Zend PHP sertifikacija

Zend PHP sertifikacija - logo

ITAcademy je jedan od retkih Zend Training centara u svetu i prvi i jedini training center sa licencom za distance learning program.

U Srbiji, čak dve trećine ukupnog broja Zend serifikata koji predstavljaju industrijski standard za PHP sertifikaciju pripada upravo ITAcademy polaznicima.

Zend sertifikat predstavlja industrijski standard za PHP sertifikaciju, koja potvrđuje izvanrednu ekspertizu u oblasti PHP programiranja. Oblasti ispita specifikovane od strane borda nezavisnih vrhunskih PHP eksperata i zajednice širom sveta osiguravaju priznatost i donose jasnu prednost sertifikovanim Zend PHP inženjerima.

 

ZEND CERTIFIED PHP ENGINEER

Sertifikacija koju poslodavci cene

S obzirom na to da je ispit za ovu sertifikaciju osmišljen tako da proveri znanja i kompetencije iz realnog poslovnog okruženja, Zend PHP sertifikacija pruža potvrdu tehničkih dostignuća koju poslodavci koriste i veoma cene kada donose odluku o budućem ili trenutnom angažovanju. Usotalom, brojni su primeri da je upravo posedovanje Zend PHP sertifikacije bilo presudno za angažovanje budućih PHP senior programera, tako da nema sumnje da će vam posedovanje ovog sertifikata biti od velikog značaja. 

Sertifikacija koja ispunjava standarde akreditacije

Razvijena od strane Zend korporacije, a u skladu sa propisima Američkog instituta za nacionalne standarde (ANSI), Zend sertifikacioni program je dizajniran tako da testira nivo znanja kandidata bez uticaja tehnologija van PHP-a na njega. U testu se koriste setovi pitanja koja odražavaju situacije iz stvarnog okruženja, uključujući znanja iz mnogih oblasti od bazičnih prema kompleksnim.

Postanite sertifikovani PHP Engineer na PHP Development programu

U toku specijalističkog i sveobuhvatnog školovanja na PHP programiranje smeru na ITAcademy, noseći sertifikat za oblast PHP programiranja je upravo Zend Certified PHP Engineer. Predmeti Core PHP Programming i Building Web Applications - Advanced PHP Programming u sklopu ovog programa se smatraju fundamentalnim za savladavanje, na putu do diplome PHP inženjera. Odličan podatak za prestižnost ovog sertifikata predstavlja i činjenica da na svetu ima preko 10.000 sertifikovanih ZEND stručnjaka.

ITAcademy PHP Web Development program je prvi u ovom delu Evrope ponudio obuku za veoma traženo zanimanje PHP programera, podržano svetski cenjenom Zend sertifikacijom.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se