Savremeni multimedijalni studio ITAcademy

Mesto na kome vaša kreativnost postaje jedan od najtraženijih alata

Multimedijalni studio

U prostorijama nastavnog centra ITAcademy u Beograđanki polaznike očekuje savremeni multimedijalni centar koji je opremljen najkvalitetnijim muzičkim instrumentima i uređajima.

Ovaj studio pruža mogućnost svim polaznicima da svoju kreativnost pretvore u najtraženije alate iz oblasti produkcije.

Koristeći najsavremeniju tehnologiju i profesionalne uređaje kojima je opremljena gluva soba i recording studio, polaznici sa lakoćom razvijaju svoj talenat i usvajaju praktične veštine.

Savremeni multimedijalni studio je odlično izolovan i nalazi se u izdvojenom delu kako ne bi remetio održavanje drugih časova u prostorijama nastavnog centra ITAcademy.

Mikrofon

Zidovi studija obloženi su sunđerastim piramidalnim pločama i izolovani mineralnom vunom i pregradnim gipsanim zidovima, koji ne dozvoljavaju refleksiju zvuka među zidovima, kao ni van sobe, što daje odlične akustičke uslove neophodne za kvalitetno stvaranje zvuka.

U okviru studija polaznicima su, između ostalog, na raspolaganju najmoderniji instrumenti: Yamaha klavijatura, akustični bubnjevi, električne gitare i Marshal gitarsko pojačalo, ozvučenje, dinamički i instrumentalni kondenzatorski mikrofoni, kao i nezaobilazni deo svih prestižnih muzičkih studija – mikrofon Neumann U87ai.

Pored pomenutih instrumenata, multimedijalni studio čini i moderni stejdž, na kome polaznici mogu da isprobaju svoj muzički talenat.

Recording room za specijalizovane produkcijske veštine

record room

Deo multimedijalnog studija čini i futuristički opremljena tonska soba – recording room. U njoj se polaznici upoznaju sa trikovima miksovanja (podešavanja nivoa glasnoće instrumenata i efekata) i mnogim drugim tehnikama koje se koriste kako bi obogatili tonove.

Polaznici ITAcademy u ovom studiju usvajaju osnove muzičke produkcije koristeći najsavremenije analogne sprave. U obradi zvuka koriste se Tascam DM-4800 miksete koje imaju paletu ekvilajzera i dosta kompresora, zbog čega se svrstavaju među najtraženije miksete u svetu muzike. Na njoj polaznici kreiraju novi miks signala, a pomoću UAD LA-2A i UAD 1176LN kompresora stvaraju muziku bez ikakvih šumova.

Takođe, u recording roomu polaznicima je dostupan i Mastering kompresor SPL Iron, koji pruža prijatnu, melodičnu kompresiju. Kombinacija ovih uređaja na jednom mestu predstavlja sve ono što je potrebno polaznicima kako bi usavršili neophodne veštine za stvaranje kvalitetne muzičke numere.

Usavršite tehnike obrade zvuka na praktičnim primerima

Mikseta

Polaznicima Video & Sound Production programa ovaj multimedijalni studio omogućava da u praksi primene stečena znanja. Jednostavno, ove prostorije pružaju sve ono što je potrebno za savladavanje veština kvalitetne studijske produkcije zvuka. Bez obzira na to da li vam je cilj da obrađujete zvuk za televizijsku ili radio reklamu, stečena znanja tokom školovanja i savremena oprema će vam pomoći u tome.

Obrađeni zvuk moći ćete da kombinujete sa naprednim video-zapisima, animacijama ili specijalnim efektima i tako dobijete celokupan multimedijalni sadržaj visokog kvaliteta koji odgovara najvišim standardima.

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok 2024/25. se zatvara.

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde.

Prijavite se