Birajte između šest odsjeka. Garantujemo vam visoku stručnost iz bilo koje od ovih oblasti

Želite IT stručnost i zvanična zvanja eksperata koje možete dobro naplatiti?

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači. Pred vama su šest glavnih odseka, podijeljenih u 33 odjeljenja: od klasičnog i internet programiranja, preko kompletnog usavršavanja dizajnera za rad sa 24 vodeća softverska alata, administracije kompleksnih mreža, IT poslovanja, stručnjaka za dizajn, crtanje i projektovanje uz pomoć računara pa sve do izrade mobilnih aplikacija.

Za svaku oblast koju izaberete, imamo dva jednostavna cilja za vas.

Prvi je da poslije školovanja napredujete, dobijete odlično plaćen posao. Drugi cilj je da vam pružimo iskustvo školovanja koga ćete se sjećati sa uživanjem.


Mislimo da su to dobri ciljevi i znamo kako da ih ispunimo.

Zato, školovanje se vodi po naprednom programu za računarske tehnologije, po ovlaštenju ispitnog odjeljenja Cambridge University i tri vodeće softverske korporacije. Kompaktno je i traje 12 mjeseci, podjeljeno u dva semestra. Znanja i vještine za napredan rad na računarima se izučavaju kroz 87 nastavnih jedinica na ukupno 386 časova. Zbog tolikog intenziteta, na ITAcademy ćete steći realnu stručnost u radu sa IT tehnologijama.

U zavisnosti od izabranog odjeljenja, po polaganju dobijate odgovarajuća zvanična stručna zvanja, ovjerena u Kembridžu, od korporacija Microsoft i Adobe kao i od specijalizovanih asocijacija za odgovarajuće oblasti.

Odsjeci na ITAcademy

Programiranje


Postaćete profesionalni, visoko plaćeni programer. Radićete i učićete sa timom koji iza sebe ima preko 180 hiljada radnih sati razvoja softverskih projekata. Izaberite specijalizaciju za desktop, internet programiranje ili softverski inženjering... čak i ako ste trenutno bez iskustva.

Odsjek Programming: odjeljenja, predmeti, vještine, način obuke »

Dizajn i multimedija


Pretvorićete svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera, eksperta za grafički dizajn, web, multimediju. Kada spojite prirodni osjećaj za vizuelno sa pravilnim rukovanjem 23 nova alata za dizajn, otvaraju vam se brojne mogućnosti primene stečenog znanja, kreiranja, istraživanja lične umjetnosti.
Odsjek Design and multimedia: odjeljenja, predmeti, vještine, način obuke »

Administracija


Obezbjedićete stalno dostupan IT posao, stabilnu platu i najveći broj preduzeća za izbor zaposlenja. Na kraju programa polažete za zvanje ComptTIA certifikovanog stručnjaka, najjačeg administrativnog zvanja traženog u vodećim IT kompanijama, uključujući Microsoft, Hewlett Packard, Cisco.
Odsjek Administration: predmeti, vještine, način obuke »

IT poslovanje


Ovaj odsjek je idealan za IT stručnjake i osobe koje žele veći autoritet i zvanje za bolju naplatu svog dosadašnjeg rada. Ako želite da rukovodite u računarskom sektoru ili vodite razvoj softverskih projekata, odsjek IT poslovanje se piše vašim imenom.
Odsjek IT Business: predmeti, vještine, način obuke »

3D Dizajn i CAD


Dizajnirajte, crtajte i projektujte – kao profesionalac. Čak i ukoliko nemate prethodnog iskustva u ovoj oblasti, naučićete da korišćenjem CAD programa nacrtate bukvalno sve što možete da zamislite – od atraktivnih 3D modela proizvoda, objekata i likova, preko specijalnih efekata i animacija, do arhitektonskih projekata, dizajna enterijera i prostora.
Odsjek 3D Design & CAD: predmeti, vještine, način obuke »

Razvoj mobilnih aplikacija


Na odsjeku razvoj aplikacija za mobilne uređaje naučićete programske jezike i alate, specijalno dizajnirane za iOS ili Android operativne sisteme koji danas pokreću sve mobilne uređaje, poput smart telefona i tableta. Ovaj program će vam omogućiti da samostalno stvarate napredne, visoko plaćene mobilne aplikacije.
Odsjek Mobile Development Department: predmeti, veštine, način obuke »

Sloboda u načinu pohađanja nastave

ITAcademy obezbjeđuje nastavu na dva načina:

Pošto ITAcademy radi po zvaničnom ovlaštenju ispitnog odjeljenja Cambridge University, oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svjetskih univerziteta.

Ako odaberete učenje preko Interneta, dobijate pristup posebnoj e-learning tehnologiji. Online nastavu pohađate od kuće ili sa posla, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke. Polaznici koji se školuju online slušaju svako predavanje, čitaju materijale, imaju testove i zadatke, rade se profesorima i konsultantima, kao da su fizički prisutni u učionici. Saznajte više o on-line školovanju.

A prvi pozitivan utisak polaznika koji nastavu pohađaju tradicionalno je tehnička opremljenost učionica na ITAcademy. Svaki polaznik ima pojedinačan pristup licencnim softverima. Vrednost softvera koji se koriste na ITAcademy, po polazniku, iznosi preko 7.000 eura. Svako mjesto u učionicama ima rezervisan laptop. Za predavanja se koriste projektori i moderni alati za vođenje nastave.

Za bilo koji od odsjeka preuzimate zvanična stručna zvanja

Ekspertska zvanja koja dobijate na ITAcademy garantuju da imate vještinu za vođenje projekata u bilo kojoj od šest glavnih oblasti upotrebe IT tehnologije, bez obzira na prethodno radno iskustvo. Jedini uslov je vaša spremnost da prihvatite izazov.

Konkretno, osim zvanja koje vam obezbjeđuje Cambridge University, u zavisnosti od smjera, po polaganju dobijate i industrijska stručna zvanja od svjetski poznatih kompanija i specijalizovanih IT asocijacija: Microsoft, Zend, Adobe, Google, CompTIA, Cisco, MikroTik, Oracle, ISTQB®, Autodesk, Linux Professional Institute, Advanced Training Consultants, IQN, CIM. Ukupno, obezbijeđeno vam je preko 50 ekspertskih zvanja. Saznajte više o diplomama i certifikatima.

Saznajte više o odsjecima

Programiranje Dizajn i multimedija Administracija IT Business 3D Design & CAD Mobile Development

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izvještaj ovdje.

Da li ima mjesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovdje