Business Fundamentals

Opis kursa:

Za poslovni uspeh, pored dobre ideje, potrebno je posedovati i poznavati niz pravnih, finansijskih, opštih, poslovnih pravila i procedura. Zbog toga vas Business Fundamentals upoznaje sa pojmovima preduzetništva, razvojem biznis plana i izborom organizacionog oblika biznisa koji predstaljavju osnovni preduslov za uspešan razvoj i implementaciju poslovne ideje. Osim toga, u ovom kursu su obrađene i teme poslovne etike, poslovnog prava i poslovne dokumentacije koji predstavljaju neophodnu nadogradnju razvoju preduzetničke ideje.

Cilj kursa:

Cilj kursa je da polaznicima obezbedi sva neophodna znanja o preduzetništvu, razvoju biznis plana, izboru organizacionog oblika biznisa, kao i da ih upozna sa osnovama poslovne etike i poslovnog prava. Na ovom kursu, polaznici će se upoznati i sa svim neophodnim elementima poslovne dokumentacije koja se pojavljuje u svakodnevnom poslovanju.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih ITAcademy programa:E-Business & Internet Marketing ProgramE-commerce & Entrepreneurship ProgramOnline Sales & E-business Development Program i Web Project Manager & Data Analyst.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Jesenji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde