Postani in┼żenjer na na┼íoj visokoj ┼íkoli!

Najsigurniji klju─Ź uspeha je u stalnom usavr┼íavanju, daljem u─Źenju i napredovanju. Sada ima┼í jedinstvenu priliku da se pod idealnim uslovima ┼íkoluje┼í za sigurnu budu─çnost i visoku zaradu.

Kompanija LINK group, osniva─Ź ITAcademy, pored jednogodi┼ínjeg, profesionalnog ┼íkolovanja, u okviru svog vaspitno-obrazovnog sistema pokriva i visoko obrazovanje: Visoku ┼íkolu strukovnih studija za informacione tehnologije ITS.

Trogodi┼ínje ┼íkolovanje na Visokoj ┼íkoli strukovnih studija za informacione tehnologije ITS done─çe ti dodatnu sigurnost u uspeh koji je pred tobom: najbolje uslove studiranja ÔÇô kvalitetna, primenjiva i naplativa znanja, softverski podr┼żano u─Źenje, pomo─ç i usmeravanje u razvoju karijere, garanciju kvaliteta ┼íkolovanja i priznate diplome i sertifikate. A sve to uz akreditovanu diplomu Ministarstva prosvete, nauke i tehnolo┼íkog razvoja Republike Srbije.

Ukoliko si zavr┼íio svoje jednogodi┼ínje ┼íkolovanje na ITAcademy, sada ima┼í jedinstvenu priliku da, po najpovoljnijim uslovima, studira┼í na ITS-u. Znanja i ve┼ítine ste─Źene na ITAcademy daju ti pogodnost automatskog upisa, bez polaganja prijemnog ispita. Tako─Ĺe, ostvaruje┼í dodatni popust prilikom upisa na ITS. U toku je promotivni period ÔÇô iskoristi pogodnosti ranog upisa >>>

Postani i ti deo uspe┼ínog tima. Pridru┼żi se onima kojima je uspeh zagaranotvan. Od osnivanja ITS-a, 2006. godine do danas ─Źak 92,87% diplomaca je napravilo uspeh u svojoj karijeri, od ─Źega je ─Źak:

ÔÇô 84.63% zaposleno (u struci),
ÔÇô 8.24% nastavilo ┼íkolovanje.

Diploma strukovnog in┼żenjera informacionih tehnologija, koju ─çe┼í dobiti po zavr┼íetku ┼íkolovanja na ITS-u, kotira─çete te me─Ĺu budu─çe najtra┼żenije stru─Źnjake u oblasti informacionih tehnologija, u projektovanju, izradi i implementaciji softvera, obradi digitalne slike, videa, tehnici ilustrovanja, animaciji, elektonskom poslovanju itd.

Me─Ĺutim, radi odr┼żavanja najvi┼íeg kvaliteta obrazovnih usluga i posve─çivanja najpunije pa┼żnje svakom studentu ponaosob, na ITS-u je broj studenata ograni─Źen. Zato je potrebno da svoje mesto rezervi┼íe┼í na vreme, ┼íto pre.

Najpre izaberi studijski program koji ti najvi┼íe odgovara. Na ITS-u mo┼że┼í odabrati jedan od ─Źetiri najaktuelnija programa.

Ô׬ Informacione tehnologije ÔÇô postanite visoko pla─çen softver in┼żenjer. Studiranjem na programu Informacione tehnologije pripremi─çe┼í se za rad na celokupnom procesu projektovanja, izrade i implementacije softvera: od po─Źetne analize, planiranja i dizajna, preko kodiranja i testiranja do instalacije i odr┼żavanja softvera na mestu njegovog kori┼í─çenja. Studiranje podrazumeva rad na konkretnim projektima sa ciljem samostalne izrade softverskih re┼íenja. Upoznajte se sa algoritamskim modelovanjem, objektno orijentisanim principima, strukturama podataka, web programiranjem, bazama podataka i upitnim jezicima, dizajnom interfejsa aplikacija, testiranjem i odr┼żavanjem softvera, elementima sigurnosti i za┼ítite podataka i ra─Źunarskih sistema.

Ô׬ Ra─Źunarska multimedija ÔÇô pretvori svoj talenat u dobro pla─çeno zanimanje dizajnera novih medija. Studiranjem na programu Ra─Źunarska multimedija, spremi─çe┼í se za kreativan rad kroz upotrebu ra─Źunara i najnovijih programa za dizajn. Program obuhvata oblasti grafi─Źkog dizajna, vizuelnih komunikacija, multimedija, interaktivnosti, produkcije i dinami─Źkih vizuelnih principa, crtanja, kao i oblasti teorije i istorije umetnosti i dizajna. Savlada─çete napredne metode i tehnike obrade digitalne slike, zvuka, videa, tehnike ilustrovanja, animiranja i komponovanja interaktivnog multimedijalnog sadr┼żaja.

Ô׬ Elektronsko poslovanje ÔÇô osmislite i vodite poslovanje kompanije na globalnom tr┼żi┼ítu. Studiranjem na programu Elektronsko poslovanje ste─çi ─çete znanja i ve┼ítine iz oblasti elektronskog poslovanja, elektronske uprave, elektronske trgovine, sistema pla─çanja u elektronskom poslovanju, tehnika Internet marketinga, poslovnih informacionih sistema, menad┼żmenta i informacionih tehnologija. Program je koncipiran tako da studentima omogu─çi sticanje specijalizovanih znanja i ve┼ítina iz oblasti modernog biznisa, ali i tehni─Źkih znanja u domenu programerskih alata i baza podataka. Krajnji cilj ovako koncipiranog studijskog programa su visoko obrazovani kadrovi koji su u stanju da, po okon─Źanju studija, zauzmu svoja mesta u kompanijama svih veli─Źina i vrsta delatnosti, a koje imaju potrebu za stru─Źnjacima iz oblasti elektronskog poslovanja.

Ô׬ Organizacija poslovnih sistema (IT) ÔÇô nau─Źite da upravljate poslovnim sistemima i vodite projekte. Studiranjem na programu Organizacija poslovnih sistema (IT) ste─çi ─çete znanja i ve┼ítine iz oblasti organizacije poslovnih sistema, poslovnih ra─Źunarskih aplikacija, elektronskog poslovanja, menad┼żmenta, makroekonomije, menad┼żmenta ljudskih resursa, upravlja─Źkih i poslovnih informacionih sistema, upravljanja kvalitetom, poslovnih komunikacija i pregovaranja, upravljanja projektima, finansijskog menad┼żmenta, globalizacije i preduzetni┼ítva.Krajnji cilj ovako koncipiranog studijskog programa su visoko obrazovani kadrovi koji su u stanju da, po okon─Źanju studija, zauzmu svoja mesta u kompanijama svih veli─Źina i vrsta delatnosti, a koje imaju potrebu za stru─Źnjacima iz oblasti organizacije poslovnih sistema.

Studenti ITS-a imaju odgovoran zadatak da u─Źe i poka┼żu interesovanje za napredovanje, tim stru─Źnjaka sa ITS-a je tu da se postara da svoje ciljeve ostvare na najuspe┼íniji mogu─çi na─Źin i ┼íto pre.

Saznaj više o našoj Visokoj školi strukovnih studija za IT >>

3 na─Źina da dobijete odli─Źno pla─çen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana na─Źina za dolazak na dobro pla─çenu poziciju za stru─Źan rad sa ra─Źunarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Zimski upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.