3 načina da dobijete dobro plaćen posao u IT i dizajn industriji

Preuzmite ITAcademy izveštaj i saznajte kako da naplatite svoje sadašnje ili buduće znanje. Mislimo da će Vam biti veoma koristan: 

IZVEŠTAJ: 3 načina da dobijete dobro plaćen posao u IT ili dizajn industriji
(da preuzmete, kliknite levim klikom i izaberite opciju Save as...)

Bilten Tehnologijom do visoke zarade

Poslaćemo Vam kratak e-mail sa linkom za potvrdu prijave. Kada otvorite taj e-mail, kliknite na link za potvrdu i počećemo da Vam šaljemo korisna uputstva, izveštaje, pozive na besplatne seminare i predavanja, kao i vesti sa ITAcademy.

Cilj ITAcademy biltena je jednostavan: da sa Vama podelimo pouzdane načine uspešnog vođenja IT karijere, slabo poznate tehnike i informacije u vezi sa programiranjem, dizajnom, administracijom i IT menadžmentom.

Želite IT stručnost i zvanična zvanja eksperata koje možete dobro naplatiti?

Izaberite oblast koja Vas najviše privlači. Pred Vama je šest glavnih oblasti u okviru kojih možete izabrati neki od ponuđenih programa:

Programiranje

Postaćete profesionalni, visoko plaćeni programer. Radićete i učićete sa timom koji iza sebe ima preko 180 hiljada radnih sati razvoja softverskih projekata. Izaberite specijalizaciju za desktop, internet programiranje ili softverski inženjering... Čak i ako ste trenutno bez iskustva.
Odsek Programming: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >> 
 

Dizajn i multimedija

Pretvorićete svoj talenat u dobro plaćeno zanimanje dizajnera, eksperta za grafički dizajn, web, multimediju. Kada spojite prirodni osećaj za vizuelno sa pravilnim rukovanjem 23 nova alata za dizajn, otvaraju vam se uzbudljive mogućnosti zaposlenja, kreiranja, istraživanja lične umetnosti.
Odsek Design and Multimedia: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >> 
 

Administracija

Obezbedićete stalno dostupan IT posao, stabilnu platu i najveći broj preduzeća za izbor zaposlenja. Na kraju programa, polažete za zvanična Microsoft, ComptTIA, Linux ili Cisco zvanja, najjačih kompetenci traženih u vodećim IT kompanijama i organizacijama.
Odsek Administration: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >> 
 

IT poslovanje

Ovaj odsek je idealan za osobe koje žele da postanu stručnjaci za e-poslovanje, online marketing, internet prodaju ili vođenje IT projekata. Program IT Business je baziran na sticanju znanja iz oblasti menadžmenta i biznisa u IT oblasti, digitalnog marketinga i online advertisinga koji će vam doneti brzo zaposlenje i dobru zaradu.
Odsek IT Business: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >> 
 

3D Dizajn i CAD

Dizajnirajte, crtajte i projektujte – kao profesionalac. Čak i ukoliko nemate prethodnog iskustva u ovoj oblasti, naučićete da korišćenjem CAD programa nacrtate bukvalno sve što možete da zamislite – od atraktivnih 3D modela proizvoda, objekata i likova, preko specijalnih efekata i animacija, do arhitektonskih projekata, dizajna enterijera i prostora.
Odsek 3D Design & CAD: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >> 
 

Razvoj mobilnih aplikacija

Na odseku razvoj aplikacija za mobilne uređaje naučićete programske jezike i alate, specijalno dizajnirane za iOS, Android ili Windows Phone operativne sisteme koji danas pokreću sve mobilne uređaje, poput smart telefona i tableta. Ovaj program će vam omogućiti da samostalno stvarate napredne, visoko plaćene aplikacije.
Odsek Mobile Development: odeljenja, predmeti, veštine, način obuke >>

Sloboda u načinu pohađanja nastave

ITAcademy obezbeđuje nastavu na dva načina – tradicionalno, učenjem u učionici ili preko interneta, učenjem na daljinu.

Budući da ITAcademy radi po zvaničnom ovlašćenju Cambridge odeljenja za međunarodne ispite, oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Ako odaberete učenje preko interneta, dobijate pristup posebnoj e-learning tehnologiji. Online nastavu pohađate od kuće ili sa posla, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke. Polaznici koji se školuju online slušaju svako predavanje, čitaju materijale, rešavaju testove i zadatke, rade sa profesorima i konsultantima, kao da su prisutni u učionici. Saznajte više o online školovanju.

Prvi pozitivan utisak polaznika koji nastavu pohađaju tradicionalno je tehnička opremljenost učionica na ITAcademy.

Svaki polaznik ima pojedinačan pristup licencnim softverima. Vrednost softvera koje koristimo na ITAcademy, po polazniku, iznosi preko 7.000 evra.

Svako mesto u učionicama ima rezervisan laptop. Na predavanjima se koriste projektori i moderni alati za vođenje nastave.

Za bilo koji od odseka preuzimate zvanična stručna zvanja

Ekspertska zvanja koja dobijate na ITAcademy garantuju da imate veštine za vođenje projekata u bilo kojoj od šest glavnih oblasti upotrebe IT tehnologije, bez obzira na prethodno radno iskustvo. Jedini uslov je vaša spremnost da prihvatite izazov.

Konkretno, osim zvanja koje vam obezbeđuje Cambridge University, u zavisnosti od smera, po polaganju dobijate i industrijska stručna zvanja od svetski poznatih kompanija i specijalizovanih IT asocijacija: 

 • Microsoft
 • Zend
 • Adobe
 • Google
 • CompTIA
 • Cisco
 • MikroTik
 • Oracle
 • Autodesk
 • Linux Professional Institute
 • Advanced Training Consultants
 • IQN
 • CIM

Ukupno, obezbeđeno vam je preko 30 ekspertskih zvanja. Posetite stranicu o diplomama i sertifikatima »

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde