Najpraktičnija škola za dobijanje posla u IT sektoru domaće ili strane kompanije, ili samostalan rad.

Da li želite dobro plaćen posao u računarskom sektoru srednjeg ili velikog preduzeća? Poziciju traženog vođe projektnih timova? Nosioca ili učesnika ambicioznog "start up" projekta?

ITAcademy je ovlašćena od Cambridge odjeljenja za međunarodne ispite i tri vodeće IT kompanije da obučava polaznike po naprednom programu za računarske tehnologije i izdaje zvanične diplome i sertifikate priznate od strane 627 visokoškolskih institucija, kao i unutar kadrovskih službi regionalnih i svjetskih preduzeća.

Zato, naš cilj je jednostavan: da Vam omogućimo visokoprofitabilnu IT karijeru.

slika

Ako imate završenu srednju školu ili fakultet i želite pouzdan papir i vještinu za rad u IT-ju, za samo godinu dana

Bez obzira na trenutni stepen Vaše stručne spreme, sa Cambridge A/AS Level Computer Science sertifikatom i setom zvaničnih Microsoft i Adobe zvanja, otvaraju Vam se vrata za visoku naplatu Vaših novih znanja i vještina. Naši prethodni polaznici su to i dokazali. 

SAZNAJTE JOŠ
slika

Ako nemate vremena za sjedenje u učionici, a želite sigurniji nastavak radnog vijeka... Bez kočenja i neizvjesnosti

Da li znate da možete sjedjeti kod kuće ili između gužvi na poslu i pohađati nastavu po naprednom međunarodnom IT programu? Mnoge Vaše kolege su već stekle ova zvanja, učeći na daljinu e-learning tehnologijom. Savladali nove vještine, osigurali dobre plate. 

SAZNAJTE JOŠ

ŠTA KAŽU
NAŠI POLAZNICI

Koja od IT oblasti Vas interesuje:

Programiranje

Postanite profesionalni, visoko plaćeni programer. Radite i učite sa timom koji iza sebe ima preko 180 hiljada radnih sati razvoja softverskih projekata.

Koja vrsta programiranja Vas najviše privlači? Izaberite Microsoft, JAVA, PHP programiranje ili softverski inženjering... Čak iako ste trenutno bez iskustva.

VIŠE

Dizajn &
multimedija

Pretvorite svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera. Stručnjaka za štampu, internet, multimediju.

Kada spojite prirodni osjećaj za vizuelno sa pravilnim rukovanjem 23 nova alata za dizajn, otvaraće Vam se uzbudljive mogućnosti zaposlenja, kreiranja, istraživanja lične umjetnosti.

VIŠE

ADMINISTRACIJA MREŽA

Obezbijedite stalno dostupan IT posao, stabilnu platu i najveći broj preduzeća za zaposlenje.

Osim najjačih Microsoft zvanja, na kraju programa se polaže i za zvanje CompTIA+ sertifikovanog stručnjaka, vodećeg tehničkog PC zvanja traženog u IT kompanijama kao što su Microsoft ili Hewlett Packard.

VIŠE

IT POSLOVANJE

Ovaj odsek je idealan za osobe koje žele da postanu stručnjaci za e-poslovanje, online marketing, internet prodaju ili vođenje IT projekata.

Ako želite da rukovodite u računarskom sektoru, vodite razvoj projekata e-businessa ili unaprijedite svoje poslovanje tajnama internet marketinga, odsek IT poslovanje se piše Vašim imenom.

VIŠE

3D Dizajn & CAD

Ovo je tačka gdje se tehničke vještine i umjetnost spajaju u jednu, kreirajući nesvakidašnju vrijednost.

Pored međunarodno priznatih Autodesk sertifikata koje stičete, usvojićete tražene vještine crtanja, projektovanja i vizuelizacije uz pomoć najmoćnijih računarskih alata: AutoCAD, 3ds Max i Autodesk Revit.

VIŠE

Razvoj mobilnih
aplikacija

Naučićete programske jezike i alate specijalno dizajnirane za iOS ili Android operativne sisteme koji danas pokreću sve mobilne uređaje, poput smart telefona i tableta.

Odsek razvoj aplikacija za mobilne uređaje omogućiće Vam da samostalno stvarate nepredne, visoko plaćene aplikacije.

VIŠE

Način pohađanja nastave

Tradicionalno učeći u učionici, ili preko interneta, učenjem na daljinu.

Oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svjetskih univerziteta. Оn-line polaznici slušaju sva predavanja, čitaju materijale, izvršavaju testove i zadatke, rade sa profesorima, kao da su u učionici.

10 razloga da izaberete učenje na daljinu

Kako postati stručan za napredan rad sa računarima

Uspješnim školovanjem i polaganjem odgovarajućih ispita na ITAcademy dobijate zvaničan sertifikat ispitnog odjeljenja Univerziteta Kembridž, jednog od najstarijih i najuglednijih univerziteta.

Takođe, možete dobiti autorizovana zvanja IT eksperata, izdatih od strane svjetski poznatih kompanija i specijalizovanih IT asocijacija: Microsoft, Zend, Adobe, CompTIA, Cisco, MikroTik, Oracle, Autodesk, Google, Linux Professional Institute, Advanced Training Consultants, IQN, CIM.

image

Ovakva stručnost, ozvaničena na ITAcademy, garantuje veliku IT ekspertizu. Iz iskustva prethodnih polaznika znamo da je ovakva vrsta stručnosti direktno profitabilna. Poslove birate lakše i stičete realni autoritet u preduzeću.

Kako je to moguće? Školovanje na ITAcademy je skoncentrisano na razvoj ekspertskih vještina za rad sa računarima. Kroz školovanje sarađujete i razvijate se sa programerima, konsultantima i profesorima koji iza sebe imaju na desetine hiljada radnih sati na realnim softverskim projektima.

Pritom, ova vrsta podrške je samo jedan od načina pomoću kojih obezbjeđujemo Vašu konkurentnost poslije školovanja. Saznajte sve načine ovdje.

 

Kolekcija resursa za IT i dizajn

image

Da li znate koja su 3 programska jezika koja bi bilo dobro da naučite?
Ili kojih su 8 novih trendova u dizajniranju logoa?
Ili, kako izgleda čeklista profesionalnih administratora mreža?

Plus:

  • Kako da napišete bilo koji software
  • Kolekcija najboljih 19 fontova
  • Lak način da rasteretite dan i duplirate produktivnost
  • Začuđujuća istina o IT poslovima
  • Kako organizovati ljude za uspješan rad na IT i dizajn projektima
  • Tajna najplaćenijih profesionalaca: Kako da zaradite i uživate više
... i još mnogo toga.

Bez obzira da li ste zainteresovani za programiranje, dizajn, administraciju ili IT menadžment, imamo resurse koje možemo da podijelimo i sa Vama.

Besplatno. Samo unesite Vašu e-mail adresu:

Unesite Vaš e-mail
(Privatnost zagarantovana)

 

UpisDa saznate sve o upisu, kliknite ovdje.
Kontakt telefon: 033 788 525.