Milioni ljudi mogu koristiti Vaše aplikacije

Mobile Development Department

Mobile Development Department

Nastava
tradicionalna ili online
Trajanje
2 semestra
Programi
Android Mobile Development Program
iOS Development Program
Diplome i sertifikacija
Android Application Development (Oracle Certified Professional Java Programmer)
ITA Certified Mobile Development Professional
Android Certified Application Developer, Android Certified Application Engineer
Cambridge International A&AS Level Computer Science
PRIJAVITE SE

Na odseku za projektovanje i razvoj aplikacija za mobilne uređaje pruža vam se prilika da naučite programske jezike i alate specijalno dizajnirane za iOS ili Android operativne sisteme koji danas pokreću praktično sve mobilne uređaje poput smart telefona i tableta.

Android ili iOS Phone - izbor je na Vama i zavisi od Vaših interesovanja, potreba ili eventualnih ranijih iskustava.

Svaki od ovih programa pokriva sve elemente uspešnog razvoja i distribucije aplikacija za mobilne uređaje.

Nakon završenog programa, bićete spremni da samostalno razvijate napredne aplikacije za sve danas popularne smart telefone i tablete.

Školovanje na odseku Mobile Development Department se izvodi na dva programa:

Android Mobile Development

Nakon završetka ovog programa, moći ćete da kreirate različite aplikacije za sve verzije Android operativnih sistema, uključujući i najnoviju verziju. Bićete spremni da kreirate sve, od jednostavnijih aplikacija, pa do onih kompleksnih koje uključuju rad sa podacima, i to sve korišćenjem popularnog programskog jezika Java i razvojnog okruženja Android Studio.

Cilj je da naučite napredne koncepte programiranja za Android platformu, upoznate se sa okruženjem za izradu aplikacija, kao i sa alatkama za razvoj, testiranje i distribuiranje vaših aplikacija koje napravite i time dobijete šansu da vaše aplikacije budu instalirane na milione Android uređaja širom sveta.

Kada se vaše aplikacije jednom nađu na Google Play prodavnici, poslodavac će lako prepoznati kvalitet vašeg znanja koje ste stekli obrazovanjem na ITAcademy. Dodatno, svaka uspešno distribuirana aplikacija vam pruža odlične mogućnosti za zaradu.

Intenzivni iOS program – 10 nedelja u učionici ili online

Na ovom programu savladaćete ključne veštine neophodne za iOS programiranje. Upoznaćete se sa svim alatima potrebnim za razvoj aplikacija za iOS platformu i sa Xcode razvojnim okruženjem.

Naučićete Swift – novi programski jezik kompanije Apple, naprednu sintaksu jezika Objective-C, koncepte objektno orijentisanog programiranja i kako da dizajnirate novu generaciju inovativnih aplikacija za različite mobilne uređaje.

Ovaj napredni program omogućiće vam da savladate sve ključne oblasti neophodne za kreiranje i zaradu od prodaje iOS aplikacija.

Da pogledate plan i program za odsek Mobile Development, prvo izaberite jedan od gorenavedenih programa specijalizacije.

Zaposlite ITAcademy polaznike

Kako izgledaju predavanja?

Nastava se može pohađati na dva načina: tradicionalno i online.

Tradicionalni način pohađanja nastave podrazumeva praćenje nastave u prostorijama ITAcademy. Za sve one koji zbog svojih obaveza ili fizičke udaljenosti ne mogu da pohađaju tradicionalnu nastavu, onlajn način učenja je pravi izbor.

Predavanja su dinamična i prilagođena predznanju polaznika.

Akcenat nije na teoriji, već na praktičnom radu, prevashodno na kreiranju i implementaciji mobilnih aplikacija u cilju osposobljavanja za kvalitetan rad nakon školovanja.

Kvalitetni predavači

Predavači na ITAcademy imaju dve bitne karakteristike: stručni su u svojoj oblasti i znaju kako da prenesu znanje. Naš tim iza sebe ima na desetine hiljada radnih sati razvoja softverskih i dizajnerskih projekata.

Svaki od predavača će rado izaći u susret svim pitanjima i nedoumicama polaznika. Uvek su tu da daju savet i pomognu u učenju.

Bonus paket veština za vašu savršenu karijeru – Personal Development Program

U okviru školovanja na ITAcademy, osim stručnih znanja, dobićete i poseban paket veština koje će vam koristiti u svakom poslu i najznačajnije su za uspeh u karijeri, Personal Development Program (PDP)

Dobijate višemesečnu praktičnu obuku gde ćete razviti transverzalne veštine koje će vas izdvojiti na tržištu rada, paket radionica iz različitih oblasti ličnog i profesionalnog razvoja, mentorski rad sa predavačima i konsultantima, plan razvoja karijere, zvanično uverenje o završenom programu i stečenim veštinama, preporuku mentora i 12 meseci konsultantske podrške u razvoju karijere.

Šta dalje?

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde