Dobrodošli na bilten

Potvrdili ste Vašu prijavu na bilten "Tehnologijom do visoke zarade".

Cilj ITAcademy biltena je jednostavan: da sa Vama podelimo pouzdane načine uspešnog vođenja IT karijere, slabo poznate tehnike i informacije u vezi sa programiranjem, dizajnom, administracijom i IT menadžmentom. Nadamo se da će Vam biti korisno.

Isto tako, slaćemo Vam vesti sa ITAcademy o upisnim rokovima, preostalim slobodnim mestima, uslovima za prijem i drugim informacijama koje Vas mogu interesovati ako želite da se školujete za stručna IT i dizajn zvanja.

3 načina da dobijete dobro plaćen posao u IT i dizajn industriji

Da li ste preuzeli izveštaj koji opisuje kako da dođete do jake profesionalne pozicije i zarade? Ako niste, preuzmite ga ovde:

IZVEŠTAJ: 3 načina da dobijete dobro plaćen posao u IT ili dizajn industriji
(da preuzmete, kliknite levim klikom i izaberite opciju Save as...)


Želite IT stručnost i zvanična zvanja eksperata koje možete dobro naplatiti?

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači. Pred Vama je šest glavnih oblasti u okviru kojih možete izabrati neki od ponuđenih programa:

Programiranje

Postaćete profesionalni, visoko plaćeni programer. Radićete i učićete sa timom koji iza sebe ima preko 180 hiljada radnih sati razvoja softverskih projekata. Izaberite specijalizaciju za desktop, internet programiranje ili softverski inženjering... čak i ako ste trenutno bez iskustva.

Odsek Programming: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke »

Dizajn i multimedija

Pretvorićete svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera. Eksperta za grafički dizajn, web, multimediju. Kada spojite prirodni osećaj za vizuelno sa pravilnim rukovanjem 23 nova alata za dizajn, otvaraju vam se uzbudljive mogućnosti zaposlenja, kreiranja, istraživanja lične umetnosti.

Odsek Design and multimedia: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke »

Administracija

Obezbedićete stalno dostupan IT posao, stabilnu platu i najveći broj preduzeća za izbor zaposlenja. Na kraju programa polažete za zvanje ComptTIA sertifikovanog stručnjaka, najjačeg administrativnog zvanja traženog u vodećim IT kompanijama, uključujući Microsoft, Hewlett Packard, Cisco.

Odsek Administration: predmeti, veštine, način obuke »

IT poslovanje

Ovaj odsek je idealan za IT stručnjake i osobe koje žele veći autoritet i zvanje za bolju naplatu svog dosadašnjeg rada. Ako želite da rukovodite u računarskom sektoru ili vodite razvoj softverskih projekata, odsek IT poslovanje se piše vašim imenom.

Odsek IT Business: predmeti, veštine, način obuke »

CAD - crtanje i projektovanje

Projektujte, crtajte, dizajnirajte - kao profesionalac. Čak i ukoliko nemate prethodnog iskustva u ovoj oblasti naučićete kako da primenom računara uredite enterijer stana ili kuće, projektujete izgled objekta ili izradite digitalni prototip budućeg proizvoda. Napredne tehnike vizuelizacije i modelovanja su podrazumevane.

Odsek CAD: predmeti, veštine, način obuke »

Razvoj mobilnih aplikacija

Na odseku razvoj aplikacija za mobilne uređaje naučićete programske jezike i alate specijalno dizajnirane za iOS, Android ili Windows Phone operativne sisteme koji danas pokreću sve mobilne uređaje, poput smart telefona i tableta. Ovaj program će Vam omogućiti da samostalno stvarate nepredne, visoko plaćene aplikacije.

Odsek Mobile Development Department: predmeti, veštine, način obuke »


Za bilo koji od odseka preuzimate zvanična stručna zvanja

Ekspertska zvanja koja dobijate na ITAcademy garantuju da imate veštinu za vođenje projekata u bilo kojoj od četiri glavnih oblasti upotrebe IT tehnologije, bez obzira na prethodno radno iskustvo. Jedini uslov je Vaša spremnost da zagrizete izazov.

Konkretno, osim zvanja koje Vam obezbeđuje Cambridge International A&AS level, u zavisnosti od smera, po polaganju dobijate i industrijska stručna zvanja Microsoft Certified Professional, MCTS/MCPD/MCSA/MCSE/MCITP, Adobe Certified Professional, Adobe Certified Associate, Adobe Certified Expert, kao i zvanja ovlašćena od specijalizovanih IT asocijacija za odgovarajuće oblasti. Ukupno, obezbeđeno Vam je 17 ekspertskih zvanja.

 

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Jesenji upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde