LINKeduTV - da vam školovanje bude zanimljivije

U želji da upotpunimo školovanje na ITAcademy, učinimo ga što interesantnijim i praktičnijim, ali i da dodatno obogatimo plan i program, našim polaznicima smo omogućili potpuno besplatan pristup prvoj online televiziji na ovim prostorima – LINKeduTV.

LINKeduTV je edukativna televizija koju je pokrenula kompanija LINK group, osnivač vaše ITAcademy, kako bi vam pomogla u usavršavanju, preuzimanju korisnih veština i izgradnji uspešne karijere.

Najpopularnije teme na jednom mestu

Ovde su vam na jednom mestu dostupna najzanimljivija predavanja iz različitih oblasti, izabrani edukativni video-materijali, intervjui sa stručnjacima iz najrazličitijih sfera, ali i tutorijali vezani za najpopularnije teme i interaktivni sadržaji, koji će vam pomoći da dodatno unapredite svoja znanja i karijeru.

Ova jedinstvena internet televizija ima 12 različitih kanala putem kojih možete saznati sve što vas zanima iz najznačajnijih oblasti savremenog poslovanja i unapređenja ličnih veština, kao što su:

Ovi edukativni kanali brišu granice između formalnog i neformalnog obrazovanja, prilagođavajući se potrebama novih generacija i zahtevima savremenih ljudi koji žele da nauče više i znanjem promene svoju budućnost.

Besplatno za polaznike: 18 mesečnih pretplata na LINKeduTV

Samo za polaznike ITAcademy omogućili smo POTPUNO BESPLATNO neograničen pristup edukativnim sadržajima na LINKeduTV tokom 18 meseci. Pretplatom na LINKeduTV, koju dobijate uz školovanje na ITAcademy, besplatno možete da pratite program naše edukativne televizije i pristupite svim materijalima, što čini paket u vrednosti od 525 evra.

Čim postanete naš polaznik i dobijete pristupne podatke za logovanje na našu platformu za učenje na daljinu, biće vam omogućen i pristup svim sadržajima na LINKeduTV.

Vrlo je jednostavno – sve što treba da uradite je da se ulogujete i počnete da istražujete zanimljivosti koje vas ovde očekuju.

Bilo da ste kod kuće, na poslu ili u kafiću, moći ćete da pogledate koliko god želite videa, tutorijala ili intervjua iz bilo koje od oblasti na LINKeduTV. Edukacija po meri novih generacija sada vam je doslovno na dohvat ruke.

Oni koji nisu naši polaznici mogu da se registruju na LINKeduTV i tako dobiju mogućnost da pogledaju 5 videa po kategoriji, ali nakon toga je neophodno da kupe neki od paketa, po ceni od 99 do 750 evra. Polaznici ITAcademy dobijaju besplatnu pretplatu na ove pakete na 18 meseci od početka školovanja.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se