E-Business

Opis kursa:

U kursu će polaznici imati prilike da se upoznaju sa pojmom elektronskog poslovanja, i pre svega sa prednostima i manama ovakvog vida poslovanja. U okviru ove obimne oblasti koja ima tendenciju stalnog napretka sa razvojem informacionih tehnologija daćemo opise online bankinga, e-uprave, e-trgovine, modela elektronskog poslovanja (B2B, B2C, G2G...). Pored ovoga, biće objašnjen pojam CRM-a, ili upravljanje odnosima sa kupcima, ali isključivo osvrćući se na aktuelne softvere (SAP, Microsoft NAV...), koji se danas koriste u celom svetu u cilju olakšavanja poslovanja.

Cilj kursa:

Elektronsko poslovanje je naša zajednička budućnost, i vremenom će se sve veći broj poslovanja obavljati online, pogotovom sa sve većom globalizacijom kompanija. Iz tog razloga bi svaki čovek, bez obzira na oblast struke ili interesovanja, trebalo da zna osnovne pojmove elektronskog poslovanja, jer je to deo svakodnevnog života svakog od nas. Takođe, cilj kursa je i da polaznika uputi na moguće prednosti, ali i opasnosti po podatke, ukoliko koristi, recimo, online banking.

Sadržaj kursa:

  • Uvod u e-poslovanje
  • E-poslovanje u trgovini
  • E-poslovanje u bankarstvu i državnoj upravi
  • E-poslovanje - praktična primena i problemi
  • Pravni aspekti i zaštita e-poslovanja
  • Mobilno i e-poslovanje u Srbiji
Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih ITAcademy programa:IT Management ProgramE-Business & Internet Marketing ProgramE-commerce & Entrepreneurship ProgramOnline Sales & E-business Development ProgramContent & SEO ProgramOnline PR & Community Manager ProgramDigital Media Manager ProgramDigital Marketing Planner Program i Web Project Manager & Data Analyst.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok se završava!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde