Kako da učite od kuće ili sa posla, iz bilo kog grada ili zemlje i steknete veštine i zvanične sertifikate

Online učenje na daljinu | ITAcademy

Ako Vam nije praktično da fizički dolazite na nastavu, ne živite u Srbiji ili želite veću slobodu u izboru vremena za učenje, sve profitabilne veštine i sertifikate obezbeđene na ITAcademy možete steći učenjem na daljinu, preko interneta.

Iz bilo kog grada, bilo koje zemlje.

(Da proverite kvalitet platforme za učenje na daljinu za Vaše mesto, kliknite ovde.)

Nastava se održava na nivou učenja na daljinu pet vodećih svetskih univerziteta. To je neophodno, pošto ITAcademy svojim polaznicima obezbeđuje stručna zvanja iz Cambridgea, Microsofta i Adobea i radi po zvaničnom ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge univerziteta.

Znanje koje dobijate učeći na daljinu je visoko stručno, a zvanja su priznata širom sveta, uključujući Srbiju: ITAcademy održava nastavu i organizuje polaganje ispita, a sertifikate direktno dobijate sa adresa ovih poznatih institucija.

Saznajte više o ITAcademy i zašto imamo ovakva ovlašćenja.

Mnogi polaznici iz Beograda, Novog Sada, Niša, Srbije i okolnih zemalja, kao što su Crna Gora, BiH, Hrvatska, Makedonija, već su putem interneta završili svoje školovanje na ITAcademy.

Polaznici iz Amerike, Kine, Švajcarske, Švedske, Irske, Austrije, Poljske, Južne Afrike takođe.

U stvari, imamo polaznike sa svih kontinenata.

Kako su garantovani kvalitet znanja i sertifikata?

Distance Learning System, koji se koristi na ITAcademy razvijan je više od 20 godina. Kvalitet ove platforme za učenje jedan je od razloga zbog kojih imamo najviši stepen partnerstva sa jednim od najstarijih univerziteta na svetu.

Kao rezultat, školovanjem na daljinu preko ITAcademy dobijate isti kvalitet veština i sertifikata kao da ste učili iz klupe. Sertifikati i praktične sposobnosti su podjednako priznati.

A pošto koristimo posebnu metodologiju učenja - arhitektura saznanja, veštine dobijate brže i lakše nego da slušate uobičajena predavanja.

Učenje na daljinu na ITAcademyEvo kako: umesto da nastavu slušate i povremeno reagujete na pitanja profesora, učenjem na daljinu informacije dobijate na 3 odvojena načina - slušanjem, gledanjem i čitanjem, dok istovremeno rešavate obavezne testove i zadatke. Tako se angažujete između tri do četiri puta više nego putem tradicionalnog školovanja. Kada na to dodate punu podršku profesora u radu sa Vama, postaje jasnije kako stičete realne veštine.

Zbog toga, sa jednim do dva sata dnevno možete postići ogroman napredak. Postati realno stručni. Naravno, školovanjem na ITAcademy postaćete sposobni da svoju stručnost i naplatite.

Kako izgleda učenje na daljinu na ITAcademy

Kada odaberete učenje na daljinu na ITAcademy, obezbeđujemo vam e-Learning tehnologiju koju koristite za sve vreme školovanja.

  • Nastavu pohađate od kuće ili sa posla, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke.
  • Nastavu slušate, gledate, čitate. Imate video snimke, audio snimke, interaktivne aplikacije sa snimljenim radom ekrana računara pri upotrebi odgovarajućih programa, kontakt sa profesorima u realnom vremenu preko interneta ili konsultacije. 
  • Nastava je intenzivna. Bogata živim primerima koji su vam dostupni tako da možete reagovati, korigovati, pitati, probati. Predavanja su opipljiva, kao da ste u učionici. 

