Microsoft sertifikati

Nakon što završite školovanje za karijeru u programiranju, softverskom inženjeringu ili administraciji mreža svima vama smo omogućili besplatno polaganje za jedan od svetski priznatih Microsoft sertifikata.

ITAcademy je zvanični Microsoft Partner, što garantuje ekspertski nivo stručnosti u radu sa Microsoft tehnologijama.

Microsoft Partner

Microsoft Partner Network Gold kompetencija našim polaznicima i studentima obezbeđuje najnovije MS tehnologije, kompletnu tehničku podršku, tehničke podatke, sve vrste raspoloživih MS softvera, beta verzije i druge prednosti, koje su dostupne samo partnerskim organizacijama.

ITAcademy je u svoj program rada već uvrstila nove Microsoft tehnologije svrstavajući se tako u red malog broja edukativnih ustanova koje konstantno unapređuju svoj program rada novim alatima i tehnologijama. Naši programi u potpunosti prate praktična i teorijska znanja ne samo za efikasan rad i zaradu već i za polaganje Microsoft ispita. U zavisnosti od oblasti koju ste savladali, možete odabrati sledeće sertifikacije:

 

Microsoft sertifikati za programere

Školovanjem na MS Dev smerovima u okviru Programming i Mobile Development odseka na ITAcademy stičete znanje koje vam je potrebno za polaganje ispita u okviru Azure Developer sertifikacije.

Na ovim smerovima pripremićete se za rad na celokupnom procesu projektovanja, izrade i implementacije softvera, od početne analize, planiranja i dizajna, preko kodiranja i testiranja, do instalacije i održavanja softvera na mestu njegovog korišćenja.

  • Microsoft Certified Azure Fundamentals (MCAF): Azure Developer

Posedovanje ovog sertifikata predstavlja međunarodno priznati dokaz da ste naučili da programirate aplikacije koristeći Cloud koncepte, Azure servise i Azure workloads kolekcije, kao i da dobro poznajete koncepte bezbednosti i privatnosti u okviru Azure platforme.

Opširnije o svakom Microsoft sertifikatu možete pogledati na sajtu Microsofta.

  

Microsoft sertifikati za administratore

Školovanjem na ITAcademy Administration Departmentu stičete znanja koja su vam potrebna za polaganje ispita u okviru Microsoft Administrator sertifikacije.

Na ovom programu savladavaćete rad u mrežnim i cloud okruženjima sa posebnim akcentom na sistemsko i mrežno administriranje i što efikasnije korišćenje mrežne infrastrukture kao jednog od najvrednijih IT resursa danas.

  • Microsoft Certified Associate (MCA): Microsoft Certified - Azure Administrator Associate
  • Microsoft Certified Associate (MCA): Microsoft 365 Certified - Teams Administrator Associate
  • Microsoft Certified Associate (MCA): Microsoft 365 Certified - Messaging Administrator Associate

Opširnije o svakom Microsoft sertifikatu možete pogledati na sajtu Microsofta.

 

Zašto da polažete za Microsoft sertifikate?

Dobijanjem Microsoft sertifikata postajete deo prestižne zajednice i potvrđujete svoja znanja i veštine u radu sa najnovijim Microsoftovim proizvodima i tehnologijama.

Industrija informacionih tehnologija, poslodavci, klijenti i kolege prepoznaće Vaš MCP status kao simbol znanja, veština i iskustava koje ste stekli kroz treninge, aktivno učenje i naporan rad.

  • 86% menadžera za zapošljavanje ukazuje da IT sertifikati imaju visok ili srednji prioritet prilikom evaluacije kandidata;
  • 8 od 10 HR direktora proveravaju da li kandidati za posao poseduju sertifikate;
  • 91% menadžera za zapošljavanje smatra da sertifikacija predstavlja uslov za zapošljavanje;
  • 60% IT profesionalaca dobije novi posao nakon sertifikacije.

 

Šta vam nudimo?

Znanje koje polaznik ITAcademy dobija tokom školovanja mnogo je šire i, pored ostalih, obuhvata i znanja koja su potrebna za dobijanje navedenih Microsoft sertifikata.

Kod nas dobijate potrebna znanja i veštine za potpuno osposobljavanje u oblasti projektovanja, implementacije, razvoja i izradi desktop i web aplikacija, kao i administraciji mreža i računarskih sistema u najnovijim Microsoft alatima.

Nudimo obrazovanje iz sledećih Microsoft programa:

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se