DL platforma

Za realizaciju projekta učenja na daljinu, razvijena je Distance Learning platforma, koja čini osnovu postojećeg DL sistema. DL platforma je proizvod Softlinka, softverskog sektora kompanije LINK group DOO i potpuno je domaći proizvod.

Izgrađena je po uzoru na vodeće svetske e-Learning platforme. Prilikom njene izrade, pažljivo su analizirani i implementirani svi aspekti učenja na daljinu koji sa trendom razvoja informacionih i komunikacionih tehnologija, gotovo svakodnevno dobijaju novu formu, pre svega u vidu novih multimedijalnih i interaktivnih elemenata i sadržaja.

Jedina multimedijalna i interaktivna platforma u Srbiji

slika

Kao rezultat višemesečnog rada na projektovanju i realizaciji, nastala je jedina domaća multimedijalna i interaktivna platforma za e-Learning. Implementirani su svi elementi neophodni za potpunu simulaciju nastavnog procesa u bilo kom okruženju koje krajnji korisnik izabere.

Tehnologija korišćena u razvoju DL platforme je:

  • PHP
  • MySQL baza
  • JavaScript

Plaftorma je browser based i ne zahteva korišćenje i instalaciju dodatnih i dopunskih softverskih rešenja. Sve što vam je potrebno za učenje i usavršavanje nalazi se na jednom mestu i od toga vas deli samo klik mišem.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

UpisDa saznate sve o upisu, kliknite ovde