Video Postproduction

Opis kursa:

Kurs Video Postproduction sadrži nastavne jedinice u kojima će se polaznik upoznati sa svim onim elementima proizvodnje video dela koji su u finalnoj fazi produkcije jednog filma ili televiziske emisije. Naučićemo kako da koristimo Adobe Media Encoder i koji su produkcioni zahtevi gde se može koristiti ovaj software. Načićemo kako da koristimo Adobe SpeedGrade, kako da uradimo kolor korekciju video materijala i kako da vizuelno unapredimo celokupan video. U ovom kursu saznaćemo sve o vezama unutar Adobe programa za Audio Video Produkciju i kako da na najbolji način koristimo celokupan Adobe paket.

Cilj kursa:

Cilj kursa je da osposobi polaznike da samostalno koriste programe Adobe Media Encoder i Adobe SpeedGrade, kao i da aktivno koriste Adobe Dynamic Link. Polaznici će pored znanja u u potrebi software-a naučiti i o estetskim kategorijam kolor korekcije, finalizacije video dela i značaju postprodukcije u izradi kavlitetnog i savremenog video rada.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih ITAcademy programa:Video & Sound Production Program.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Letnji upisni rok se završava!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde