Cyber Monday: Dva programa po ceni jednog, samo danas 2.12.2013.

Samo danas imate mogućnost da iskoristite Cyber Monday akciju koja milionima ljudi u celom svetu donosi ogromne popuste i kupovinu daleko ispod cene. Od ove godine, zahvaljujući ITAcademy, Black Friday i Cyber Monday ušteda je dostupna i vama.

Složićete se da ne postoji bolja kupovina od ulaganje u svoje znanje, profitabilnu karijeru i bolju budućnost?

O čemu je reč?


Upišite ITAcademy još samo danas, 2. decembra, do 24h i dobićete još jedno kompletno online školovanje sledeće godine na smeru koji vi odaberete, potpuno besplatno.

Dobićete dva programa po ceni jednog.

Cyber Monday akcija traje samo danas 2.12.2013, zato je potrebno da požurite, prijavite se i iskoristite izuzetnu priliku da upisom dobijete ovaj jedinstveni poklon, vredan 1900 evra. Potpuno besplatno ćete steći još novih znanja, upotpuniti veštine iz izabrane oblasti i na taj način postati stručniji, kvalifikovaniji i još konkurentniji na tržištu rada.
 
Cyber Monday 2013 - IT Akademija
 
Dva programa na ITAcademy – od kojih ćete platiti samo jedan – pružaju vam prostor za izuzetno profitabilne kombinacije koje će vam doneti siguran uspeh i zaradu u karijeri:

Iskombinujte Web Design i PHP programiranje, Microsoft i Linux Administraciju, Design + CAD (za arhitekte), Software Development i IT Management ili napravite bilo koju drugu profitabinu kombinaciju po svom izboru.

Cyber Monday ponuda važi samo do 24h , da saznate više prijavite se.


Šta je još važno da znate?


  • Cyber Monday ponuda traje samo danas, 2.11.2013. do 24h.
  • Cyber Monday akcija ne poništava već aktuelni popust zimskog upisnog roka, već ćete moći ih iskoristiti zajedno.
  • Ukoliko ste se već prijavili za upis na ITAcademy, bez obzira kada je to bilo, a još uvek niste potpisali ugovor, imate pravo da iskoristite Cyber Monday akciju, samo se prijavite ponovo.

Poklon koji mnogi priželjkuju


Na ideju da vam ovo poklonimo došli smo, primetivši da bivši polaznici ITAcademy vrlo često, nakon jednog uspešno završenog programa, nastave svoje usavršavanje na još jednom odseku. Na taj način, oni prošire svoje znanje, steknu nove veštine i još više napreduju i zarađuju.

Sada, vi to možete potpuno besplatno.

 „Nisam imala nikakva znanje iz oblasti dizajna kada sam upisala program New Media Design na ITAcademy, a zatim sam rešila da savladam i  Android Applications Development. Sada radim u jednoj italijanskoj firmi, povereni su mi poslovi održavanja celokupnog sadržaja za mobilne servise.”
Aleksandra Pirković

„Završio sam programe Microsoft Windows Development i Microsoft Web Development, i najviše mi se svidelo što se učenje zasniva na praktično primenjivim znanjima, što je od velike važnosti za IT sferu. Voleo bih da se u bliskoj budućnosti usavršim i na polju Web Designa, tako da ću upisati i taj smer na ITAcademy.”
Nikola Cvetković

„Želeo bih da vam se zahvalim na profesionalnoj usluzi koju ste mi pružili u protekloj školskoj godini. Znanje koje sam stekao na IT Akademiji mi je omogućilo da promenim posao čak i pre samog završetka školovanja, zbog čega sam odmah upsao i drugi smer!”
Milan Sprečaković
 
 
Samo ove godine upišite jedan program na ITAcademy da biste, po završetku, upisali još jedan po svom izboru – i to potpuno besplatno.
 
 
Ne propustite!
 
 

Prijave za Cyber Monday ponudu traju 2.12. do 24h:

  Kliknite na ovaj link da se prijavite »»»