Anketa polaznika generacije 2007-2008

Zadovoljan sam uslugom i spremnošću osoblja i predavača da mi izađu u susret kad god mi je bila potrebna pomoć i jako sam zahvalan na njihovom razumevanju. Najkvalitetnije su bili osmišljeni i prezentovani predmeti: Adobe InDesign, Adobe Photoshop. Najzadovoljniji sam radom predavača Vasila Miloševskog zbog temeljitosti, mada su svi predavači prijatni i izlaze u susret. Rado svima preporučujem IT Academy.
Stevan Pivnički, Srbobran
Design & Multimedia


Ovo mi je bilo najbolje školovanje do sada. Predavanja su kvalitetna i usmerena na praktične primere. Najvišu ocenu dajem za kompletnu uslugu.
Dalibor Stanković, Leskovac
Programming-Cambridge


Uglavnom su svi kursevi dobro osmišljen, ali bih kao najdetaljniji istakla SQL administraciju. Primedbe koje sam imala vezane za testove napredovanja u odeđenih kursevima, otklonjene su u najkraćem roku. Posebno bih pohvalila brzo reagovanje na sve primedbe I maksimalno izlaženje u susret za sve zahteve. Svi su predavači adekvatno predstavili svoju oblast, ali bih kao predavača koji je meni maksimalno izašao u susret istakla prof. Milovana Ivanovića.
Katarina Cekić, Beograd
Administration


Jedino što mogu da kažem je da sam veoma zadovoljna! Dopada mi se promena koju ste uveli, da odmah nakon izrade testova vidimo i procenat uspešnosti u okviru celokupnog kursa, i listu sa uspesima svih studenata. Zaista ste napravili sjajnu stvar, i omogućili svima nama koji imamo previše obaveza, da se dodatno edukujemo, u oblastima koje nas zanimaju, a koje je nemoguće uvrstiti u svoj dnevni raspored. Samo napred!
Od predavača najzadovoljnija sam radom Olivere Petrović. Uvek je bila izuzetno predusretljiva i veoma profesionalna. Prilikom svakog obraćanja bila je vrlo ljubazna i trudila se kad god sam imala neki problem da mi pomogne i da uputi reči podstreka, a to zaista puno znači.
Vesna Bojanić, Novi Sad
Design & Multimedia


Zadovoljan sam prilično velikim sadržajem celog kursa, nastavnim jedinicama. Sve je obuhvaćeno što treba da zna jedan System administrator. Posebno bih pohvalio predavača Marka Ignjatijevića. Čovek je profesionalac. Naoružan je znanjem i odlično predaje. Čovek se trudi i mislim da je od svih predavača najozbiljnije shvatio svoj posao.
Valentin Aleksić, Skoplje
Administration


Na IT Academy sve je najbolje odrađeno. Ja lično ne bih ništa menjao. Od kada sam se upisao uvedene su mnoge novine koje puno pomažu: kalendar, beleške.... itd. Svi kursevi su perfektno odrađeni. Zadovoljan sam sa svim predavačima i svima bih preporučio IT Academy.
Robert Vajda, Zrenjanin
Administration


Po mom mišljenju najkvalitetnije su osmišljeni kursevi SQL Server, C# i ADO.NET, baze podataka, web programming, itd. Najzadovoljniji sam radom predavača Gorana Aritonovića - brzi i usmereni odgovori na postavljena pitanja i nedoumice. Svi su bili veoma uslužni i brzi u pružanju pomoći pri učenju.
Vladan Gajić, Beograd
Programming


Smatram da je IT Academy uspešan početak za svakog ko hoće da se malo ozbiljnije bavi informacionim tehnologijama. Kvalitetni predavači, dobra komunikacija i nastava za svaku pohvalu, veliki su plus za IT Academy. Svi predmeti su bili na visokom nivou i teško da mogu neki da izdvojim.
Miodrag Marinković, Beograd
Administration