Naravno, dobijate i dokumenta i uputstva. Materijale koristite i kao reference po završetku programa. Ova dokumentacija, zajedno sa knjigama iz naše biblioteke je sasvim dovoljna. Ne morate kupovati dodatnu literaturu da biste završili svoje školovanje.

Učenje na daljinu i putem ITAcademy mobilne aplikacije

Polaznici ITAcademy mogu da uče na daljinu i putem besplatne ITAcademy Android ili iOS aplikacije.

ITAcademy Android aplikacija

Zahvaljujući ovom revolucionarnom alatu za učenje, online polaznici mogu da pristupe eLearning platformi za online učenje preko svog telefona ili tablet uređaja. Sa bilo kog mesta. Kada god im odgovara.

Na taj način, nastavni materijali su na samo jedan dodir od njih i gde god da se nalaze mogu da prate predavanja uživo, prelaze kurseve, preuzimaju materijale za učenje, rešavaju testove i komuniciraju sa predavačima.

Vaš napredak se redovno proverava

Proveru Vašeg znanja vršimo nakon svakog nastavnog modula. Testiranjem osiguravamo kontinuitet rada cele grupe, a Vi dobijate predznanje za prelazak na sledeću celinu predmeta.

Kada Vam se obračunaju procenti uspešnosti, poeni i ukaže na greške koje ste napravili, lako možete da se vratite na deo predavanja koji niste najbolje savladali i pređete ga ponovo. Pri tome, redovno ćete raditi i assignmente, odnosno zadatke, seminarske radove. Od Vas se zahteva praktičan rad. Profesori proveravaju nivo veštine koju ste stekli da bi znali kojim tempom da rade sa Vama.

Pošto je cilj da postanete visokostručni, ovakav način treniranja je neophodan.

A provera Vašeg napretka je obimna i stalna. U zavisnosti od odseka, školovanjem na ITAcademy ćete proći preko 370 testova, assignmenata i projekata. Takođe, ukoliko se spremate da aplicirate na neki oglas za posao, proverite Vaše znanje i uradite naše online testove za posao koji su grupisani u nekoliko aktuelnih oblasti.

 

Imate kompletnu podršku profesora i aktivnu saradnju sa kolegama

Bilo da se nalazite u Srbiji ili nekoj drugoj zemlji imaćete punu podršku profesora, i to ne samo tokom predavanja.

Praćenje Vašeg rada od strane profesora je neophodno, pošto profesori lično ocenjuju Vaš napredak i usmeravaju Vaše školovanje. Kada postavite pitanje, bez obzira na vreme, svaki profesor će Vam poslati odgovor za 24 sata ili manje. Kada su otvorene redovne konsultacije, sa predavačima komunicirate u realnom vremenu kao da sede pored Vas, u istoj prostoriji.

Postoje i predavanja sa grupnim chat sesijama. Recimo, na različitim kursevima dizajna koristimo sesije za razmenu ideja i Brainstorming.

Naravno, možete još aktivnije učestvovati u radu sa profesorima i kolegama redovnim postavljanjem pitanja, četom, diskusijama na ITAcademy forumu otvorenom za polaznike, profesore i konsultante, davanjem ideja, saveta, primera… Sve ove aktivnosti su već ugrađene u Distance Learning System, tako da su vam dostupne klikom miša. Da se uverite u funkcionalnost, efikasnost i lakoću korišćenja naše DLS platforme, pogledajte e-learning Demo.

Kako se polažu finalni ispiti?

Sve uslove za dobijanje ITAcademy sertifikata ispunjavate preko interneta. A polaganje za Cambridge, Microsoft, Adobe i druga stručna zvanja održava se na kraju školovanja, u učionicama ITAcademy, u Beogradu ili u jednom od ovlašćenih partnerskih centara za polaganje, koje imamo u preko 170 zemalja širom sveta.

Na taj način ste školovanje i dobijanje stručnih zvanja završili na najpraktičniji način. Najisplatljiviji, takođe.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se