Internet Consumer Behaviour

Opis kursa
U okviru ovog kursa polaznici će razviti sposobnost za razumevanje ponašanja i potreba internet korisnika koje je ključno za uspeh u svakom biznisu i marketingu. Polaznici će naučiti šta najviše utiče na posetioce, šta ih privlači ili odbija, kako i kada se angažuju i na koji način donose odluke.

Cilj kursa
Razvijanje dubinskog razumevanja procesa koji se odvijaju prilikom posećivanja sajtova i odlučivanja o kupovini jedan je od ciljeva kursa. Želimo da naučite razliku između racionalnog i emotivnog, impulsivnog i pažljivog donošenja odluke. Iako je nemoguće u potpunosti predvideti ponašanje korisnika, savremena istraživanja došla su do dragocenih uvida u procese donošenja odluka, razumevanja potreba, želja i akcija korisnika.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih ITAcademy programa: Web Project Manager & Data AnalystDigital Marketing Planner & Account ManagerE-commerce Manager & Entrepreneur i Online Sales & E-business Development Manager.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je otvoren.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se