Sasvim sam zadovoljna školovanjem na IT Academy. Uglavnom, svi predmeti su odlično osmišljeni, a naročito principi dizajna i Adobe programi. Profesionalni i korektni su bili svi predavači, a posebno sam zadovoljna predavačima sa odseka za dizajn: Oliverom Petrović, Vasilom Miloševskim i Vukanom Stojanovićem.
Nataša Stojaković, Beograd
Design & Multimedia


Najviše mi se sviđa to što je osoblje uvek  bilo spremno da mi izađe u susret. Mislim da bi bilo zgodno pustiti svakoga da rešava testove u tempu koji njemu odgovara. Svi predavači su ispunili očekivanja. Kao najbolje prezentovan izdvojila bih kurs marketing. Da, preporučila bih IT Academy svima.
Biljana Ranđelović, Beograd
IT Management


Velikom prednošću smatram fleksibilno dato vrijeme učenja. Svi predmeti su jednako dobro osmišljeni. Predavači su ispunili moja očekivanja. Nemam nikakvih primjedbi, zato  preporučujem IT Academy.
Merhunisa Mesetović, Ilijaš
Programming


Najbolje na IT Academy je sadržaj programa, organizacija rada i podrška. Ništa ne bih promenila. Odlično osmišljeni predmeti po mom mišljenju su Adobe PhotoshopCS3, Adobe inDesing CS3. Predavači su bili sjajni, a posebno Olivera Petrović, Vasil Miloševski i Jelena Lubardić.
Gorana Todorović, Kruševac
Design & Multimedia


Stvarno je nemoguće nešto izdvojiti kao najbolje ili kao nešto što treba menjati. Kurs je odlično organizovan i jako sam zadovoljan ponuđenim programom. Svi kursevi su mi bili podjednako dobro osmišljeni. Svi predavači su predusretljivi tako da ne treba nikoga poimenice izdvajati.
Saša Kosanović, Beograd
Programming


Meni apsolutno odgovara ovaj način školovanja, jer sam zaposlena i nemam vremena da fizički posećujem predavanja ovog tipa. Nemam primedbi. Najviše mi se dopalo PHP programiranje, Java i SQL. Svi predavači su se rado odazvali ukoliko je bilo nekih problema ili nejasnoća, tako da svoj glas dajem svima.
Aleksandra Stanisavljević, Sremska Mitrovica
Programming - WEB


Najbolje na IT Academy je to što smo za dosta kratak period naučili mnogo toga. Svi predavači su se podjednako trudili i bili zaista temeljni.
Bratislav Vidanović, Pirot
Design & Multimedia


Ništa ne bih menjao, sviđa mi se što pomno pratite moj rad i što uvek mogu da se vratim i završim obaveze i posle isteka kursa. Odlično su osmišljeni kursevi: principi dizajna, Photoshop,
Dreamweaver, New Media Environment, Premier i Sound Forge. Zadovoljan sam radom svih predavača.
Dragan Antić, Vladičin Han
Design & Multimedia


Profesionalno prenešeno znanje prikupljeno iz svežeg svetskog obrazovanja i usklađeno sa kretanjima u savremenom poslovanju. Najbolje prezentovani predmeti po mom mišljenju su HR, marketing, IT management, upravljanje projektima…
Vladimir Stančić, Beograd
IT Management


Sveopšti utisak je uvek pozitivan. Uživao sam dok sam pohađao predviđenu nastavu i nemam nikakvih zamerki, jer su se predavači zaista trudili oko nas, a ja lično nisam imao problema da "pohvatam" sve informacije s obzirom na vreme koje smo potrošili na pojedinim kompleksnijim programima. Najzadovoljniji sam radom predavača Olivere Petrović, jer je uvek voljna da da konstruktivne kritike i tera nas da razvijemo dizajnerski "ukus", Vasila Miloševskog i Vukana Stojanovića. Naravno, IT Academy bih preporučio svima.  
Igor Marković, Beograd
Design & Multimedia


