Microsoft Project Kurs

Opis Microsoft Project kursa:

Upravljanje projektima predstavlja jednu od najdinamičnijih i najperspektivnijih oblasti menadžmenta. Savremeni rukovodilac projekta ne može da zamisli svoj rad bez upotrebe najsavremenijih računarskih programa iz ove oblasti. Ovaj kurs će vam pružiti priliku da se upoznate sa upravljanjem projektima uz pomoć najnovije verzije programskog paketa Majkrosoft Project koji predstavlja najpopularnije rešenje u upravljanju projektima. MS Project je namenjen planiranju, praćenju i kontroli realizacije manjih i srednjih projekata.

Cilj Microsoft Project kursa:

Cilj kursa je da se polaznici upoznaju sa teoretskim osnovama upravljanja projektima, a zatim i da steknu praktična znanja o radu u najnovijem programu MS Project. Kroz ceo tok kursa, na praktičnim primerima, polaznici dobijaju informacije o tome kako da planiraju projekat i na koji način se najkvalitetnije može pratiti tok realizacije projekta.

Zanima vas ovaj kurs? Možete ga pohađati u okviru ovih ITAcademy programa:Software Engineering Program.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Prolećni upisni rok je u toku!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde