux Professional Institute, Advanced Training Consultants, CIM. Ukupno, obezbeđeno vam je preko 50 ekspertskih zvanja. Saznajte više o diplomama i sertifikatima.

Saznajte više o odsecima

Programiranje Dizajn i multimedija Administracija IT Business 3D Design & CAD Mobile Development

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se