U globalu, zadovoljan sam organizacijom nastave, osobljem i programom koji smo prošli za ovih godinu dana. Takođe, zadovoljan sam nivoom znanja koji sam dobio, s obzirom da nisam imao nikakva predznanja u vezi programa kojima smo se bavili. I drugima bih preporučio IT Academy.
Živko Kovačević, Beograd
Design & Multimedia


Zadovoljna sam načinom rada, dobijenim znanjem i predavačima. I morama da priznam da sam prijatno iznenađena profesionalnošću koja vlada na IT Academy. Predmeti koje je predavao Vukan Stojanović bili su odlično osmišljeni. Razredna (Olivera Petrović) je osvojila najviše mojih simpatija, zbog neposrednosti, osmijeha i atmosfere koju stvara na predavanjma. Naravno, moram da pohvalim Vukana Stojanovića i Vasila Miloševskog koji su sa puno strpljena prenosili svoje znanje.
Korana Štrbac, Beograd
Design & Multimedia


Ja sam zadovoljan programom. Smatram da je moderan i da predstavlja odličnu osnovu za dalji napredak. Ono što mi se nije dopalo već je ispravljeno razdvajanjem grafičkog i web dizajna na dva zasebna smera. Design & Multimedia je najbolje osmišljen program i predavači imaju odličan kontakt sa studentima.
Ivan Grujić, Beograd
Design & Multimedia


Najbolje su bile laboratorijske vežbe. Mrežno administriranje 1 i 2, sistemsko administriranje 1 i 2, SQL programiranje i administracija kursevi su koje bih istakao kao najkvalitetnije osmišljene i prezentovane. Najbolja su bila predavanja Marka Ignjatijevića i zbog rada na času i zbog toga što je na web servisu postojao bolji odgovarajući materijal sa predavanja, kao i veći broj vežbi na časovima. Rado bih preporučio IT Academy i ostalima da upišu.
Nemanja Radulović, Beograd
Administration


Veoma sam zadovoljan dinamikom samog gradiva, kao i načinom na koje je gradivo obrađeno. Takođe, pohvalna je i fleksibilnost kada su u pitanju rokovi samih kurseva. Osim manjih problema tehničkog karaktera u samom početku školovanja, koji su kasnije uspešno rešeni, ne bih mogao da se setim nijedne značajnije zamerke. SQL programiranje i administracija i Computer Systems istakao bih kao posebno dobro urađene kurseve. Svi predavači su bili korektni i na očekivanom nivou.
Nenad Radanović, Beograd
Programming


Način učenja je dobro osmišljen. Kurs SQL je po meni najbolji, detaljno su bile objašnjene komande jezika sa dosta primera i praktičnim zadatkom uz pomoć kojeg sam savladao osnove SQL-a.
Ervin Mačković, Subotica
Administration


Odgovara mi što su predmeti podeljeni na module i što su testovi po modulima, a ne po predmetima. Odgovara mi što ste nam obezbedili online opciju, jer drugačije ne bih studirao. Moj opšti utisak je veoma dobar. Zadovoljan sam svim predmetima i preporučujem IT Academy.
Vladimir Stojaković, Beograd
IT Management


Istaknula bih 2 stvari. Za početak, svi profesori i ostali djelatnici su bili jako ljubazni i susretljivi, kad god mi je trebala određena pomoć. Školovanje je dobro osmišljeno, pokriveni su svi programi koji su nužni za daljnji rad. Dajem prednost svim kursevima koji su imali praktični dio koji je bio od velike pomoći. Bilo bi nemoguće nekoga od predavača izdvojiti, jer su svi bili susretljivi, a nadam se da će tako biti i do kraja školovanja.
Tanja Janjatović, Zagreb
Design & Multimedia

3 načina da dobijete odlično plaćen posao

Spremili smo dokument koji otkriva tri pouzdana načina za dolazak na dobro plaćenu poziciju za stručan rad sa računarima. Preuzmite izveštaj ovde.

Da li ima mesta? Upisni rok je otvoren!

Da saznate sve o upisu, kliknite ovde