Program tradicionalne nastave za Java programiranje

Postanite vrhunski Java programer za samo godinu dana

Zbog velikog interesovanja za Java programiranje pokrenuli smo i poseban program tradicionalne nastave. Ovaj program će vam omogućiti da u savremenim računarskim laboratorijama preuzmete tražene veštine i znanja direktno od stručnih predavača i postanete sertifikovani Java stručnjak.Godinu dana učenja – tri vrste Java programa

Za samo godinu dana steći ćete odgovarajuća znanja i veštine koje su neophodne za razvoj tri vrste Java programa: aplikacija na računaru, servleta na web serveru i Java Web Start aplikacija koje se izvršavaju u okviru čitača weba, poznatijim kao Java apleti.

Program tradicionalne nastave za Java Development je intenzivan. Za dva semestra kompletnije ćete savladati Java programiranje, nego za četiri godine na prosečnom računarskom fakultetu.

Uz jasne opise, mnogo dinamičnih praktičnih primera i profesionalnih tehnika, ovaj program će Vam pomoći da pravite napredne aplikacije za što kraće vreme. Kao profesionalac.

Po završetku ovog programa bićete sposobni da razvijate J2EE aplikacije, znaćete da održavate stanje klijenta koristeći Session mehanizam, koristite Java Beanove, kreirate i koristite Java tag biblioteke. Ovladaćete principima bezbednosti, bićete sposobni za primenjivanje filtera, Design patterna.


Za platu od 600 do 2.400 evra

Glavni razlog za popularnost ovog programskog jezika leži i u dobroj zaradi Java developera. Plata Java programera u okruženju kreće se u granicama od 600 do 2.400 evra. U inostranstvu je to mnogo više.

Brojna i različita su radna mesta gde Java programer može naći zaposlenje. Bilo koje veće preduzeće koje poseduje IT službu ima potrebu za osobom koja će održavati ili kreirati nove aplikacije. Prvenstveno su to banke, osiguravajuće kuće, investicione kompanije, preduzeća iz oblasti telekomunikacija itd.

Kako izgledaju predavanja?

Predavanja su zasnovana na praktičnim primerima, minimumu teorije i maksimumu prakse. Učenje je bazirano na zadacima i projektima, čime se veoma brzo osposobljavate da samostalno obavljate budući posao.

Nastava za ovaj program izvodi se u prepodnevnim terminima, 2 do 3 puta nedeljno, u blokovima od 4 časa.

Program se realizuje u salama sa računarima najnovije generacije, po standardu međunarodnog ispitnog centra Cambridge univerziteta. Svaka radna jedinica na kojoj ćete učiti opremljena je licenciranim softverima čija je vrednost od nekoliko stotina do 7.000 evra.

Java Development — plan i program

I Half

No. Code Class No. of classes
1 CJP Java Core Programming 36
2 AJP Advanced Java Programming 28
3 JWP Java Web Programming 28
4 JWS Java Web Services and XML 20
5 JDA Java Data Access and Object Related Mapping 28
6 EL1 English Language 1 online

II Half

No. Code Class No. of classes
7 GUI Java GUI Programming 32
8 SWE Software Engineering 12
9 SQL MySQL Programming and Administration 32
10 CSS Introduction to HTML and CSS 24
11 EL2 English Language 2 online
12 FCE FCE/BEC Vantage* online


* Pripremne kurseve za polaganje FCE ili BEC Vantage ispita mogu pohađati samo polaznici koji su završili English Upper Intermediate Level.

Prijavite se na vreme

Upis je u toku!

Zbog visokog nivoa prostornih i tehničkih kapaciteta koje tradicionalna nastava za Java Development program zahteva, broj ljudi koji će moći da se prijavi je ograničen. Vašu prijavu pošaljite odlaskom na ovaj link ili nas kontaktirajte telefonom, na +381 (0)11 7856 100, radnim danima od 09 do 20 časova.

Java Development program Za prijave do
28.2.2017.*
Puna cena 12 rata
Tradicionalna nastava 1755 2000 163

*Iznos školarine za prijavljene do 28.2.2017. je prikazan za plaćanje odjednom. U tom slučaju, osnovna cena je dodatno umanjena za još 10%. Sve cene su navedene u evrima.

Privilegiju da učite direktno od Java programera i najuglednijih predavača ITAcademy imaćete samo ako budete među najbržima, zato, požurite, prijavite se odmah.


Obezbedite sebi međunarodno priznate sertifikate:

Nakon završetka školovanja, moći ćete da obezbedite sertifikat polaganjem ispita iz Java programiranja u našem Prometric i VUE test centru i steknete stručna zvanja:Upis na tradicionalni Java Development program je u toku.