Šta dobijate školovanjem na ITAcademy

Na ITAcademy dobijate veštine i stručnost za rad sa računarima koju možete primeniti i naplatiti odmah. 

U vezi sa tim, postoji 25 razloga zbog kojih je školovanje na ITAcademy odličan izbor za osobu koja se nalazi u vašoj poziciji. Pogledajte šta dobijate školovanjem na ITAcademy:

1. Preuzimanje znanja koja ćete moći da iskoristite u građenju profitabilne karijere

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – znanja koja ćete naplatiti brzo

Stručnjaci ITAcademy od kojih preuzimate znanja imaju puno radnih sati na razvoju softverskih i dizajnerskih projekata. Kada smo počeli da računamo ukupan broj linija koda koje su ispisali, došli smo do preko 5 miliona... Tada smo prestali da brojimo. To vam pominjemo zato što se školovanje na ITAcademy zasniva na profitabilnoj upotrebi IT veština.

Više »
Među projektima koje su naši stručnjaci razvijali nalazi se i e-Government softver kreiran po zvaničnim kriterijumima sigurnosti vladinih softvera zapadne Evrope i Sjedinjenih Američkih Država.

Među preduzećima i institucijama koja su iskoristila razvojna rešenja i usluge timova koji rade za ITAcademy su i Komercijalna banka, Volksbanka, Beocity, DDOR Novi Sad, Dunav osiguranje, Europrojekt, Fidelinka, Knjaz Miloš, Futuraplus, većina domaćih fakulteta, uključujući Ekonomski, Arhitektonski, Medicinski, Pravni, Poljoprivredni, preduzeće Galenika, četiri vladina instituta, četiri ministarstva, Telenor, Interspeed, Lukoil, L’Оreal, Pepsi, Porsche, Olympus, Siemens i mnogi drugi.

Zato školovanjem na ITAcademy imate priliku da istražujete i učite da vladate nad realnim tehnikama programiranja i dizajniranja, razvoja softvera, upotrebe programskih i dizajnerskih alata. Naši profesori, konsultanti i stručnjaci ih lično koriste. A svoja znanja dele sa Vama, svakodnevno.

2. Sticanje zvaničnih ekspertskih zvanja za stabilnu karijeru

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – zvanična ekspertska zvanja za stabilnu karijeru

Jedno od najuspešnijih regionalnih IT preduzeća prilikom provere programera koristi pet krugova testiranja. Kandidat koji završi bilo koji od dostupnih regionalnih fakulteta neće biti primljen na osnovu znanja koje je stekao takvim školovanjem. Jednostavno nije dovoljno stručan da prođe svih pet krugova. Zbog toga je program ITAcademy zvanično ovlašćen od Cambridge odeljenja za međunarodne ispite i vodećih svetskih IT sertifikacionih programa.

Više »
Odnosno, ekspertska zvanja koja dobijate po završetku školovanja na ITAcademy garantuju da već imate veštinu za vođenje projekata u bilo kojoj od pet glavnih oblasti upotrebe IT tehnologije, bez obzira na prethodno radno iskustvo. Jedini uslov je Vaša spremnost da prihvatite izazov.

Konkretno, osim zvanja koje vam obezbeđuje Cambridge University, u zavisnosti od smera, po polaganju dobijate i industrijska stručna zvanja od svetski poznatih kompanija i specijalizovanih IT asocijacija: Microsoft, Adobe, Google, CompTIA, Cisco, Oracle, ISTQB®, Autodesk, Linux Professional Institute, Advanced Training Consultants, IQN, CIM. Ukupno, obezbeđeno vam je preko 50 ekspertskih zvanja.

Uspesi prethodnih polaznika su potvrdili da ova industrijska IT zvanja daju veću slobodu pri izboru zaposlenja. Mali primer: kada je menadžerka ljudskih resursa regionalne direkcije kompanije Philip Morris saznala da jedna od kandidatkinja ima završenu ITAcademy, odmah joj je ponudila posao vođe tima programera baze za ceo region.

3. Tehnički uslovi za učenje u učionici ili na daljinu po standardu grupacije pet vodećih svetskih univerziteta

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – sjajne tehničke uslove za učenje

Na ITAcademy se možete školovati tradicionalno ili na daljinu. Ako izaberete učenje na daljinu, nastavu pohađate od kuće ili sa posla, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke.

Više »
Dostupna vam je vodeća e-Learning tehnologija koja ispunjava standarde kvaliteta obuke grupacije pet vodećih svetskih univerziteta. Kao rezultat, preko interneta slušate predavanja, čitate materijale, rešavate testove i zadatke, radite sa profesorima i konsultantima, kao da ste u učionici. 

Mnogi polaznici iz Srbije i okolnih zemalja, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije već su završili svoje školovanje na ITAcademy, on-line putem. Polaznici iz Amerike, Švajcarske, Švedske, Irske, Austrije, Kine, Poljske, Južne Afrike takođe.

A prvi pozitivan utisak polaznika koji nastavu pohađaju tradicionalno jeste tehnička opremljenost učionica na ITAcademy. Svaki polaznik ima pojedinačan pristup licencnim softverima. Vrednost softvera koji se koriste na ITAcademy, po polazniku, iznosi do 7 hiljada evra.

Naravno, svako mesto u učionicama ima rezervisan laptop. Za predavanja se koriste projektori i moderni alati za vođenje nastave. Učionice su dizajnirane po standardu Cambridge univerziteta, sa ciljem da omoguće atmosferu za lakše učenje. Kako polaznici dosta vremena provode za računarom, posebno je bitno obratiti pažnju i na pravilno držanje. Pogledajte važne savete o pravilnom sedenju i položaju tela koje ne biste smeli da zanemarite.

Vodimo računa o detaljima. Na primer, postoje softveri koje dobijamo do tri meseca pre puštanja u javnu prodaju. Tada, ako je korisno za polaznike, omogućavamo istraživanje njihovih beta verzija. Ovakvim istraživanjima stičete kondiciju prihvatanja konstantnih promena u IT tehnologiji.

4. Dobijate pristup resursima za napredovanje u karijeri

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – pristup resursima za napredovanje u karijeri

Ne želimo da Vam samo predamo veštine. Naš cilj je da steknete znanja koja ćete moći dobro naplatite. To je jedini način da uživate u njihovoj upotrebi. Slast kucanja dobre linije koda, izbora odgovarajuće nijanse boje, davanja pravog saveta ljudima sa kojima radite – najjača je kada imate sigurnost da ćete ono u čemu uživate danas, moći ponoviti i sutra. I sutra. I sutra.

Više »
Odnosno, kada imate kontrolu koliko i kako radite, koliko i kako zarađujete.

Da bismo Vam u tome pomogli, školovanjem na ITAcademy dobijate pristup našim profesionalnim resursima.

Od kontinuirane obuke u veštinama predstavljanja, pregovaranja i liderstva, preko rada na realnim projektima radi sticanja referenci, pa sve do korišćenja naših privrednih kanala za dolazak do preduzeća u kojima biste uživali da radite, bićete dobro opremljeni za nastavak karijere.

U stvari, to je jedan od ključnih razloga zašto je školovanje na ITAcademy toliko praktično. Ne dobijate samo veštine i zvanja, već i alate za ubedljivo predstavljanje onoga šta umete i možete. Šteta je da bude drugačije i da neko sa manje znanja i sposobnosti prođe bolje od Vas, samo zato što je glasniji.

5. Verujemo da sebi postavljamo pravo pitanje

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – modernu edukaciju

Imamo pitanje koje koristimo za izbor profesora, kreiranje plana i programa, povezivanje sa specijalističkim IT organizacijama. To pitanje je: „Šta je potrebno da uradimo kako bi polaznici ostvarili najveću profesionalnu korist školovanjem na ITAcademy?” Primetili smo da nam ovo jednostavno pitanje otklanja razne nedoumice, dileme. Utiče na način vođenja predavanja i rada sa polaznicima, takođe.

Više »
Na primer, ni najbolji program neće biti dobro prihvaćen ako je profesor dosadan. Zato profesori na ITAcademy, osim velikog iskustva u svojim oblastima, koriste moderne načine predavanja i rada sa polaznicima. Svesni smo da se znanje teško stiče kada učenje nije zabavno i uzbudljivo.

Ili, ako pogledamo plan i program nastave, prioritet na osnovu koga određujemo predmete koje treba savladati je da moraju biti praktično upotrebljivi, naplativi. A računarska tehnologija se stalno usavršava. Objavljuju se novi softveri, nove funkcionalnosti, otkrivaju nove tehnike. Mi na to reagujemo. Kao mali primer, navešćemo i to da smo prva obrazovna institucija koja je na regionalnom tržištu polaznicima omogućila profesionalnu obuku za platformu Windows Server, po zvaničnom programu obuke Мicrosoft silabusa, uključujući i polaganje za dobijanje nove serije Microsoft sertifikata.

Sve to ne bi bilo moguće da se redovno ne pitamo: "Šta je potrebno da uradimo kako bi polaznici ostvarili najveću profesionalnu korist školovanjem na ITAcademy?“

6. Četvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – četvorogodišnje veštine za 12 meseci ili manje

Program ITAcademy je intenzivan. Za dva semestra ćete savladati više tehničkih IT veština i tehnika, nego za četiri godine na prosečnom računarskom fakultetu. Zbog takve obrade specijalističkih znanja, školovanje je moguće kako za polaznike koji nemaju prethodnog iskustva, tako i za polaznike koji su već dokazani profesionalci.

Više »
Kako je moguće ovoliko ubrzati učenje?

Postoji objašnjenje: za savladavanje novih veština koristimo proces arhitektura saznanja koji na pravilan način koristi sve savremene medije za prenos znanja. Rezultat je brže preuzimanje novih informacija. To ne znači da ne morate učiti, već da je moguće u roku od 12 meseci preuzeti veštine za koje je ranije bilo potrebno tri do četiri godine.

7. Predavači, stručnjaci i konsultanti sa realnim uspesima u svojim oblastima, spremni da ih podele i sa vama

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – najbolje predavače

Naš tim iza sebe ima puno radnih sati na razvoju tržišnih projekata. Preko 100 objavljenih stručnih radova u IT publikacijama i zvaničnim izdanjima IT asocijacija. Česta gostujuća predavanja na IT simpozijumima i tribinama, kao na primer gostovanja na Telecommunications Forum-u TELFOR ili JISA konferencijama.

Više »
Među predavačima se nalaze doktori nauka, magistri, specijalisti. Recimo, vođa odseka za dizajn je stekla stručno zvanje mastera na poznatom univerzitetu u Španiji Pompea Fabra. Ili, jedan od predavača na odseku za programiranje je učestvovao u razvojnom timu softvera za američkog proizvođača elektronskih uređaja, Texas Instruments.

Rezultat je dokazano i profitabilno iskustvo koje delimo i sa Vama. Ako pogledate početke karijere mnogih uspešnih profesionalaca, videćete da su najčešće imali privilegiju rada sa ljudima koji su već uspešni u istoj oblasti.

A među projektima koje su naši stručnjaci razvijali nalazi se i e-Government softver kreiran po zvaničnim kriterijumima sigurnosti vladinih softvera zapadne Evrope i Sjedinjenih Američkih Država. Veliki broj preduzeća i institucija, uključujući fakultete, ministarstva i institute su iskoristili usluge naših ljudi. Od kompanija kao što su Siemens, Pepsi, L’Oreal, Porsche, preko Ekonomskog, Arhitektonskog, Medicinskog, Pravnog, Poljoprivrednog fakulteta, pa sve do mnogih poznatih regionalnih preduzeća.

Kao šlag na tortu, naši predavači, stručnjaci i konsultanti su članovi najvećeg svetskog udruženja IT profesionalaca - IEEE CS (Institute for Electrical and Electronic Engineers Computer Society), organizacije koja propisuje standarde i upravlja razvojem informacionih tehnologija na svetskom nivou.

Iskoristite mogućnost da od ovakvih ljudi naučite puno.

8. Vredan dodatak ITAcademy sertifikatu – sve vaše kompetence na jednom mestu

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – vredan dodatak sertifikatu

Uz sertifikat ITAcademy, koji dobijate nakon uspešno završenog školovanja, dobićete i poseban dodatak sertifikatu koji detaljno navodi sve kurseve koje ste završili na ITAcademy. A ukoliko želite, uz ovaj dodatak možete dobiti i učinak koji ste ostvarili na svakom predmetu, izražen u procentima.

Više »

Ovaj važan dokument predstavlja dokaz svih znanja i veština koje ste preuzeli tokom školovanja i odličnu kvalifikaciju za potencijalne poslodavce, koja će im ukazati na sve što umete da radite.

Dakle, ukoliko ste briljirali iz rasterske i vektorske grafike, vaš budući poslodavac će odmah znati da ćete imati sjajna kreativna rešenja. Takođe, ukoliko su vaši rezultati iz predmeta Java bili dobri, biće mu jasno da ćete praviti odlične mobilne aplikacije.

Sa ovim dodatkom sertifikatu, imaćete jasnu potvrdu da ste zaista i kvalifikovani za posao za koji konkurišete, a potencijalni poslodavac će odmah videti u čemu ste najbolji i koje sve zadatke može da vam poveri. Ukratko, on će vašem budućem poslodavcu predstavljati konkretan odgovor na pitanje zašto da vas zaposli i zašto ste baš Vi prava osoba za taj posao.

9. Moderan zajednički radni prostor u kome deljenjem dobijate više

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – LINKhub

LINKhub je multifunkcionalan, moderno opremljen coworking ambijent koji kao polaznik ITAcademy u Beogradu možete koristiti potpuno besplatno! U ovom zajedničkom radnom prostoru polaznici imaju priliku da sva znanja i veštine koje steknu u toku školovanja na ITAcademy iskoriste u radu sa konkretnim klijentima i uz podršku mentora.

Više »

Pored toga što praksa organizovana u LINKhubu za polaznike ITAcademy znači i odskočnu dasku za budućnost, rad u ovom prostoru je odličan resurs za započinjanje IT karijere, freelance posla, pokretanje sopstvenog startupa ili nastavak uspešnog školovanja. Uz to, u LINKhubu ćete imati sva sredstva neophodna za rad u prijatnoj atmosferi: prostor za networking, kontakt sa ostvarenim stručnjacima, izvanredne ideje, odgovarajuće edukacije, najsavremeniju tehnologiju i prijatan ambijent.

Zahvaljujući drugim coworkerima, mentorskoj podršci i svim ostalim beneficijama koje vam obezbeđuje rad u LINKhubu, uspećete da postavite čvrste temelje svog budućeg karijernog usavršavanja. I ne samo to! Tokom rada omogućena vam je i podrška dugogodišnjih dizajnera, IT preduzetnika i programera, kao i pomoć ljubaznog tima ITAcademy.

Ovaj interaktivni coworking prostor biće vaše omiljeno mesto za druženje, ali i sala za sastanke i kancelarija, a resursi koje ćete steći su neprocenjivi!

10. 100 besplatnih sati u coworking HUBovima za razvoj freelance karijere i startup biznisa

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – 100 besplatnih sati u IT HUBovima

Kao polaznik tradicionalne nastave u Beogradu, zahvaljujući našoj saradnji sa Novom Iskrom i drugim IT hubovima, imate jedinstvenu mogućnost da iskoristite podršku i brojne resurse koje ovi coworking prostori pružaju.

100 radnih sati koje dobijate besplatno, odmah nakon školovanja, omogućiće vam da u društvu rastuće lokalne IT zajednice iskoristite znanje koje ste stekli na ITAcademy, da upoznate ljude sa kojima ćete moći da pokrenete zajedničke projekte i stvorite nove poslovne prilike.

Više »

Coworking hubovi postali su moderno opremljeni poslovni prostori koji, osim najsavremenijeg okruženja i kvalitetnih sredstava za rad, omogućavaju i povezivanje sa mrežom mentora i IT profesionalaca – sve ono što je potrebno za pokretanje uspešnog IT biznisa ili freelance karijere.

Okruženi drugim developerima, dizajnerima i IT preduzetnicima, kao i kreativnim i ambicioznim ljudima, u coworking prostorima imate savršenu priliku da dođete do novih ideja, projekata i još mnogo toga…

11. Fakultativni kursevi engleskog i nemačkog jezika – za karijeru bez granica

Danas je za mnoge profesije poznavanje stranog jezika neophodnost. To je posebno tačno kada je reč o programerima, dizajnerima, IT menadžerima i administratorima.

Više »

Zato pored najkompletnije obuke za savladavanje najtraženijih IT veština, na ITAcademy dobijate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i nemačkog jezika.

Engleski jezik možete savladati do C1 nivoa, nakon čega imate priliku da polažete za Cambridge English sertifikate, koji predstavljaju najbolju potvrdu vašeg znanja. Na kursevima nemačkog jezika možete savladati nivoe A1, A2, B1 ili B2, a na raspolaganju vam je i IT German kurs koji vam omogućava da usavršite poslovnu komunikaciju i na taj način brže i lakše uspostavite kontakte sa klijentima iz inostranstva. Posle uspešnog kompletiranja ovih kurseva možete se prijaviti i za izdavanje LINK sertifikata za engleski ili nemački jezik po povlašćenim uslovima.

12. 50 vaučera za stručne seminare da postanete najbolji kandidat za posao

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – 50 CCD vaučera

U okviru ITAcademy postoji Centar za razvoj karijere (CCD) koji vam pomaže da donosite najbolje i najprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. On vam omogućava da stupite u kontakt sa najboljim poslodavcima, unapredite svoju biografiju i usavršavate se. Usluge Centra su besplatne za polaznike, a one uključuju resurse, posebne programe, seminare i individualna savetovanja na temu razvoja karijere, kao i asistenciju u obezbeđivanju stručne prakse i zapošljavanja.

Više »

Nekoliko puta mesečno, CCD subotom organizuje seminare na kojima govore najveći stručnjaci iz oblasti nadogradnje ličnih i profesionalnih veština. Oni će vam, kroz zanimljive primere iz prakse, preneti znanja koja će vam pomoći u poslovnom svetu i dati vam savete za uspeh u karijeri. Uz školovanje na ITAcademy, dobijate i paket vaučera za 50 seminara CCD-a koje možete iskoristiti kada god želite, u narednih 5 godina od početka školovanja.

Ukoliko već znate gde biste želeli da radite i sa kojim kompanijom da sarađujete, Centar za razvoj karijere ima razgranatu mrežu partnera sa kojima vas može spojiti. Jedan od načina da stupite u direktan kontakt sa najpoželjnijim poslodavcima su i mnogobrojni sajmovi zapošljavanja u regionu na kojima učestvujemo.

Uz to, na raspolaganju su vam i usluge profesionalne orijentacije, kao i niz interaktivnih radionica za traženje posla, koje ća vam pomoći da napišete odličan CV, da se pripremite za intervju, smanjite tremu i nastupite samouvereno.

13. Šansa za zaposlenje na LINK2job sajmu

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – LINK2job sajam

LINK2job sajam zapošljavanja, iza kojeg stoji Centar za razvoj karijere (CCD), idealna je prilika da svoje znanje sa ITAcademy predstavite renomiranim poslodavcima koji tragaju za perspektivnim IT stručnjacima.

Više »

Na jednom mestu moći ćete da pronađete sve kompanije u kojima biste želeli da radite i kojima odmah možete da se predstavite, date svoj CV ili dogovorite intervjue. Pored toga, na Sajmu ćete dobiti i savete za zapošljavanje: kako da najlakše privučete pažnju poslodavca, uputstva za kreiranje izvanredne radne biografije, kako da najbrže steknete potrebno radno iskustvo i još mnogo toga.

14. Radno iskustvo odmah po završetku školovanja

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – LINK Apprentice Program

Danas svaki poslodavac koji drži do sebe, od kandidata na konkursu za posao, pored stručnih znanja, zahteva i prethodno radno iskustvo. Sa druge strane, ispostavlja se da je za većinu upravo to najveći problem. Mnogi završavaju sa edukacijom bez dana praktičnog rada. Mi smo mislili i na to. Želimo da naši polaznici odmah po sticanju ITAcademy sertifikata bez problema mogu da se zaposle, izgrade uspešnu karijeru i dobro zarađuju.

Više »

Kako biste što pre stekli neophodno radno iskustvo, omogućili smo vam da učestvujete u jedinstvenom LINK Apprentice Programu. Ovaj program organizuje se u skladu sa potrebama kompanije LINK group Professional Education i partnerskih organizacija CCD-a i rezervisan je za one polaznike koji pokažu posebno angažovanje tokom nastave, istaknu se svojim rezultatima i u mogućnosti su da pohađaju praksu na lokaciji gde se ona organizuje.

Polaznici koji ispune ove uslove imaju priliku da 3 meseca rade u realnim uslovima poslovanja uspešnih kompanija i tako steknu dragoceno iskustvo, u praksi primene znanja stečena tokom školovanja, kao i da svoju biografiju obogate kvalifikacijama koje će im predstavljati značajnu prednost prillikom zapošljavanja.

15. Paket veština za vašu savršenu karijeru - Personal Development Program

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – Personal Development Program

U okviru školovanja na ITAcademy, osim stručnih znanja, dobićete i poseban paket veština koje će vam koristiti u svakom poslu i najznačajnije su za uspeh u karijeri, Personal Development Program (PDP). Između ostalog, u njih spadaju motivacija, timski rad, analitičnost, komunikativnost, sampouzdanje, fokus, koncentracija, selekcija prioriteta i druge. To su takozvane transverzalne ili dodatne veštine.

Više »

Kako bismo vam pomogli da ostvarite uspeh u poslu i karijeru o kakvoj sanjate, pokrenuli smo Personal Development Program (PDP). Program traje koliko traje vaše školovanje, a tokom njega ćete usvojiti upravo ove dodatne, prenosive veštine i to kroz praktičan rad, putem kratkih edukativnih radionica. Tokom ovog programa radićete sa najvećim stručnjacima za razvoj karijere i najuspešnijim privrednicima, na razvoju i unapređenju veština koje će vam doneti konkurentsku prednost na tržištu rada.

Program predstavlja odličan način da nadogradite znanja i veštine koje ste stekli tokom školovanja i omogućava vam da zauzmete superiornu poziciju na tržištu.

U okviru Personal Development Programa, između ostalog, dobijate 2 meseca praktične obuke gde ćete razviti transverzalne veštine koje će vas izdvojiti na tržištu rada, paket radionica iz različitih oblasti ličnog i profesionalnog razvoja, lični profil na osnovu testa ličnosti i testa sposobnosti, mentorski rad sa predavačima i konsultantima, plan razvoja karijere, zvanično uverenje o završenom programu i stečenim veštinama, preporuku mentora i 12 meseci konsultantske podrške u razvoju karijere.

16.  Resursi za razvoj sopstvenog biznisa

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – LINK Business Incubator

Ukoliko ne želite da radite za druge, već za sebe, imate sklonosti ka preduzetništvu, dobru biznis ideju i dovoljno hrabrosti da pokrenete sopstveni posao, ustupićemo vam potrebne resurse. Pomoći ćemo vam da realizujete svoje originalne biznis ideje. I tako sprečiti da vaša ideja postane samo jedna od mnogih koje nikada nisu realizovane.

Više »

Pokrenuli smo projekat LINK Business Incubator, pod nazivom „Business Leadership for Digital Economy”, u okviru koga polaznici sa najboljim preduzetničkim idejama mogu da dobiju potrebne resurse, znanja i savete kojim će ih ostvariti i pokrenuti sopstveni biznis.

U okviru LINK Business Incubatora dobijate pouzdanog partnera, prostor za rad, infrastrukturu, stručne savete i niz drugih usluga kao podršku razvoju vaše inovativne poslovne ideje. LINK BI - Business Leadership for Digital Economy je jedinstvena šansa da odmah po završetku školovanja primenite stečena znanja i veštine, i to u sopstvenom biznisu koji je siguran i unosan.

17. Usavršavanje na vrhunskim projektima u ITAcademy Dizajn studiju

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – ITAcademy DesignStudio

Kao polaznici Design & Multimedia Departmenta imaćete priliku da se usavršavate u ITAcademy Dizajn studiju i steknete dragoceno iskustvo u radu sa renomiranim klijentima.

Više »

Radićete na mnogobrojnim projektima i učestvovati u izradi vrhunskih dizajnerskih rešenja, uz konstantnu pomoć ITAcademy mentora i koordinatora. Korak po korak, shvatićete kako se naučene veštine prilagođavaju pojedinačnim zadacima, kao i kako se komunicira sa klijentima i najbolje odgovara njihovim zahtevima.

Dobićete preporuke od renomiranih kompanija i povezati se sa klijentima sa kojima ćete nastaviti da sarađujete i u budućnosti. Na taj način ćete naučiti kako se gradi uspešna karijera i kako se postaje traženi i cenjeni dizajner.

18. Neophodno iskustvo za izgradnju uspešne programerske karijere

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy –  ProgrammingFactory

Pored veština koje posedujete, poslodavcima je veoma bitno i iskustvo, a ono mnogim programerima početnicima predstavlja najveći problem. Zbog toga smo odlučili da pokrenemo specijalni ProgrammingFactory program, koji vam omogućava da odmah po završetku školovanja steknete vredno radno iskustvo kroz rad na realnim projektima i uz podršku iskusnih programera, seniora u svojim oblastima.

Više »

U okviru ProgrammingFactory programa sve ono što ste naučili na ITAcademy ćete pretvoriti u praksu, popunićete svoj CV i iskusiti specifičnosti rada za konkretne klijente. Radićete na velikom broju projekata, u raznim gradovima regiona, učestvovati u realizaciji konkretnih IT rešenja i biti ravnopravni član iskusnih programerskih timova koji rade na njima.

19. 18 mesečnih pretplata na LINKeduTV

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – LINKeduTV

Želimo da vam školovanje na ITAcademy bude što zanimljivije. Što praktičnije. I što korisnije. Polaznici ITAcademy dobijaju pretplatu tokom 18 meseci na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima - LINKeduTV. Na taj način, uz školovanje na ITAcademy potpuno besplatno dobijate i bogate sadržaje ove online televizije u vrednosti od 525 evra.

Više »

U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje školovanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete na veoma lak i jednostavan način naučiti mnogo korisnih stvari. To znači da ćete na mnogo zanimljiviji način, kroz kratke i interesantne videe saznati i naučiti ono za šta biste inače potrošili najmanje jedan školski čas, čućete bogata iskustva stručnjaka iz najrazličitijih sfera sažeta u samo 15 minuta ili čak i manje, u tutorijalima ćete dobiti detaljna i korisna uputstva “kako da…” i aktivno ćete učestvovati u procesu učenja zahvaljujući interaktivnim materijalima. I na sve to dobijate 18 mesečnih pretplata.

Iskoristite pretplatu koju vam poklanjamo da naučite “cake” najvećih majstora svog posla koje možete i sami primeniti u svakodnevnom radu, da otkrijete tajne uspeha najuglednijih stručnjaka kako biste postali jedan od njih, da se dobro zabavite učeći i da uživate u jedinstvenom obrazovnom programu na ovim prostirima.

20. Praktičan vodič za razvoj karijere

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – vodič za razvoj karijere

Dobijate i veoma koristan priručnik sa uputstvima kako da se uspenjete lestvicom uspeha do karijere kakvu ste oduvek želeli, Praktičan vodič za razvoj karijere.

Više »

U ovom priručniku naći ćete savete kako da procenite i unapredite svoje sposobnosti, odredite šta volite i čime želite da se bavite, pripremite se za posao koji vam se dopada, postanete najbolji kandidat za tu poziciju, kao i kako da kasnije što bolje obavljate posao koji vam je poveren ili da isplanirate promenu posla kada vas on više ne ispunjava. Ukratko, kako da izgradite uspešnu karijeru. Onakvu kakvu zaista želite. Jer, dobru karijeru čini niz pažljivo donetih strateških odluka, a ne stihijsko kretanje od jednog do drugog posla.

Na zanimljivim primerima iz prakse, otkrićete kako su svoj put do vrha gradili neki od najuspešnijih ljudi današnjice, među kojima su direktori najvećih kompanija i ljudi koji su ostavili traga u marketnigu, menadžmentu, odnosima s javnošću i drugim oblastima poslovanja. I što je najvažnije, otkrićete kako da postanete jedan od njih.

21. Pomoć u učenju, kad god vam zatreba

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – Savetnik za pomoć u učenju

Školovanje nije uvek jednostavno, a usvajanje najnaprednijih IT veština zahteva pravilan pristup učenju i veoma dobru organizaciju vremena. Ukoliko tokom usavršavanja na ITAcademy budete imali bilo kakvih poteškoća pri savladavanju gradiva, u svakom trenutku možete da se obratite Savetniku za pomoć u učenju.

Više »

Savetnik za pomoć u učenju radi sa svim polaznicima koji imaju probleme tokom školovanja, ali i sa onima koji žele da poboljšaju svoje strategije učenja.

Na taj način ćete dobiti punu podršku tokom edukacije na ITAcademy kako biste sa manje truda i vremena postigli odlične rezultate i što efektnije usvojili napredna znanja koja će vam zaista koristiti u daljoj karijeri.

22. Sveobuhvatna pomoć u izgradnji uspešne karijere

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – Savetnik za pomoć u karijeri

U okviru školovanja na ITAcademy, pored traženih znanja i veština, dobijate i najsveobuhvatniju podršku u izgradnji uspešne poslovne karijere: priznate sertifikate i diplome koji vam donose prednost prilikom zapošljavanja, besplatne edukativne seminare, mogućnost rada na realnim projektima tokom i nakon školovanja, direktnu vezu sa vodećim regionalnim poslodavcima, profesionalnu orijentaciju i kreiranje profesionalnog CV-ja, šansu za posao na LINK2Job sajmu, kao i besplatno usavršavanje do kraja života.

Više »

Ukoliko želite da unapredite svoju karijeru i u potpunosti realizujete sve svoje profesionalne potencijale, Savetnik za pomoć u karijeri je tu za vas.

23. Online podučavanje jedan na jedan

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – podučavanje jedan na jedan

Kako biste što bolje savladali i razumeli materiju, na ITAcademy ćete, zahvaljujući specijalizovanoj platformi za učenje na daljinu, imati konstantnu podršku mentora, stručnjaka iz oblasti koju izučavate. Na taj način ćete biti u prilici da u svakom trenutku od svog instruktora dobijete jasne smernice i dodatnu motivaciju pri učenju, kao i da pratite sopstveni rad i napredak. Bez obzira na to koji kurs pohađate, svaki mentor ITAcademy je jednako stručan, iskusan i ostvaren u svojoj oblasti.

Više »

Pored toga što ćete u najkraćem roku dobijati odgovore na sva pitanja, vaš mentor je tu i da vam reši probleme i nedoumice sa kojima se u toku izrade zadataka ili projekata suočavate. Dakle, tokom čitavog školovanja vam je omogućeno da budete u stalnom kontaktu sa svojim instruktorom za određeni kurs i da od njega dobijate povratne informacije u vezi sa svakim zadatkom, kako biste na najpraktičniji mogući način stekli kvalitetna znanja.

Verujemo da je za svakog profesionalca, kada je reč o unapređivanju IT karijere, važno savladavanje novih veština, a ne samo puko dobijanje dobrih ocena. Zapravo, vi ne dobijate ocene. Umesto toga, mentori ITAcademy se staraju o tome da imate kvalitetno znanje za svaki koncept i zadatak koji vam je dodeljen pre nego što pređete na sledeću lekciju.

24. Jedinstvena ITAcademy mobilna aplikacija za učenje na daljinu

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – ITAcademy mobilnu aplikaciju

Polaznici ITAcademy imaju priliku da iskuse nešto potpuno revolucionarno i jedinstveno u oblasti obrazovanja na ovim prostorima – učenje i praćenje nastave pomoću ITAcademy AndroidiOS aplikacije.

Više »

Besplatna ITAcademy mobilna aplikacija omogućava vam pristup jedinstvenoj e-Learning platformi za učenje na daljinu, preko telefona ili tablet uređaja.

Uz pomoć ITAcademy aplikacije možete da pratite predavanja uživo, upravljate kursevima, pristupate nastavnim modulima, lekcijama i multimedijalnim sadržajima, preuzimate materijale za učenje, rešavate testove, komunicirate sa predavačima i organizujete svoje zadatke preko mobilnog telefona ili tablet računara. Gde god da se nalazite – u prevozu, kafiću, parku, ili na ulici, materijali za učenje su vam na dohvatu ruke. Na samo dodir od vas.

Putem ITAcademy mobilne aplikacije možete da pratite i program eduTV obrazovne televizije – prve neprofitne edukativne TV stanice u regionu.

Ukoliko niste polaznik ITAcademy, možete preuzeti aplikaciju i dobiti besplatno testiranje engleskog jezika i 3 besplatna kursa − Engleski jezik, Veštine jasne i uverljive prezentacije i Photoshop, dok polaznici mogu pristupiti svim svojim kursevima putem aplikacije.

25. Besplatno članstvo u LINK2job agenciji za zapošljavanje, koja vam pomaže pri pronalasku prakse i posla u struci

Šta dobijate školovanjem na ITAcademy – Link2JobAgency

Kao polaznik ITAcademy dobijate potpuno besplatno članstvo u LINK2job agenciji za zapošljavanje i kasting, koja će vam pomoći da u najkraćem roku nakon školovanja dobijete posao koji zaslužujete.

Stručnjaci za zapošljavanje LINK2job agencije pripremiće vas za budućnost i uputiti kako da iskoristite vreme i resurse na najkvalitetniji način kako biste ostvarili karijeru koju želite. Kroz članstvo su vam na raspolaganju brojne usluge agencije koje obuhvataju prakse, volonterski rad, freelence projekte, kao i posebne programe koji vas pripremaju za tačno određenu radnu poziciju.

Više »

Želimo da, kao naši polaznici, izgradite uspešnu karijeru i pronađete posao koji ste oduvek želeli da radite. Zato vas povezujemo sa velikim brojem međunarodnih i domaćih partnerskih kompanija i organizacija u kojima možete da u praksi primenite stečena znanja i dobijete dragoceno praktično iskustvo, čime ćete obogatiti svoju biografiju i povećati šanse za zaposlenje. Takođe, jedinstvena usluga agencije koja vam je na raspolaganju jeste besplatan, poseban Custom made program, koji je kreiran po vašoj meri, kvalifikuje vas u svim segmentima kada je reč o idealnoj radnoj poziciji i zahvaljujući kome ćete spremni ući u svet uspešnog poslovanja.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. je u toku.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se