Sales and Customer Relationship Management

Opis kursa:

Termin prodaja pretpostavlja sve prodajne situacije i aktivnosti koje vode do konačnog plasmana proizvoda ili usluga potrošaču. A odnosi s klijentima čine dodatnu vrednost poslovanja danas.

Na kursu stičete znanja o ulozi menadžera prodaje, njegovim aktivnostima, odgovornostima, načinima upravljanja ciljevima prodaje. Osim toga, stičete znanja o tome kako voditi prodajni tim u svim fazama rada, počev od selekcije prodavaca, preko njihove obuke i razvoja, do rukovođenja i motivacije prodajnog tima. Upoznajete se sa psihologijom, osobinama koje odlikuju dobrog prodavca, njegovim aktivnostima i sa celokupnim procesom prodaje od otvaranja, preko prezentacije, do zaključivanja prodaje.

Na kursu se objašnjava i odnos između dobavljača, tehnologije i klijenata koji zajedno omogućavaju stvaranje baze za pružanje podrške klijentima i elektronsko poslovanje. Načite kako da izaberete pravi alat za vaš biznis da bisite obezbedili napredak i rast, a u isto vreme održali visok stepen zadovoljenja potreba klijenata i njihovog zadovoljstva.

Cilj kursa:

Cilj kursa je da naučite kako da izgradite partnerski odnos sa klijentima, povećate lojalnost i zadovoljstvo klijenata, a time i visoku profitabilnost sopstvene kompanije, kako da prepoznate potrebe kupca i da sa različitim tipovima sagovornika uspešno zaključite prodajni proces, rešite moguće reklamacije i održite kontakt sa klijentima i nakon prodaje.

Po uspešnom završetku ovog kursa bićete spremni i za organizovanje i vođenje uspešnog prodajnog tima, a samim tim i prodajnog procesa.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih ITAcademy programa:IT Management ProgramE-Business & Internet Marketing ProgramE-commerce & Entrepreneurship ProgramOnline Sales & E-business Development ProgramContent & SEO ProgramOnline PR & Community Manager ProgramDigital Media Manager ProgramDigital Marketing Planner Program i Web Project Manager & Data Analyst.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Jesenji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde